dellu kirjutas:
Sama teema nagu need, kes 4 realisel vilgutavad, kuigi kuskil autosaates tõestati ilusti ära, et seal võib rahulikult täitega lasta. Lihtsalt kaugust ükstesest on laiuse mõttes nii suur, et nurk millega tuled valgustavad ei pimesta kuidagi.
Kuidas siiski neljarealisel seaduse järgi tulesid kasutada võib? Ise olen ka mõtisklenud selle peale, tihti vilgutatakse aga vahest sõidab mõni vastutulija täistuledega ja ausalt öelda kui otsa ei vaata siis mind ei häiri.
Lihtsalt kui ise kottpimedal neljarealisel sõita lähituledega siis on ees ju totaalne pimedus väljaspool lähitulede ulatust, kaherealisel veel vastutulija valgus valgustab teed niipalju et näed ära kui mingi loom või takistus peaks olema parajasti niikaugel kuhu oma lähituled enam ei ulata.
Toivoku kirjutas:
Sõidad liigavähe pimedas, vastutulevat autot saad rahulikult vältida ,et vaatad teepeenrale, ag akui regullimata tuledega aut oselja taga sõidab siis ei hakka ju peegleid paigast ära timmima?
Kui see oli mulle suunatud siis ma uhan regulaarselt iga nädal Tallinn-Põltsamaa vahet öösiti. Ja ei pea minumeelest isegi teepeenrale vaatama, ma vaatan otse ette enda teerada ja ei ole nagu millegi üle kurta. Taga sõitjad pole ka häirinud, üldiselt. Võibolla mu sierra sumbutist tuleb niipalju toorest et keegi ei kannata pikalt mu taga sõita