corbe kirjutas:
Ausalt öeldes ma ei saa sellest fööni ahvivaimustusest aru, ise pooldaksin hoopis midagi muud. Hetkel katsetab SE Arc'i ja sai põhjalikumalt uuritud ka Nokia N9't. Nokia jättis vägagi hea mulje ( kusjuures apple sarnane menüü) ja ega Arc ka samamoodi hetkel hea mulje, ka postitust kirjutan läbi viimase.
Apple reklaamikampaania on lihtsalt niivõrd hästi üldse ehitatud, et paadunud fännid ostaks ka puutüki kui seal logo peal oleks, selles suhtes tuleb neile au anda jah

Kellele ema kellele tütar nagu öeldakse

Olles paadunud Apple kasutaja, kuid mitte päris puutüki ostja on minu arvamus selline:
Apple ainuke suur eelis teiste tootjate ees on see, et telefon on üli lihtne ja mugav kasutada, samas on ilus - ilmselt subjektiivne arvamus.
Apple pealt minnakse üle näiteks htc peale - mis on funktsionaalsem ja kiirem ja muude heade omadustega, kuid ei ole nii lihtne kasutada. Ajapikku harjub niikuinii. Apple lihtsalt on igale tehnikavõihikule arusaadav.
Olen proovinud ka täisklaviatuuriga telefone - näevad ülilahedad välja, kuid kasutusmugavus on miinustes. Kindlasti jälle harjumise asi.
Apple poolt kokku pandud kompott on stiilne, mugav, lihtne, vastupidav (võrdluses htc aku näiteks). Pidades silmas nii lihttarbija kui ka tehnikaarmastaja eelistusi.
Ma ei pretendeeri Apple'i eduvalemi väljatoomisele vaid pakun enda nägemuse miks see popp on