Nii.. esiteks.. miks oodata mingit ühte aastat et hind langeks ?! Tuletan meelde et PS3 tuli esialgselt müüki ju ligi 11000 krooniga.. jah.. 7 a hiljem saaksin poest ta ju 199 euroga.. miks osta? Orienteeruvalt saaksin ma ta aastaajapärast

Milles ma kahtlen äkki kätte 399 euroga PS4´ja.. see teeb mulle, kui pre-orderi tellijale võitu 30 eurot.. mis oleks aasta ajase ootamisega 2,5 eurot kuus.. on see seda väärt ? EI.
Teiseks.. kas on mänge ?? Jah on küll .. FIFA14 - mida mängime sõpradega päris suures seltskonnas õlle kõrvale.. väga hea ajaveetmiseks.. lisaks.. Gran Turismo 6 - ideaalne mäng ringrajale ja driftile. . . samuti mänginud siinse rahvaga küll vanemat versiooni.. GT5.. esimesena tulevad meelde raghza ja stenmartin ..
Mängude hinnad on ligikaudu 70 eurtsi.. netist ostes saan vähemalt 1 downloadi maha müüa mis teeb mulle mänguhinnaks 35 euri. ( laias laastus Prive pilet, mõned joogid ja takso koju ) ei tapa ära ju või mis? ... teiseks.. keegi mainis siin GTA5 tulekut, mis vanakonsooli puhul oleks ju mõttetu ost.. jah nõustun.. kuid Sony on välja käinud lahenduse - netist ostnutele "konverdid" selle ümber enda uuele konsoolile.. kaob ära küll võimalus seda siis vana konsooli peal mängida.. kuid kes kapist ikka seda välja võtab präast kui uus konsool majas on...
Lisaks.. inimesed kes ostsin plaadi... võimalus poes ümber vahetada see PS4 versioonile.. nii et ei kaota midagi.. antud juhul on mul PS3 alles, andsin koos Gran Turismo 5 ja GTA5, FIFA13ga lihtsalt vennale..
Seega.. kui ma kohe esimene õhtu tõesti ei saa seda mängu alla tõmmata.. no halb õnn.. lihtsalt tean et järgmised 6 aastat kindlasti on mul top level mängukonsool olemas.. kas mängin või mitte seda näitab aeg

Postitus lihtsalt seletamaks tagamaid, miks kulutus on tehtud ja mina, kui inimene kes on omanud juba PS1, PS2 ja PS3 nägin seda lihtsalt loogilise jätkuna..
NB! FIFA14 (mis tuli ka täpselt enne uue konsooli väljalaskmist välja PS3 peale) peal märkasin juba hangumist.. st konsoolile hakkasid uued mängud natukene .. ülejõu käima.. seda küll väga minimaalsel astmel.. mitte mingit suurt läägi.. aga kohati jäi graafika " hakkima " mõnes kohas
Lisaks on FIFA14 PS3 ja PS4 peal erinevused nii graafikas kui mängumootoris... (räägib amatöörjalgpallur seega jah.. üks põhilisi mänge mida mängin on jalka toksimine ka konsoolil)
Martin