Pühapäeval tulin Soome, Esmaspäeval sai kohe tööle mindud. Rassisime 11 tundi ning järgmine päev samuti hommikul platsi ja 10 tundi. Eile aga juhtus see, et pole tööd

Täna hommik sai ka kella kuuest luugid lahti tehtud, et äkki ülemus helistab ja annab teada kuhu minek on, siis vähemasti saab lendstardiga tööle kimada. Kuid 10 aeg helistades ütles et ei ole veel objektid selgunud, mille tõttu peame veel ca. tund-kaks tiksuma ja kummivenitama lootes seda, et saab ikka tööle. ( Sai siia tuldud ju siiski raha teenima, mitte niisama tiksuma ) Me @ päris vihane.

Krt ootan juba kevadet, saab oma tavatööle siin tagasi minna. Seal vähmeasti stabiilne töö ning ei ole selliseid tühjasid päevi.
.. Compactiga siin soomes sõita on ikka paras kunst, kuna soola siin teedel ei eksisteeri siis asfalt on samuti sigalibe. Mille tulemusena ma oma alakaalulise aparaadiga nii mõnigi kord olen kohustatud liiklema külg ees. Topivad siin oma krdi graniidijama maha aga no see pole ikka päris see. Selles suhtes Eestis soolaga ikka tunduvalt parem.
Vahepeal Eestis olles sai saadetud ühte firmasse CV. ( Rehvitehniku ametikohale ) Kõik sujus hästi, saadeti veel fail lisaküsimustega jne. Ühesõnaga olid minust huvitatud. Kui aga tuli see rida, kus pidin sisestama soovitud palga ( Panin al. 900eur ) Siis sellega olidki kõik jutud räägitud

Tea, palju eest siis Tallinnas rehvitehnikud tööd rabavad? Päris 400-500 euri eest kuus ka nigu tööle ei hakka ronima. Sest soomes olles teenin ma nädalaga rohkem kui Eestis ühe kuuga. Samas Eestis elada ja töötada on igaljuhul rohkem meeltmööda, seda enam et naine seal.