Tanel kirjutas:
Kadaka districtile, peetri pizza kõrvale, vanasse tankla ruumi on nüüd Road Burgeri nimeline puhvet püsti pandud.
Täna leidsin lõpuks mahti sealt läbi põrgata korraks. Ootused olid null aga tegelikult on äge.
Viisakas ja meenutab neist moodsatest hipipleissidest kõige rohkem sellist päris ameerika teeäärset kohta. viisakas sisemus ja kohti jätkub, mingit euroalusel istumise värki ei ole.
Menüüs valikut nagu ka on. Võtsin lihtsalt testiks mingi 5,5 ruublise peekoniburgeri ja mina olen sillas. Kompott oli toekas ja mahlane.
Pihv oli selline liiga well done ehk minu jaoks aga samas ma ei avaldanud mingit soovi ka, et võiks olla teisiti. Saapatald ei olnud. Kõik oli pehme ja värske. Sibulat oli mõnusalt vahele lükatud.
Eks mingi päev lähen tagasi ja proovin sealt mingi killeri ka ära (12 rublaga pakuti mingit kahe pihvi ja
kartulitega möllu).
Üldine hinnaskaala jäigi sinna 4 - 7 euri vahele vist.
Vähemalt piltide järgi pakutakse ka mingit sellist päris ameerika hot dogi ja muud mäsu ka.
Sattusin eile sinna ja aja puudusel võtsin sellesama peekoniburksi kaasa. 15min hiljem seda järades mõtisklesin, et kas lähen veel kunagi sinna või mitte. Ehk kohe tarbides oleks heam olnud aga otseselt kehva ei olnud.