Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 17:04

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 14.10.2011 21:47 
Kasutaja avatar

mehel tekivad alaväärsuskompleksid, sest automehhaaniku haridusega naine teab suure tõenäosusega paremini ja täpsemalt spetsiifilisi asju. arvan ma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 21:57 
Kasutaja avatar

Minu elukaaslane ei jaga autodest ei musta ega valget. Tglt on see ikka jube. Isegi ei saada aru kui autol mõni viga tekib. Samas sõitma õppis range korra all, nyyd sõidab väga korralikult. Väldib auke , äärekive jne. Saaks veel natuke autost ka mõikama , oleks väga bueno

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 22:00 

Mehed, ärge tehke oma nõrgemast poolest õlinäppe.
Las meie naised tegelevad õrnemapoole hobidega, shoppamine, juuksuris käimine ja sõbrannadega hängimisega.
Mehed peakski olema selleks, et oma naise auto eest hoolt kanda jne.
Selge see, et võiks naisele selgeks teha, kuidas auke vältida või äärekive jne, aga rohkem pole neile küll tarvis. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.10.2011 23:29 
Kasutaja avatar

B_L kirjutas:

Ja seda ka, et automehaanikust naisega koos olla/elada ei sooviks ükski mees :)

Ära nii julgelt kõigi meeste nimel sõna võta :wink: Ma küll ei välistaks nii, pea asi et normaalne naisterahvas oleks
Ja ainult shoppamist ja sõbrannadega hängimist harrastavat naist ka ei sooviks, korra selline olnud. Pole minu jaoks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 01:54 
Kasutaja avatar

InterFace kirjutas:
neG kirjutas:
Ei saa aru inimestest kes linnas kanalisatsiooniaukude eest põiklevad.. ega nad kuradi hobukaarikuga sõida.. mille jaoks see amort + vedru siis on?

Minu auto on küll üks odav käkk ja ront, aga sellise elustamisega ma küll oma rahanatukest kulutamata ei hakka, pigem sõidan algosadeks ja säästan uue jaoks.

Ütleb kõik.

Paljudel tuttavatel ja kaasaarvatud mu endal on näiteks auto madalam kui mõned kaevuluugid - miks ma peaksin meelega stanget või põhjaalust lõhkuma? :)
Näiteks kadaka pst mäest alla tulles kõige "viimane" luuk on nii kõrge , et hoobilt oleks pilpad taga - sõidan vastassuunas sealt mööda lihtsalt. Pole minu viga, et korda ei tehta.

Ma ei räägi üldse madaldustega autodest, need põigelgu palju vaja. Tihtipeale on nendeks slaalomi tegijateks täiesti normaalse kliirensi ja vedrustusega uuemad mersud, bmd ja isegi dziibid. Lihtsalt natukene imelik kui autol on hea vedrustus aga seda ei kasutata vaid tehakse oma elu ise keeruliseks. Kui tegu on sügava augu/lohuga on arusaadav, aga kui ees sõitev auto põikleb ümber asfaltiga tasaste luukide, jääb ikka imelik mulje küll. Just my 2 cents...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 08:57 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:

Tihtipeale on nendeks slaalomi tegijateks täiesti normaalse kliirensi ja vedrustusega uuemad mersud, bmd ja isegi dziibid. Lihtsalt natukene imelik kui autol on hea vedrustus aga seda ei kasutata vaid tehakse oma elu ise keeruliseks.

:hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 12:11 

Eelpool on nii mitmedki siin selgitanud, et miks see hea pole, kui naine mehaanik on.
Loomulikult võiks ikka-üht-teist teada, aga vaevalt, et keegi kodus viitsiks oma naisega
autode teemal vaielda, sest neid vaidlusi tuleks täiesti 100% kindlalt ja võimalik, et ka igapäevaselt.
Seega see valdkond jäägu ikka meestele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:14 

purjus mees sõidab autoga igal juhul paremini kui mistahes kaine lubadega naisterahvas :D .

(lihtsalt mainisin)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:19 

ghozt kirjutas:
purjus mees sõidab autoga igal juhul paremini kui mistahes kaine lubadega naisterahvas :D .

(lihtsalt mainisin)

Unustasid lihtsalt mainida, et raputasid praegu soola värskele haavale.

Ma julgen küll väita, et mul 15+ aastat autorooli keeranud ema sõidab autoga paremini kui suurosa siinsetest foorumikasutajatest ilmselt.
Käib autoga hooldustes iga väiksema krõbina peale. (Muidugi, kui armatuur hakkab nagisema, siis ta sinna ei poe) .
Samuti kas eelmine või üleeelmine aasta tegi jäärajal nii mõnelegi "ralliässale" hästi viisakalt pähe :D
Niiet, see ikka rohkem inimeses kinni, kes oskab ja kes mitte. Kes jagab ja kes ei hakkagi autodest midagi jagama.
Sugu ei mängi rolli eriti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:22 

Tegelt ma kirjutasin maru hetke emotsioonides seda. Mõni neiu lihtsalt ei saa sõitmist ega auto omamist selgeks. Jumal tänatud, et ühistransport ikka olemas on :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:23 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:

(lihtsalt mainisin)

Sa pole vist naisi ega elu näinud selle väite põhjal :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 14:54 
Kasutaja avatar

Täiesti uskumatu, kuidas meeste ja naiste võrdlemine suudab hoopis mehed rumalaks teha!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.10.2011 16:21 
Eliit

Meil oli Kehtnast v kuskilt üks neiu paar a tagasi praktikal lukksepana :D Päris veider õhkkond oli töökojas.

igatahes meenujs veel üks seik naisest kui autoomanikust.
Tuli üks naine minujuurde murega, et signa pult ei funka, patarei vast tühi. Et muidu ei olekski probleemi aga kuradi ukselukud ei tööta enam. Mis isis ikka, WD40 kätte ja mõtlesin, et küll need lukud toimetama hakkavad taas. Lähemalt uurides aga avastasin, et üks lukk oli kruvigaga katki keeratud ja teine üritatud sisse lüüa :D Auto on enamus oma ajast muidugi soomes ja eesti numbritega, mõni ime kah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2011 02:12 
Kasutaja avatar

Whaat?!
On naisi keda huvitab ja kes oskavad sõita!
Ja on naisi keda ei huvita ja meelsamini istuvad kõrvalistmel.
Mida rohkem naine autodest teab seda parem neile endile,sest alati ei ole meest käepärast võtta! :)
Mina nii julgelt küll kohe kõiki ühte patta ei paneks.
On naisi kes tegelevad ikka selliste asjadega vabast ajast millest osad mehed kindlasti laseksid täis ennast esimesel korral.
Sõita siis hayabusa või muu säärasega.
Mis puudutab nende autosid siis jah kindlasti on olnud kordi kus on sõidetud äärekivisse? Ka me teeme seda aegajalt!
Ja mina kindlasti istun ennem autosse mida juhib lubadega naine ennem kui lakku täis tüüp kes arvab,et ta oskab sõita.
Neid vendi ennegi nähtud kes omastarust oskavad ilgelt hästi sõita... Hindavad ennast üle ja sinna aeda nad lähevadki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2011 12:12 
Kasutaja avatar

Naine mul meelsamini istub kõrval,kui sõidab ise. Aga paratamatult on ta sunnitud 5 päeva nädalas sõitma. Auke väldib , ustega teisi ei mölgista,pigem pargib eemale. Parkimine on tiba aeglasem ja kohmetu...aga ega a8L ei ole väike auto mida parkida.
Seega ühinen Andij arvamusega,kes tahab,see oskab sõita küll :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis