Kes tunneb kibestust kes midagi muud kes mitte midagi või on lihtsalt teised faktorid jne.Teenimis võimalusi igasuguseid ja võimalusi üldse ja seda eri riikides.Mõni teenib näiteks eestis ka lihtsamalt ja rohkem kui keegi kusagil mujal maailmas kas siis olles eestlasena võõrsil tööl või olgu kasvõi täielikult välismaalane ehk siis teenib rohkem ja palju lihtsamini näiteks ,et see teenimise värk olgu ,mul huvi rohke muudes asjades ja põhimõtetes.Põhiline see asi ,et niiöelda võsapetsi labori test ,et kui keegi näiteks läheks välismaale täielikult siis ta satuks samasse olukorda nagu eestiski aga lihtsalt võibolla mingil muul levelil lihtsalt toimub kogu värk aga võimalik olla endiselt põhjas.
Mina ei tunne kibestumisit vaid tunnen end isegi hästi võttes siis endamisi neid jooksikuid lahterdades erinevalt aga osasi siis nõrkade ,mitte toimivate organismidena.
Eks siit vaadates võivad osad asjad tunduda teistsugused erinevates riikides ja eri riikidega võrreldes aga ise mõeldes sellele milline elu on mingi riigi kohalikul elanikul,kodanikul siis näen ,et igasühiskonnas on sarnased olud ,tingimused võibolla siis ainult eri tasanditel .Näiteks siis kus on kõrgemad palgad ,seal ka muu asi teistsugune ja elanikud elavad om ielusi kes kuidas kas hästi või halvasti.
Lihtsalt huvitav on see kuda inimene elada oskab ,suudab.
Näide :ELUAEGNE VANG-Ta ju elab ............. mõelge edasi.
Lahe
TO LXC : Kui sina suudad asju mõelda näiteks ühe lausega või elu kokku võtta ühe lausega siis see sinu asi. Kas aga mina sellest ühest lausest targemaks saaks seda ei tea aga see oleks ka minu mure või asi.Igatahes pane IGno peale,lihtsalt soovitus ,mõlemal järsku parem.Ahjaa kui ma sinu roppust loen siis see nagu ka tarka muljet ei jätä sinust ning sama smail sulle