Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 00:02

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Toetame Andrus Veerpalu!
PostitusPostitatud: 11.04.2011 00:19 

charly kirjutas:
Veerpalu lõhkus ühe hetkega kogunenud respecti.
Kuigi ma olen alati tema toetaja olnud, on seekord siiski kindel, et Veerpalu on patustaja.
Tsiteerides Erki Noolt: Kõik patustajad lubavad kohtusse minna oma õiguste eest seisma, sammuti kõik patustajad ütlevad, et nad on süütud.

Kahju, et selline häbiväärne lõpp karjäärile, kahju...

Häbiväärne olete teie

No erki nool on küll viimane p*sk keda kuulata, see sama p*sk loopis negatiivset ka Kristiina kohta, kui tal probleeme oli( mis hiljem osutusid Kristiina kasuks mitte tõesteks )

Praegu avastasin selle teema ja kohe nägin ka tüüpilisi p*sapäid, kes ühte vb et ausamat eesti inimest mustama hakkavad( mina praegu ei tea küll eestis ühtegi siiramat inimest kui seda on Andrus )

Edit: Lugesin veel seda teemat ja siinsete juttude põhjal peaks Anrdus ennast vist oksa tõmbama, sest ega ennem rahu ei saa

Minu arust kui on igav ja tahaks oma negatiivset välja elada, siis tehke seda nt Savisaare peal jms täis värdjate vastu, kes Eestile ainult otseselt s*tta toodavad ja rahvast röövivad, aga ei seda tehakse ikka Eesti mehe peal, kes on meile palju rõõmu ja kuulsust toonud

Eestis on piisavalt paska kelle vastu võidelda ning selleks isikuks ei ole kindlasti Andrus

Inimesed on ka ikka leidnud omale keda parastada jne.. ülemõistuse lihtsalt, igasugune kõnts riigikogus ja mõjal elab rahulikult oma head elu ja ega see ei jää kellegile ette

Praegu tõmbas see sr rahvas ikka korralikult siibrisse, eriti sellised black civicu sugused hallid, kes ikka oma eestlasi mustama hakkavad
Tsiteerides Peeter Oja: " Krdi sitajunn " vms sellist see oli

Viimati muutis SporteditionE, 11.04.2011 00:40, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 00:32 

SporteditionE kirjutas:
Praegu avastasin selle teema ja kohe nägin ka tüüpilisi p*sapäid, kes ühte vb et ausamat eesti inimest mustama hakkavad( mina praegu ei tea küll eestis ühtegi siiramat inimest kui seda on Andrus )

Ega sa äkki sellisel juhul tema isiklik arst pole, kes ta nö tanki pani ? Või kust selline teadmine siirusest ? Televiisori vahendusel nähtud kommentaarid või koos õlli joodud ?
Või on äkki mingi põhjendus ka, miks 2 proovi olid üle lubatud normi, mida peaks siis järgima ja kui on oht, et läheb kaugelt üle piiri, siis üldse mitte tarvitada ? Pean silmas just sunteetilist kasvuhormooni antud juhul.
Et kui Veerpalut ei kummarda ja sul on oma arvamus, oled sa automaatselt "pasapea" ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 01:53 

Valedetektor on tõenäoliselt oluliselt viletsama usaldusväärsusega riistapuu, kui see kasutatav dopingumetoodika. Mingite telemängude jms jaoks sobiv, aga tõsisteks asjadeks mitte eriti - protseduur on suht posimisele sarnanev, lihtsalt polügraaf kirjutab mingeid näitajaid maha ja siis "ekspert" oma kõhutunde järgi otsustab seal jooni vaadates, et kas valetab või ei. Mingit vettpidavat tõestust või muud teaduslikku tausta sellel asjal väga ei ole.

A muidu nii üldiselt, soomlastel läks ka aastaid aega ja sadu puhtaid proove, enne kui vahele jäädi. Arvestades seda, et suusakoondisel on regulaarselt mingi kamm olnud nende dopingukontrollidega, ei ole üldse võimatu et vastavad isikud olid dopinguküttidel ammu pinnuks silmas, lihtsalt nüüd võeti uuenenud meetodiga vahele. Eestis on igasugu valemängimine muudel elualadel väga laialt levinud, miks mitte siis ka suusatamises?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 01:54 

Ei saa mainimata jätta, et kergelt hakkab see toetamise aktsioon juba ära tüütama... terve lõustaraamat mingit andruse toetamist täis ka... kas inimestel paremat teha ei ole? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 02:30 

Vaatasin Lehtsaare kommetaari AK uudistest ja isiklikult nõustun tema kommentaariga ...

Samas tekkis mul oma ajus 1 "seletus", miks veerpalu pisarat poetas pressikonberentsil. Ärge võtke sedsa tõe pähe !

Tublil tööloomal on alati peremees, antud juhul siis Alaver.
Ka koer ei hammusta kunagi hea peremehe kätt, alati armastab teda.
Kui juba oli palju valetatud, ei tahtnud Veerpalu oma peremeest nö tanki panna j avaletas kaasa ja see ajas pisara välja, kuna hea hing temas teadis, KUI paljudele fännidele ta korraga valetas ... kohtud ja kaebused ja asjad venivad nagunii, seega küll asi vaibub ...
Lihtsalt mõttekäik ...
Kõik sportlased on oma rahva iidolid ja vänclub-i reakstsioon arusaadav, aga .... kuskil peaks ka mõistuslik piir olema. Õnneks ei olnud just eriti palju kloune kätest kinni ja AAAAAAAAAAAAAAAAa karjumas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 07:29 
Kasutaja avatar

Vaadakem seltsimehed striitreisserit seda nõnda pidi.
Kui su vana diisel parmupassat ei käivitu enam hommikuti kuna küte on paks, siis eelnevalt kallad juurde lisandit, kui kürb enam ei taha töödata sensuaalse daami peale- võtad väikese sinise tablett-seltsimehe. Mis siis väike hormoon siia-sinna: Andrus on siiski juba vanem härrasmees, vajaks temagi õlitust ja ergutust, näiteks norrakad on kõik ju astmaatikud peaaegu :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 10:08 
Kasutaja avatar

shift kirjutas:
kas ma olen ainuke, kes arvab, et vahepeal on tunne, nagu doping jääb tagaplaanile ning see jõhker ja räme VALETAMINE on hoopis suurem probleem kui peateema ise..? valetasid siis valetasid.. nagu keegi ütles, et meediale peabki valetama, kuna nad ise ka suurem osa ajast lisavad ja valetavad asju juurde(ei räägi praegusest teemast).

Mis meediale valetamisest sa jahud? Meedia ainult vahendab infot . Valetati ikka kogu eestile ja eriti 60k+ inimestele, kes on FB toetust avaldamas.
talon kirjutas:
Äkki seletad teistele kah , sul ju selge, miks organism nii kõrget taset siis ei saavuta?

kogu AV tiim praegu uurib seda. Isegi nemad saavad aru , et inimene ise sellist näitu ei tooda. Sellise absurdse versiooni peale ei panusta segi nemad.
Otsitakse võimalust , et mõni teine aine on põhjustanud lubatust suurema näidu tekke. Olukord on nii ehk naa siga halb ja nende kahjuks.
Kõige sitem selle loo juures , et otseselt saab seda kasvuhormooni ainult süstida. Seda ei ole võimalik kogemata sisse süüa.
Kui nad vastupidist tõestada ei suuda siis jääbki ainult üks võimalus , et AV süstis seda jama omale ja seega on ta siiamaani ainult valetanud. Praegu tundub , et isegi oma arstile ja Alaverele, sest need on samuti veendunud , et ta ei ole seda teinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 11:38 
Kasutaja avatar

SporteditionE kirjutas:

Ma tean oma lähikonnas palju siiraid ja ausaid inimesi. Ma ei tea ühtegi põhjust, miks AV neist parem on. Siiras ja aus AV oleks võinud kohe öelda , et dopingu A prooviga on kehvad lood. Mida tema tegi? Või mida tegi see seltskond , kes teda ümbritseb.

SporteditionE kirjutas:
Minu arust kui on igav ja tahaks oma negatiivset välja elada, siis tehke seda nt Savisaare peal jms täis värdjate vastu, kes Eestile ainult otseselt s*tta toodavad ja rahvast röövivad, aga ei seda tehakse ikka Eesti mehe peal, kes on meile palju rõõmu ja kuulsust toonud

Eestis on piisavalt paska kelle vastu võidelda ning selleks isikuks ei ole kindlasti Andrus

Inimesed on ka ikka leidnud omale keda parastada jne.. ülemõistuse lihtsalt, igasugune kõnts riigikogus ja mõjal elab rahulikult oma head elu ja ega see ei jää kellegile ette

Just see mind hämmastabki, kõik see 60k eestlast FB`is ei tee midagi selle kõntsa vastu , küll aga kaitseb meeleheitlikult inimest , kes on dopinguga vahele jäänud ja kogu eestile valetanud oma tippspordist loobumise tegelike tagamaid.

Pole kunagi eriline suusatamise fänn olnud. Olen vaadanud võistlusi. Ja oi kui palju ma olen vihastanud , kui meie suusaturistid mööda maad ja ilma ringi kimavad ja tulemuseks on NULL. Teiste riikide tippsuusatajad suudavad võita järjepidevalt kuni pensionini. Igakord ma küsin endalt , miks meie mehed ainult mõnel üksikul võistlusel midagi saavutavad. Täna tundub, et vastus ongi käes.

Kui kogu see pask tõeks osutub on AV samal pulgal kõigi teiste meie endiste iidolitega olenemata mis elualalal ta positiivseid emotsioone tekitanud on, kuna on osutunud lõpuks ikkagi loruks, petisteks või isegi kriminaalideks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 11:52 
Kasutaja avatar

http://www.postimees.ee/?id=417170
Huvitav artikul konkreetsetest hormoonidest. (ehk millest siin paljud tegelikult juba rääkinud on... )

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 12:10 
Kasutaja avatar

Erinevalt muust kommentaariumist on selle artikkli kommentaarid suhteliselt asjalikud nagu ka artikkel ise.

Tsiteeri:
Pole kunagi eriline suusatamise fänn olnud. Olen vaadanud võistlusi. Ja oi kui palju ma olen vihastanud , kui meie suusaturistid mööda maad ja ilma ringi kimavad ja tulemuseks on NULL. Teiste riikide tippsuusatajad suudavad võita järjepidevalt kuni pensionini. Igakord ma küsin endalt , miks meie mehed ainult mõnel üksikul võistlusel midagi saavutavad. Täna tundub, et vastus ongi käes.

Siinkohal vaidleks natuke vastu. Võrreldest teiste tipp suusariikidega on meie võimalused väga väikesed (rahvaarv, finantsvahendid ja oskusteave) ja seeläbi pole reaalselt võimalik, et suudaks tagda taustajõud mis võimaldaksid tagada eduka võistlemise läbi hooaja. Tulebki kasutada olemasolevaid vahendeid võimalikult arukalt, et olla tähtsamatel võistlustel vormis.

Mitteavalikustamises Veerpalu ei süüdistaks, kuna seal on rohkem mängus suusaliidu ja muude tegelaste ideed ja tegemised. Üks müüt räägib sellest, et põhjus miks Veerpalu ka see aasta veel sõitis ja miks ka positiivse proovi avalikustamine sedasi läks nagu ta läks on peidus suusaliidu rahastamises ja sponsorites. Kardeti, et peale Veerpalu lõpetamist kukuvad kõik sponsorid tagant ära ning loodeti viimase hetkeni, et B-proov osutub puhtaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 16:27 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:

Kui kogu see pask tõeks osutub on AV samal pulgal kõigi teiste meie endiste iidolitega olenemata mis elualalal ta positiivseid emotsioone tekitanud on, kuna on osutunud lõpuks ikkagi loruks, petisteks või isegi kriminaalideks.

ema anna padruneid.. :kill sellise ila peale annab ikka tulla peaks mainima..
esiteks, too välja nt 3 Andrusest vanemat tippsuusatajat, kes nopivad järjepidevalt võite? - Šmigun, Mae ja Veerpalu on just venitanud päris korraliku vanuseni välja.. Soome ja Norra meeskondades on mitmekümneid mehi/naisi läbi käinud selle aja jooksul..
teiseks, kui OM ja MM on sinu jaoks MÕNED ÜKSIKUD VÕISTLUSED, siis edu sulle..
kolmandaks, ära parem rohkem sporti vaata, kuna äkki hakkab jälle kuskilt valutama sul ja paha tuju saab võitu..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 17:14 
Kasutaja avatar

shift kirjutas:
ison.ts kirjutas:

ema anna padruneid.. :kill sellise ila peale annab ikka tulla peaks mainima..
esiteks, too välja nt 3 Andrusest vanemat tippsuusatajat, kes nopivad järjepidevalt võite? - Šmigun, Mae ja Veerpalu on just venitanud päris korraliku vanuseni välja.. Soome ja Norra meeskondades on mitmekümneid mehi/naisi läbi käinud selle aja jooksul..
teiseks, kui OM ja MM on sinu jaoks MÕNED ÜKSIKUD VÕISTLUSED, siis edu sulle..
kolmandaks, ära parem rohkem sporti vaata, kuna äkki hakkab jälle kuskilt valutama sul ja paha tuju saab võitu..

AV ei ole kunagi järjepidevalt võite noppinud. Noorest peast mitte kunagi ja vanemana "järjepidevalt " samuti mitte. Sellepärast ta ülejäänud suusamaailmal ka hambus oli.
Kui sa natuke vanem oleksid siis ehk teaksid, et esimese medali sai ta vist üldse 28 aastaselt. enne seda oli aastaid lihtsalt suhteliselt null. osalenud olümpiamängudel alates aastast 92 ja esimene medal 2002. MM tuli eimene medal vist 99 aastal. Ehk siis 7 aastat jõlkus niisama suusardadael.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.04.2011 21:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Mul äi ütleb kah, et ainult võitjad võiksid spordivõistlustest osa võtta. Ülejäänud raiskavad lihtsalt raha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 13:40 
Kasutaja avatar

Üldiselt see täiesti mõttetu teema. Tegi, on süüdi ja mis siin enam arutada? Loobus ju spordistki tänu A-proovi tulemusele-seega oli asjast ikka teadlik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2011 16:16 

Järjekordne näide, et suusaliit valetab. Alguses suure suuga lubati rahvale et kohtusse minek ja mida iganes veel, aga ise tadsid küll et ei hakka midagi vaidlema kuna tulemus on niigi teada.

Viimati muutis Umx, 12.04.2011 16:19, muudetud 1 kord kokku.
Eemaldasin tsitaadi, kuna Su postitusega see ei haakunud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 140 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis