charly kirjutas:
Veerpalu lõhkus ühe hetkega kogunenud respecti.
Kuigi ma olen alati tema toetaja olnud, on seekord siiski kindel, et Veerpalu on patustaja.
Tsiteerides Erki Noolt: Kõik patustajad lubavad kohtusse minna oma õiguste eest seisma, sammuti kõik patustajad ütlevad, et nad on süütud.
Kahju, et selline häbiväärne lõpp karjäärile, kahju...
Häbiväärne olete teie
No erki nool on küll
viimane p*sk keda kuulata, see sama p*sk loopis negatiivset ka Kristiina kohta, kui tal probleeme oli( mis hiljem osutusid Kristiina kasuks mitte tõesteks )
Praegu avastasin selle teema ja kohe nägin ka tüüpilisi p*sapäid, kes ühte vb et ausamat eesti inimest mustama hakkavad( mina praegu ei tea küll eestis ühtegi siiramat inimest kui seda on Andrus )
Edit: Lugesin veel seda teemat ja siinsete juttude põhjal peaks Anrdus ennast vist oksa tõmbama, sest ega ennem rahu ei saa
Minu arust kui on igav ja tahaks oma negatiivset välja elada, siis tehke seda nt Savisaare peal jms täis värdjate vastu, kes Eestile ainult otseselt s*tta toodavad ja rahvast röövivad, aga ei seda tehakse ikka Eesti mehe peal, kes on meile palju rõõmu ja kuulsust toonud
Eestis on piisavalt paska kelle vastu võidelda ning selleks isikuks ei ole kindlasti AndrusInimesed on ka ikka leidnud omale keda parastada jne.. ülemõistuse lihtsalt, igasugune kõnts riigikogus ja mõjal elab rahulikult oma head elu ja ega see ei jää kellegile ette
Praegu tõmbas see sr rahvas ikka korralikult siibrisse, eriti sellised black civicu sugused hallid, kes ikka oma eestlasi mustama hakkavad
Tsiteerides Peeter Oja: " Krdi sitajunn " vms sellist see oli