C4V6 kirjutas:
REEGLID
1. Et saaks serveriga liituda, peab olema vähemalt 6 kuud olnud AKTIIVNE jah just, aktiivne kasutaja, seda kas kasutaja on aktiivne otsustab juba iga admin ise või siis adminid koos, mingi 12 postitusega mees, kelle postitused on tehtud varuosa teemas, pole minu jaoks aktiivne, samuti mitte 50 postitusega mees kui tal on need 5e aasta peale, mind ei huvita, et sina seda igapäev loed mis siin toimub, mind huvitab, et sa oled silma jäänud ja keegigi teab sind.
Samamoodi saab erandi teha 50 postitusega mehe suhtes, kõik on olenev
2. Server on eelkõige XFG ja XRG'i jaoks võidukihutamiseks ringrajal
FBM, drift, niisama jutustamine ja üksteisele otsa sõit, katusel hängimine, romuralli, parkla, ralli rada, pildistamine, ketsi laskmine jms on keelatud kui just pole nii välja kujunenud. Adminid jätavad endale õiguse vahetada rada ja bannida sõitjaid kes tunudvad reeglite vastu korduvalt eksivat
3. Kui toimub sõit, siis ei hakata sõitma rada vastupidi või driftima, sõit toimub XFG ka XRG'iga kui just pole ette nähtud muud moodi(FBM), Sõit tähendab seda, et sõidetakse rada aja peale mitte ei driftita või ei seista keset rada, üldiselt ei ole sõitudele asja alla 1.40 aegu sõitvatel inimestel. AUSTAGE SINIST LIPPU ST, et kui sa oled aeglane või isegi kiire, mind ei koti, siis sinise lipu kirja ilmudes ekraanile tõmbad sa ideaalis murule ja lased endast kiiremini sõitja mööda nii, et ta ei peaks sinust väljagi tegema.
4. Kui toimub sõit, siis pole oodatud järjestiku küsimused, miks mu rool ei tööta, miks mu rool ei tööta, miks mu rool ei tööta, kuulge, vastake nüüd, miks mu rool ei tööta, mis teil on ? Vastake nüüd, OUUUU, VASTAKE, miks mu rool ei tööta ? see peaks igale inimesele selge olema, et see segab sõidu ajal keskendumist ja kui veel vastama hakata läheb päris palju aega raisku
Need on hetkel minu kirjutatud ja välja mõeldud reeglid, teised adminid täiendage või öelge ja muudame
Küsimus,et kui rallirajal sõita oskad ja norm aega sõidad see pole ju nii hull asi kui niisama lolli mängimine? juhul kui teised ka oskavad

ja vormeliga sõitmine kui see on serveris lubatud lihtsam oleks vormel ära võtta kui sõita ei või