Lisaks veel omalt poolt et sellel U8500'l (minu omal) on imelik jampss sees. Vahel peaaegu et ei peagi puudutama, vahel pead päris korralikult toksima et saaks midagi käivitada vms. Kuigi asi võib ka lihtsalt läägist olla. Lisaks veel oma telefonida ajaloo, mis mul selle 8aasta jooksul olnud on. telefonid ei erine, panen siis need ajad mil mul mingi telefon (jälle) oli.
Algab 2004, esimene telefon Nokia 5110. Tollega ajasin üle aasta ära.
Sain umbes 2005 aastal Sony Ericsson J200I oli vist. Siis käisin 2.klassis. Ja olin siis parima telefoniga seal. Selle telefoniga tegin ka meeletu arve- 1100 eek oli vist.
Siis tuli mingi Samsa X450 vms. Klapiga oli, ei kaamerat ega midagi. See pidas siis ka mingi aastakese vastu.
Peale toda sain endale eriti ässa telefoni, aasta oli siis 2008? Noki 3110c. Seal oli kõik mis teistel vel polnud (maakoolile kohane). MP3 pleier, mälukaart, kaamera. Eriti hea oli. Pidas 2aastat vastu.
Siis tuli mingi eriliselt hull telefon, Nokia 6680. Mega suur oli, aga telefoni nagu õieti polnudki. 2005 aasta oma, ehk siis oli oma ajast maas. Põhimõttelt sama nagu 3110c oli, aind et "nutikam".
Siis kasutasin asendusena isa vana Nokiat, 3100 oli vist. Kuna 6680 sai korraliku kukkumise tagajärjel surma(juppideks, pidas kolmveerand aastat) siis kasutasin seda asendusena mingi 3kuud, kuni sain eriti rõveda ja halva Samsung C3300K champ. No eriti p*sk asi. Enamus neist olid praagid. Sõber sai sama telefoni pool aastat hiljem vist. Ja ka tema kurtis. Mul oli juhus selline, et võtsin laadija tagant ära, näitas et aku ikka laeb. Ja nii terve nädal. KUSJUURES, aku lasi ka nädal aega jutti. Kuulasin koguaeg muusikat, pildistasin jne. Aga selle vahetasin meeleheites mingi Nokia klapika vastu, see naisteversiooni vastu. Mingi 6-seeria oli. Päris hea oli, kaamera oli igati korralik ja klapil oli muusikanupud ka. See lendas ka poole aasta pärast juppideks täiesti. Siis sain jälle vana vaenlast Champi kasutada. Kuni ostsin hea telefoni. Xperia X2. Windows peal, digika sarnane kaamera ja küljelt klaviatuur ka. Sellega oli eriti õnnetu juhus see et lendas klassist taskust välja ja otse ekraaniga maha. Kuna juba ostes olit mingid imelikud mikromõrad sees(olid nähtavad, aga puuteklaasi all) siis ei teind väljagi. Võtsin telefoni maast ära ja vaatan ekraani, segi omadega. Parim telefon oli ka lõpuks katki. Ja siis sain 3110c kasutada, algul oli hea tunne. Veidi nostalgiline isegi. Ja nüüd läheb 3kuu Huiwei kasutamist

Pikk post aga kellel huvi, see loeb. Lõpetuseks, ma ei tohi vist enam kalleid nutikaid osta, halb oskus neid lõhkuda

Aga praegu olen üsnagi rahul ja loodan suveni ära ajada. Siis näeb edasi mis saab.