Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 10.05.2025 20:55

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 16.03.2011 09:10 
Kasutaja avatar

Eile õhtul oli kokkupuude jälle. Jõhvis sai tartumaante algul seda kurvi seal suht kiiremini võetud, kui 50km/h. krt... siis nägin peeglist, et ehituse abc teel seisvad milkud.
Sõitsin siis rahulikult edasi tankla poole, parkisin ära. Natukese aja pärast parkis politsei mulle taha. Üks tuli akna juurde. Korraliku vene aksendiga ütles oma nime, ja midagi veel. :) Ma vaatasin, et tal alkomeeter käes. Küsisin: Puhume?
Milku: Jeei-jeei, Juuuhhiluuba. Sai oma juhuloa. Lõpuks sain puhuda ka. Tulemus oli 0. Ma siis selle peale suht rõõmsalt: "jumal tänatud" :D Vaatas mind natuke imelikult, andis load ja pani minema.

Krt isegi head aega ei soovinud. :D Pidin ise pea aknast väljas neile head teed soovima!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 10:13 
Kasutaja avatar

Mind kes ma viimased aastat olen ringi sõitnud rullnoka bemmiga Tartu vahel. Alati kui mul uus 3ne on siis korra peetakse kinni ära ja peale seda on rahu majas aasta vähemalt. Sõidan ringi absaluutselt koguaeg. Olen mentide ninaalt läbi sõitnud kesköösel ja ka varahommikul, ei pea mind keegi. Muidugi mai lase ka iga nurgapeal külge ette ja ei ole ka suuri led tulesid mu autol. Mina olen tartu politseiga väga rahul. Kui ise lolli ei mängi liikluses siis ei n...u sind keegi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 10:56 
Kasutaja avatar

Sõitsin ise ringi 3a musta blackitatud e34-ga ja ei olnud mingeid probleeme politsega.
Hetkel tavaline e36 ja sama seis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 14:23 
Kasutaja avatar

Kas praegu lihtsalt keeratakse mõnede meeste maailmapilt täiesti peapeale ja selgub, et politsei ei kiusagi tavaliiklejaid, kes ise liikluses mnni ei mängi? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 14:54 
Kasutaja avatar

Ilmselt küll, kuna ise sõitsin sellel hetkel ka korralikult. No kuidas saab "lolli mängida" foori tagant ära sõites ? :uhoh Täiesti tühja koha pealt vilkurid tööle. Eks oli lihtsalt ebaõnn.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 15:14 
Kasutaja avatar

madis23 kirjutas:
Mind kes ma viimased aastat olen ringi sõitnud rullnoka bemmiga Tartu vahel. Alati kui mul uus 3ne on siis korra peetakse kinni ära ja peale seda on rahu majas aasta vähemalt. Sõidan ringi absaluutselt koguaeg. Olen mentide ninaalt läbi sõitnud kesköösel ja ka varahommikul, ei pea mind keegi. Muidugi mai lase ka iga nurgapeal külge ette ja ei ole ka suuri led tulesid mu autol. Mina olen tartu politseiga väga rahul. Kui ise lolli ei mängi liikluses siis ei n...u sind keegi.

Tartu ja Võru Politseiga olen ma väga rahul, Tartus ainult 2 korda kinni peetud ja siis oldi ka viisakad. Valgas olen sõimu saanud ja muidu omal siin maakohtades ringi liikudes ollakse väga ülbed ja koguaeg peetakse ilma asjata kinni.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 22:40 
Kasutaja avatar

imelike ametnike otsa olete sattunud. nii palju kui mind kinni on peetud pole keegi midagi virisenud. bmw-ga on maha võetud 2 korda, ülejäänud jamad tehtud teiste autodega.
teistkorda kui bmw-ga maha võeti. tuli mingi venelane akna juurde ja hakkas vene keeles seletama. ütlesin et eesti keeles. siis peale vaikust tuli: "juhiluba ja puhuge." puhusin 0 ära ja öelda head aega.
pigem asi selles kuidas sõidad, sest teiste autodega lollusi ka teinud.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 23:23 
Kasutaja avatar

Sõita võid väga korralikult ka kui tahad, aga kinni võtavad politseid ikka kui neil väga igav on seda eriti veel väikestes külades. Mõnesmõttes ju hea, et teevad kontrolli ja tunnevad huv kas juhid kained ja lubadega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 23:32 

Tegelikult tuli nüüd üks olukord meelde küll, kus mõningal määral tobe nokkimine käis.

Öösel, sõitsin mööda kitasast tänavat. Vastu tuli võrdlemisi uue kerega kolmanda seeria BMW. Mina taltsutasin antud hetkel E34 BMW'd. Enne kui me üksteisest mööda sõitsime, jäi meie vahele üks "lamav politseinik" millest sõitsin üle ennem mina, ja siis vastutulev masin. Jäin seisma foori taga. Umbes tol hetkel sõitis üle sama lamava politseiniku vastutulev masin. Osava võttega võeti suunaks olemasolevale vastupidine. Jõuti piisavalt kiiresti minule järele, et minu järel veel foori rohelist oodatagi. Ootamise ajal panin tähele, et tolleks hetkeks tagumiseks osutuv masin omab liialt palju antenne, oletades, et FM raadiolevi jahitakse.

Foori alt startides, ristmiku ületamise lõpetades, säras maagiline sini-punane valgus tahavaatepeeglis. Peale peatumist, sammus juhiakna juurde rohelises vestis härra. Talle järgnes punase helendava torbikuga mitte-härra.

Ajal mil härra mu dokumente kontrollis, käis mitte-härra auto ümber ja üritas punasest torbikust suunata valgust tagaistujatele. Taheti näha tagaistujate turvavarustuse kasutamist, või siis tisse. Kuna sellega probleemi ei olnud, naases naispolitseinik ametiautosse, ning asemele tuli meespolitseinikust partner. Paluti autost väljuda.

Esiteks küsiti et mis mu tuledel viga on. Vastasin ausalt - hästi näitavad, ei kurda millegi üle. Selle peale kästi kapott avada. Uuriti tuledetagust ning leiti, et (siin kohal ma tsiteerin) "tuuningtuled, nagu ma arvasin.". Takkaotsa lisati kohe ka küsimus, et mis SUL veel "tuunitud" on siis... Küsisin definitsiooni "tuuningtule" kohta. Seletati siis ära, et ksenoongaasiga lampe tohib kasutada vaid selleks ettenähtud laternas. Olgu, küsisin järgmiseks, et mis minu tuled illegaalseks teeb või pigem, miks minu tuledelahendus illegaalne kooslus on.. Vastuseks öeldi, et pole automaatreguleerimist tuledel. Täpsustusena lisati, et siis kui ma lamavast politseinikust üle sõitsin, tol hetkel pimestas minu auto valgusvihk korravalvurit.

Hetkel mil selline tobe seletus tuli, teadsin, et adekvaatset suhtumist/mõistust korravalvurilt oodata ei ole. Suhtlus küll oli viisakas, ent rikkumise "ohtlikkuse" seletus oli absurdne.

Lõppkokkuvõttes vormistati trahvikviitung vahtralehe puudumise eest ning taheti, et auto läbiks erakorralise ülevaatuse tervelt 15 päeva, enne tollel hetkel kehtiva ülevaatuse lõppu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.03.2011 23:43 

Ei mahu mullegi pähe, mille üle siin nii eriliselt iniseda on? Siis kui mõni purjutaja kellegi kutuks kütab, hakatakse kohe uluma, et see politsei tegemata töö, et sellised liikluses on. Aga kui liiklusjärelvalvet tehakse, siis teisipidi häda. Juhul, kui mendid kedagi liigselt kottima hakkavad, siis esmalt soovitaks kotitaval peeglisse vaadata ja ehk leiab vastuse oma murele sealt. Loomulikult on diskopoikadel lihtne peatamiseks ja kontrollimiseks ettekäänet tuua, kuid kas see poolteist minutit võtab tõesti suure tüki küljest? Isiklikukult ei fänna samuti neid rohelisi jaanimardikaid, kuid samas pole ka suuremate vusserdamistega silma paistnud, et neile erilist huvi peaks pakkuma ja sellest paarist minutist kvartalis mul ka kahju pole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.03.2011 01:08 
Kasutaja avatar

Täna peeti kinni - turvavöö, vahtraleht ja xenon. Kutsuti autosse, autosse istudes tundsin nagu oleks reivile saabund.
Hardcore käis oma täies hiilguses, esistmetel üle 30a sellid. Tehti kirjalik hoiatus ja jätkasin oma teekonda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2011 13:57 
Kasutaja avatar

Siis kui lumi veel maas oli ja ma Škoda tagaistmel istusin (arvati, et varas :D), siis käis kõrvalt läbi üks eravärvides Maza 626 (hõbedane) - udutuled põlesid all ja käsipiduri kasutamine külje ette saamiseks polnud ka võõras ;)
Nemad võivad :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2011 18:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Hendri kirjutas:
Ei tea miks ei läinud.

No eks sa vast kartsid. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.03.2011 19:33 
Kasutaja avatar

Mina olen jälle sellise iseloomuga, et kui midagi ikka närvidele käib siis võtan sõna. :kill
Jõhvis kunagi oli mingi Roheline hyundai eravärvides mendiauto, mille juht tegi tanklas suitsu. Läksin siis aru pärima, et kas see on normalne et politseinik teeb tanklas suitsu. Pool-venelane milku väitis et siin suitsunurk ja viitas näpuga tavalise prügikasti poole. Balaa...blaa...lbaa.. vaidlesime seal tükk aega. Nii kaua kui oma suitsu ära kustutas.

Pärast muidugi mõtlesin, et ei tea kaua ma rahulikult seal linnavahel ja ligidal sõita saan :D Õnneks siis olin töö-autoga. Ja mingit edasist nussi ka ei olnud.

Ühesõnaga... mida seal ikka karta on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.03.2011 01:37 
Kasutaja avatar

olen ka sõna võtnud kitsedega sel teemal et kui nad teevad trahvi kellegile õuealal , siis miks nende autod tohivad töödata üle 2minuti kohapeal seistes. Vastus keerutatakse kuidagi ära või tehakse sellest omakorda küsimus. mingit adekvaatset vastust pole siiamaani saanud.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis