Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 19.06.2025 04:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 27.01.2011 18:39 
Kasutaja avatar

Täiesti haige ikka... kolasin pm terve Pärnu linna läbi, et osta 1 s*tane õhukumm autole, kas tõesti on 13" õhukumm nii defitsiit juba?
Vene aeg polnud ju na kaua aega tagasi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:17 
Kasutaja avatar

sinu_mutt kirjutas:
Täiesti haige ikka... kolasin pm terve Pärnu linna läbi, et osta 1 s*tane õhukumm autole, kas tõesti on 13" õhukumm nii defitsiit juba?
Vene aeg polnud ju na kaua aega tagasi :D

On küll jah. Endale leidsin ka lõpuks oma varudest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:31 

Täna siis üks :bs juhtum. Saadeti mulle Tallinnast pakk smartpostiga, kuid täna helistati antud asutusest ning öeldi, et saadetis ei olnud piisavalt hästi pakitud. Mina siis, et okei las saatja tuleb pakile järgi ning pakib ära ja paneb uuesti teele, kuid smartpostile see variant ei sobi kuna nemad enam saatjale pakki ei väljasta ning soovivad ise pakendamise ja uuesti saatmise eest 5€, seda siis lisaks saatmiskulule, mis oli juba makstud 2,5€.

Iseenesest pakub smartpost väga mugavat ja kiiret teenust, kuid võiksid natuke vastutulelikumad olla..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:37 

Hoopis positiivsem kogemus Smartpostiga samal teemal. Nimelt sai kunagi sügisel Saaremaalt koduõlut tellitud nii 15l ning ühele 5l plännile lõi surve sisse ja hakkas immitsema korgi vahelt (tegi seda nende Tallinna kontoris ligi kaks päeva). :D
Helistati viisakalt ja öeldi, et pakist tuleb kahtlast vedelikku ning edasi enam tuua ei saa, tuleb pakile järgi tulla vahelattu .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:41 
Kasutaja avatar

Nädala eest viskas elu tripomeetrile ette 0022 km. Huvitavaks teeb selle aasta kindlasti see et mitte midagi ei muutu, same shit, different day. Imelik asi on see et mida aasta edasi, seda vähemaks sõpru jääb- ega kurat me veel pole sellises vanuses kus loodus võtab oma :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:53 

micare kirjutas:
Täna siis üks :bs juhtum. Saadeti mulle Tallinnast pakk smartpostiga, kuid täna helistati antud asutusest ning öeldi, et saadetis ei olnud piisavalt hästi pakitud. Mina siis, et okei las saatja tuleb pakile järgi ning pakib ära ja paneb uuesti teele, kuid smartpostile see variant ei sobi kuna nemad enam saatjale pakki ei väljasta ning soovivad ise pakendamise ja uuesti saatmise eest 5€, seda siis lisaks saatmiskulule, mis oli juba makstud 2,5€.

Iseenesest pakub smartpost väga mugavat ja kiiret teenust, kuid võiksid natuke vastutulelikumad olla..

Smartpost on täiesti OUT ju. Esimene ohumärk tuli siis kui asi vähegi toimima hakkas, tõsteti kiirelt hinda. Selliseid trikke hakkab siis nüüd tulema, väga meeldiv.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:54 
Moderator
Kasutaja avatar

micare kirjutas:

sama asi mulgi aga pidid arve saatma, tutkitki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 21:57 

Ei no mõnusaid kolle on ikka olemas, kuna väljas teed on väga libedad siis võiks ikka natukene mõelda ka oma sõidukiirusele ja pidamisele. Varsti ei julge jala käiagi enam, sest ülekäigurajal jääd lihtsalt auto alla mõnemehe hea sõidumaneeri pärast(möödasõit). Hea, et terveks jäädi!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 22:17 

saarlane kirjutas:
micare kirjutas:

sama asi mulgi aga pidid arve saatma, tutkitki.

Mulle pidid samuti arve saatma, arvasin et tänase päeva jooksul saab asja aetud, aga ei - ning küsimusele, miks see "kiire" postiteenust pakkuv ettevõte nii kaua arvet koostab, oli see, et raamatupidamine asub Soomes. Tea kaua nüüd sellega läheb..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 22:24 

Hendri kirjutas:
No aga ära torma siis sirge sammuga ülekäigurajale, mõtteis "MUL ON ÕIGUS". Jää seisma korra, vaata, kas teine vend märkab üldse sind, kas saab pidama või ei ja siis hakka teed ületama. Ei ütle nüüd, et sa kõik valesti teed vms, aga enne vaata, et ise koll ei ole.

Ta mõtles vist seda, et kui ühes suunas on kaks rida, siis esimeses jääb auto seisma, hakkad teed ületama ja järsku lendab mingi koll teises reas sul üle varvaste

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 23:11 

Hendri kirjutas:
No kui nii, siis need vennad on juudid tõesti.
Kas reguleerimata ülekäigurajal möödasõit mitte keelatud ei ole?

On küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.01.2011 23:22 
Kasutaja avatar

maxtor's kirjutas:
Smartpost on täiesti OUT ju. Esimene ohumärk tuli siis kui asi vähegi toimima hakkas, tõsteti kiirelt hinda. Selliseid trikke hakkab siis nüüd tulema, väga meeldiv.

Kui palju seda siis tõsteti? Mina mäletan koguaeg väikseima paki hinnaks olevat 39.- ja isegi kui kunagi tõsteti sellise hinna peale, siis minuarust on see küll päris odav ja mugav paki saatmise viis. Nt ei meeldi mulle üldse ELS'iga pakke saata, sest siinkandi postkontoritädid (vähemalt need kellega ma olen kokku puutunud) on küll täiesti kasutud pudulojused seal leti ääres. Eeldatakse, et ma saadan neid pakke iga päev 10tk ja tean täpselt mis kuhu kui suurelt ja kuidas. Ja kui ma jumala eest julgen veel midagi küsida, siis vastatakse sellise hääletooniga ja vaadatakse pilguga millest võib vaid järeldada, et nende peas keerleb küsimus:"loll oled vä?".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 02:26 
Kasutaja avatar

kuna hetkel jälle üle väsimus ja und pole, mõtlesin katsetada sellist asja nagu valija kompassi. http://valijakompass.err.ee/results
minu imestuseks on suhteliselt täpne ja hea asi.

ja täna käisin kaa päälinnas elu vaatamas. tõin teile päälinna sheffidele ühe juudi sinna elama, niiet kartke! :D
aa kõige lahedam oli see, et panin 2 sõpra kaa sadamas maha ja hakkasin tagasi tartu sõitma. kuna burksi/cocat/suitsu ja juhtimist korraga teha juba piisavalt huvitav, on mõelda seal juures väga keeruline. vaatasin siis et hoppa, silt näitab TARTU mnt, jess... hakkasin siis pressima märkide järgi ja kui pirita tee algusse jõudsin mõtlesin "mingemu%nipalun" käsa ja ringi. okei, ma pole väga osav liikleja tallinnas ja saan aru et tahtis lasnamäe kaudu mind suunata, aga see juu suht jõhker ring?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 09:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
kuna hetkel jälle üle väsimus ja und pole, mõtlesin katsetada sellist asja nagu valija kompassi. http://valijakompass.err.ee/results
minu imestuseks on suhteliselt täpne ja hea asi.

ja täna käisin kaa päälinnas elu vaatamas. tõin teile päälinna sheffidele ühe juudi sinna elama, niiet kartke! :D
aa kõige lahedam oli see, et panin 2 sõpra kaa sadamas maha ja hakkasin tagasi tartu sõitma. kuna burksi/cocat/suitsu ja juhtimist korraga teha juba piisavalt huvitav, on mõelda seal juures väga keeruline. vaatasin siis et hoppa, silt näitab TARTU mnt, jess... hakkasin siis pressima märkide järgi ja kui pirita tee algusse jõudsin mõtlesin "mingemu%nipalun" käsa ja ringi. okei, ma pole väga osav liikleja tallinnas ja saan aru et tahtis lasnamäe kaudu mind suunata, aga see juu suht jõhker ring?

Proovisin kah valijakompassi, esimese otsa tulemused on huvitavad, viimane ots ei üllata üldse.

Sadamast Tartu mnt-le suunas Sind seepärast, et see vist rekkadele mõeldud marsruut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.01.2011 10:14 
Kasutaja avatar

Jah need Tartu, Pärnu jne märgid peaks rekkatele olema, Smuuli tee kaudu. Kui juba Pirita tee alguses olid, siis vast üle ringtee väga kauem poleks ka läinud.

Smartpost tõesti väga mugav süsteem, ei saa ka aru mille üle nurisetakse. Ma isegi ei mäleta millal viimati ELSis sai käidud, pea kõik pakid lähevad Smartpostiga. Smartposti reeglites peaks ka olema, et peab olema nii pakitud, et peab kannatama vähemalt kolme omasuurust pakki enda peal või miskit sellist. Kui ta kuskile Prisma puuviljaleti kotti on pakitud, siis ei imesta üldse. Samuti ju täitsa mõistlik, kui pakkimise eest lisaraha küsitakse (ega SP töötajate aeg maksab ka midagi + pakkevahendid). Kui sul pärast midagi pakist puudu on, siis tõstad sina SmartPosti aadressil pärast kisa. ELSis on selles mõttes lihtsam, et seal ei võeta kehvalt pakitud asju üldse vastu ja kästakse uus kast või ümbrik osta. SmartPostis vähemalt ei ole lollakaid järjekordi nagu Postkontoris, kus enamusel on pakkidel järgi käies pakiteated täitmata või siis ei tea nad ise ka, miks nad üldse sinna tulid. SmartPostis viskad oma paki sisse ja jalutad tulema.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis