dellu kirjutas:
Täpselt nagu lasnamäe kanal, kõige suuremad pidurid on alati kõige vasakpoolses reas

.
Miski egoprobleem on vist, et jumala eest ei kannata eest ära tulla, ma ju teises otsas tahan siit vasakust reast sõita/keerata. Täna hommikul lasnamäe poolses otsas sõitsin ühest E60st paremas reas mööda. Mingi hetk ärkas ka, et ta ikka tahab ka sõita ja jõudis järgi hetkel kui ma ka juba vasakus reas olin. Ei näinud probleemi ka kiiruselt 82-83 (GPS järgi) eest ära tulla paremasse ritta ja mööda lasta. Muidugi Võidujooksu silla ajaks olin ma temast ikkagi jälle eespool. Sa nüüd sellistest aru

.
Olen sõitnud mööda Laagna teed aastaid ja jah autojuhid on muutunud uimasemaks, ettevaatlikumaks (eriti libedaga). Aga sinu probleemist ma siiski aru ei saa. Laagana tee alguses (Peterburi mnt poolt) on 2 sõidurida, linnapoolt tulles koguni 4. Kui Sa räägid, et liigud kiirusega 82-83 (GPS-i järgi) siis spidoka järgi on kiiruseks 85 ja tiba peale. Ise, kui sõidan mööda Laagna teed siis sillalt alla tulles võttan rea, panen püsikiiruse sisse (spido järgi 80, GPS-i järgi siis u. 75 km/h) ja ennem maha ei võtta kui laagna tee lõppus. Sõidan kus tahan, ridu on palju. Enamasti eelistan ka sõita vasakpoolses reas, kuna sillalt allatulijad armastavad kohe keskmisesse ritta tõmmata suure hurraaga. Siis ütle mulle palun, kui ma sõidan GPS-i järgi 75 km/h, vasakus reas, miks ma peaks kellegi mööda laskma, kui tahab sõitku ise mööda. Laagna teel on ridu palju.
Aga tuleb tunnistada, et inimesed on uimasemaks muutunud aastatega. Hommikuti sõites leidub seal teel igasuguseid, küll neid kes mööda tuiskavad, kui ka neid kes teevad "elu sõitu" (kiirus u.60 km/h). Aga üritame ikka kõik vennalikult teepeale ära mahtuda. Peace.
Rääkides siin diislites, peaks ka minema ja proovima oma "traktori" ellu äratada. Hetkel näidab siin lõunas osariikides temperatuuri u.-24 kraadi, loodan oma kahe akku peale