Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 02.02.2012 10:28 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:

Kahjuks on liiklusesse jäänud ainult napakad ja trollibussid.

Miks sa ka enda kohta nii pahasti ütled?

Viimati muutis ht99, 02.02.2012 12:28, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 10:39 

Tanel kirjutas:
Aina rohkem tahan kaamerat autosse panna, kahju, et vabasid vahendeid ei ole. Ma vbla dramatiseerin üle aga lihtsalt väga veidraid asju tehti täna. Põhikangelane sõitis mu ees järvevanal teises reas terve tee umbes 50ga, lasi terve tallinna linna enda ette reastuda ja siis lõpus tegi legendaarse lükke. Tondi-Tammsaare ristil reastus esimesse ritta. Kuna mul kiire polnud, siis ma lihtsalt jälgisin mida ta teeb :D Fooritagant minnakse ka venides minema - külmaga lõhub muidu auto ära ju.

No kui sõidad mingi diiselautoga, veetemp üsna nullis veel, ise värised külmast roolitaga, siis vaevalt, et fooride all rängalt pressima hakkad, et ilgelt kiirendada. :D

mis täna juhtus?
-22kraadiga läks kenasti veel laksust käima volvo 2.5tdi. nüüd -24kraadi ja pidi natuke käiama, algul kohe lubas, siis ikka ei läind, siis teine ring ka jälle lubas, aga ei läind veel, kolmandal ringil läks. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 10:40 
Kasutaja avatar

Täpselt nagu lasnamäe kanal, kõige suuremad pidurid on alati kõige vasakpoolses reas :).
Miski egoprobleem on vist, et jumala eest ei kannata eest ära tulla, ma ju teises otsas tahan siit vasakust reast sõita/keerata. Täna hommikul lasnamäe poolses otsas sõitsin ühest E60st paremas reas mööda. Mingi hetk ärkas ka, et ta ikka tahab ka sõita ja jõudis järgi hetkel kui ma ka juba vasakus reas olin. Ei näinud probleemi ka kiiruselt 82-83 (GPS järgi) eest ära tulla paremasse ritta ja mööda lasta. Muidugi Võidujooksu silla ajaks olin ma temast ikkagi jälle eespool. Sa nüüd sellistest aru :).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 10:42 
Kasutaja avatar

bmw 523 m52 läheb laksust iga hommik :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 10:55 

dellu kirjutas:
Täpselt nagu lasnamäe kanal, kõige suuremad pidurid on alati kõige vasakpoolses reas :).
Miski egoprobleem on vist, et jumala eest ei kannata eest ära tulla, ma ju teises otsas tahan siit vasakust reast sõita/keerata. Täna hommikul lasnamäe poolses otsas sõitsin ühest E60st paremas reas mööda. Mingi hetk ärkas ka, et ta ikka tahab ka sõita ja jõudis järgi hetkel kui ma ka juba vasakus reas olin. Ei näinud probleemi ka kiiruselt 82-83 (GPS järgi) eest ära tulla paremasse ritta ja mööda lasta. Muidugi Võidujooksu silla ajaks olin ma temast ikkagi jälle eespool. Sa nüüd sellistest aru :).

Sõidan ise ka alati vasakpoolses reas linna poolt kanali lõpu poole minnes. Esiteks teekate on parem ja teiseks ma teen kanali lõpus tagasipöörde. Seadus mind ei keela ja siiani on ainult üks debiil taga vilgutanud ja väga lähedale tulnud. See sai ka korraks piduritulesid ja ehmatas endale häda püksi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 11:00 
Kasutaja avatar

biggo kirjutas:
dellu kirjutas:

Sõidan ise ka alati vasakpoolses reas linna poolt kanali lõpu poole minnes. Esiteks teekate on parem ja teiseks ma teen kanali lõpus tagasipöörde. Seadus mind ei keela ja siiani on ainult üks debiil taga vilgutanud ja väga lähedale tulnud. See sai ka korraks piduritulesid ja ehmatas endale häda püksi.

Ja see on vabandus et sõita terve tee vasakus reas liiklust takistades. Uue seaduse järgi on nn nõelumine keelatud ja seaduskuulekana peaksin ma su taga terve tee venima. See et tee on kehv pole küll mingi vabandus ja veel enam, et tahan 5km pärast tagasipöörde teha. Pidurda minu ees ka niimoodi järgmine korda ja siis hetk hiljem pidurdad ise 0-i.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 11:11 

Ei viitsi siin vaidlema hakata. Olen koguaeg nii sõitnud ja sõidan edasi. Kiirus on normaalne (80 ja vb natuke peale). Endalegi ei meeldi, kui keegi vasakus reas muneb kõvasti alla lubatud kiiruse, kuid ma ei hakka sellepärast tõmblema ja vilgutama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 12:17 
Kasutaja avatar

Täna juba läks käivitamine napikaks. Üsna vana aku ka. Käima iseenesest läks samamoodi nagu soojemate ilmadega, aga aku lihtsalt vedas viimase piiri peal veel ringi seda. :D Käigukangi kummist "kott" oli ka nii jääs et raam käis pool tundi veel kaasa käiguvahetamisel. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 12:20 
Moderator
Kasutaja avatar

Mu sõprade Passatitel on hea nädal. Täna hommikul viskas ühel peaaegu 4 aastat vanal Passatil käivitamisel salongi ja kapotialuse kärsahaisu täis. Tundub, et starter andis otsad. Puksiirimees kiitis ainult, et hea kui tööd on :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 12:55 
Kasutaja avatar

-20 ja 1.9d renoo andis julge soovituse ühistransporti kasutada :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 13:00 
Kasutaja avatar

-29 ja 2000a diisel vectra käivitus ilma probleemideta 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 13:04 
Kasutaja avatar

-22c ja 1.2 bensiini Fiat soovitas rooli istuda ja liikuda.
Aga no bensiin ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 13:13 

dellu kirjutas:

Olen sõitnud mööda Laagna teed aastaid ja jah autojuhid on muutunud uimasemaks, ettevaatlikumaks (eriti libedaga). Aga sinu probleemist ma siiski aru ei saa. Laagana tee alguses (Peterburi mnt poolt) on 2 sõidurida, linnapoolt tulles koguni 4. Kui Sa räägid, et liigud kiirusega 82-83 (GPS-i järgi) siis spidoka järgi on kiiruseks 85 ja tiba peale. Ise, kui sõidan mööda Laagna teed siis sillalt alla tulles võttan rea, panen püsikiiruse sisse (spido järgi 80, GPS-i järgi siis u. 75 km/h) ja ennem maha ei võtta kui laagna tee lõppus. Sõidan kus tahan, ridu on palju. Enamasti eelistan ka sõita vasakpoolses reas, kuna sillalt allatulijad armastavad kohe keskmisesse ritta tõmmata suure hurraaga. Siis ütle mulle palun, kui ma sõidan GPS-i järgi 75 km/h, vasakus reas, miks ma peaks kellegi mööda laskma, kui tahab sõitku ise mööda. Laagna teel on ridu palju.
Aga tuleb tunnistada, et inimesed on uimasemaks muutunud aastatega. Hommikuti sõites leidub seal teel igasuguseid, küll neid kes mööda tuiskavad, kui ka neid kes teevad "elu sõitu" (kiirus u.60 km/h). Aga üritame ikka kõik vennalikult teepeale ära mahtuda. Peace.

Rääkides siin diislites, peaks ka minema ja proovima oma "traktori" ellu äratada. Hetkel näidab siin lõunas osariikides temperatuuri u.-24 kraadi, loodan oma kahe akku peale :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 13:22 
Kasutaja avatar

Probleem on selles, et uue seaduse järgi on möödumine paremalt reavahetuse kaudu keelatud, et välistada nn nõelujaid. Ehk siis seadus täidabki oma eesmärki, aga kui seal vasakus reas on mingi lammas 50-60nega, siis ma peangi tema taga kogu kanali läbi tiksuma. Miks ta peab seal ees olemas üldse ja miks mina peab liikluseekirju rikkuma kui ma suudan lubatud sõidukiirusega sõita (korralik rehv, heas korras auto jne)? Või ka üleüldiselt, no tulebki tagant kiiremini, sa ei pea ju maailmaparandaja olema ja võta keksmisse ritta kus teised niikuinii liiguvad sama kiiresti kui sina suure tõenäosusega (kui sa juba jalgu jääd). Ka enne kirjeldatud E60 möödalaskmiseks pidin ma korra gaasi maha laskma, sest teised jäid jalgu, aga ma ei pidanud oma elu eesmärgiks teda taga kinni hoida. Mis siis et mina liikusin 80ga, tema pigem 90ga (reaalne kiirus).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.02.2012 13:24 
Kasutaja avatar

Kristo955 kirjutas:
-22c ja 1.2 bensiini Fiat soovitas rooli istuda ja liikuda.
Aga no bensiin ka.

-26c ja 1.1 bensiini Fiat otsustas täna lõpuks, et talle aitab. Aga anname andeks, vanust ka juba 25a.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis