fabre kirjutas:
ZaintS kirjutas:
Aga mina kasutan telefoni helistamiseks ja pole selleks paremat telefoni kohanud, kui vana hea Nokia E51!
Kasutan juba aastast 2008 ning ei näe mingit vajadust igasuguste moe suundadega kaasas käimiseks iga poole aasta takka telefoni vahetada.
Jah, vahepeal kasutasin pool aastat ka ühte puudutatava ekraaniga nipstükki samsungi toodangust, sest Nokia kuular hakkas ragisema. Lõpuks tellisin ikkagi ebayst uue kuulari ning saatsin selle eputusvidina kus see ja teine.
A miks eputusvahend? Tänapäeval saab ju telefoni mobiilse kontorina kasutada.
Vaata sellega on nii, et need kes reaalselt kasutavad teda ka töö jaoks vms on kõvasti vähem kui neid, kes lihtsalt kõvatavad a'la stiilis "Mis sul on S2, mul ikka S3" Ehk enamustel ei ole need nutitelefonid absoluudselt selleks, milleks nad loodud on.
Praegu on üldse noortel teistsugune mentaliteet.
Üheksakümnendate väljalaskega noored võib-olla ei mäleta, aga minul on hästi meeles ajad, kui olid seda vingem tüüp, mida VÄIKSEM su telefon oli. Nüüd tundub, et suurema klotsiga oled palju tehtum.
Samas taskus selliseid plaate ikka suht ebamugav kanda, ma arvan.
oraaalB kirjutas:
No mul on tagavara telefoniks Nokia 6310i. Aeg-ajalt on suht lahe kasutada. Taskust välja tõmbad siis kõik küsivad, et mis see veel on:D
6310 on väga kõva telefon. Kui uuena müüki tuli, oli selle aja mõistes kallim, kui praegused aiföönid... Siiani endalgi nii, et ikka jukerdavad sõpradel need droidid ja föönid, siis võtan mina oma lutsu välja ja saavad kõik oma kõned tehtud