Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 20:05

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 27.03.2013 17:06 

Ma olen vist ainuke kes kolis Androidilt iOS peale, ja olen täitsa rahul

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 17:34 
Kasutaja avatar

Minu nutitelefonide ajalugu on järgmine:
Samsung Galaxy Gio :arrow: Nokia Lumia 800 :arrow: LG Optimus L9

Gio ostsin suht ammu. Minu esimene nutitelefon. Odav ja selline suht lihtne asi. Kui kõik asi sai korralikult läbi näpitud, otsustasin edasi liikuda Lumia peale. Harjusin tegelikult telefoniga päris kiiresti ära aga see windows pole ikka päris see. Vähe appe saadaval ja üldse selline võõras värk ikkagi. Ainukesed asjad, mis rahuldasid olid kaamera ja Nokia Drive.

Otsustasin Lumia maha müüa ja tagasi androidi peale liikuda. Telefoni valisin päris kaua, valikus olid ikka väga erinevad telefonid: alustades S3 kuni Xperia Go. Lõpuks otsustasin valida LG, kuna android on ju sama, mis S3´l ja telefon ise ka meeldis. Nüüd viimased umbes 3 kuud kasutanud ja väga rahul. Hetkel ei suuda küll leida põhjust, miks peaksin windowsphone´t eelistama androidile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 17:41 
Moderator
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:

nope, meid on üks veel. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 17:49 
Kasutaja avatar

Aga mina kasutan telefoni helistamiseks ja pole selleks paremat telefoni kohanud, kui vana hea Nokia E51!
Kasutan juba aastast 2008 ning ei näe mingit vajadust igasuguste moe suundadega kaasas käimiseks iga poole aasta takka telefoni vahetada.
Jah, vahepeal kasutasin pool aastat ka ühte puudutatava ekraaniga nipstükki samsungi toodangust, sest Nokia kuular hakkas ragisema. Lõpuks tellisin ikkagi ebayst uue kuulari ning saatsin selle eputusvidina kus see ja teine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 17:51 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Ragnar74 kirjutas:

nope, meid on üks veel. :)

Ja ka mina, kuigi teiseks telefoniks otsin kõrvale mõnd Androidi või hoopis E52-te.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 18:31 
Moderator
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Mul oli ka enne androidi symbian ja kasutan seda siiani, kui asendustelefoni vaja. Mis crashimisest symbianil üldse rääkida saab? Minu meelest seal pole rakendusigi, mis nii intensiivselt jookseks, et crashima paneks.
Ehk siis- symbiani kohta pole töökindluse kohapealt küll mitte ühtegi halba sõna.

Üks napakamaid asju mis minu telefon tegi oli see,et kui waze jooksis ja kõne tuli sisse,siis telefon ise tõmbas kõne hääle maha,niiet ma ei kuulnud enam midagi.Tagasi muidu ei saand kui pidi restardi tegema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 19:11 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
Aga mina kasutan telefoni helistamiseks ja pole selleks paremat telefoni kohanud, kui vana hea Nokia E51!
Kasutan juba aastast 2008 ning ei näe mingit vajadust igasuguste moe suundadega kaasas käimiseks iga poole aasta takka telefoni vahetada.
Jah, vahepeal kasutasin pool aastat ka ühte puudutatava ekraaniga nipstükki samsungi toodangust, sest Nokia kuular hakkas ragisema. Lõpuks tellisin ikkagi ebayst uue kuulari ning saatsin selle eputusvidina kus see ja teine.

A miks eputusvahend? Tänapäeval saab ju telefoni mobiilse kontorina kasutada.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 21:53 

InterFace kirjutas:
Asenduseks anti mulle üks LG nutiföön androidiga. No nüüd peale päevotsa kasutamist nõustuv ise-endaga veelrohkem. Android on ikka täielik pullikaka lisaks sellel , et nagunii näeb kole välja mida arvasin juba ennegi (mitte telefon vaid OS ise).
Siiamaani olin ainult telefonipoodides näppinud aga nüüd kui pean helistama/sõnumineerima/netti kasutama jms siis täielikult veendunud, et ilmselt pool telefonikasutajatest peavad peast soojad olema , et sellist jura eelistavad näiteks WP'le. siin peab mingi muu nõks olema mis paljud tootjat üldse WP'le appe ei taha teha jms...

Vaata, sa võrdled valesid asju juba alustuseks. WP on iOS konkurent. Miks? Mõlemad on suhteliselt piiratud ja jäigad platvormid. Puhtalt suhtlemiseks on need telefonisüsteemid head, kui vaja midagi peensättida endale vajalikuks või oma soovide järgi, siis tulevad piirid ette.

Peast soojad on need, kes tuimalt raiuvad, et üks või teine opsüsteem on parem ja kõik muu on saast, millega põrandat pühkida. :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 22:11 
Kasutaja avatar

Ühtegi androidi pole ise omanud ja ei oska siin väga kaasa rääkida. Ise kasutasin viimati E51 ja sealt kolisin iPhone nelja peale ja nüüd viis kuna neli kukkus vee loiku. Kusjuures töötas edasi,kuigi akut eemaldada ei saanud. Ilma jäi wifi-st ja helid kadusid ära,sai kuulata ainult klappidega aga samas helises. :D iOS-ga väga rahul igatahes, hea lihtne kasutada.

Viimati muutis unis, 27.03.2013 22:22, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 22:13 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:

No mul on tagavara telefoniks Nokia 6310i. Aeg-ajalt on suht lahe kasutada. Taskust välja tõmbad siis kõik küsivad, et mis see veel on:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 22:48 
Kasutaja avatar

fabre kirjutas:
ZaintS kirjutas:

A miks eputusvahend? Tänapäeval saab ju telefoni mobiilse kontorina kasutada.

Vaata sellega on nii, et need kes reaalselt kasutavad teda ka töö jaoks vms on kõvasti vähem kui neid, kes lihtsalt kõvatavad a'la stiilis "Mis sul on S2, mul ikka S3" Ehk enamustel ei ole need nutitelefonid absoluudselt selleks, milleks nad loodud on.
Praegu on üldse noortel teistsugune mentaliteet.

Üheksakümnendate väljalaskega noored võib-olla ei mäleta, aga minul on hästi meeles ajad, kui olid seda vingem tüüp, mida VÄIKSEM su telefon oli. Nüüd tundub, et suurema klotsiga oled palju tehtum.
Samas taskus selliseid plaate ikka suht ebamugav kanda, ma arvan.
oraaalB kirjutas:
No mul on tagavara telefoniks Nokia 6310i. Aeg-ajalt on suht lahe kasutada. Taskust välja tõmbad siis kõik küsivad, et mis see veel on:D

6310 on väga kõva telefon. Kui uuena müüki tuli, oli selle aja mõistes kallim, kui praegused aiföönid... Siiani endalgi nii, et ikka jukerdavad sõpradel need droidid ja föönid, siis võtan mina oma lutsu välja ja saavad kõik oma kõned tehtud :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 23:11 
Kasutaja avatar

See väikeste telefonide võidujooks oli 2000ndatel, kuna tehnoloogia arenes ja inimesed viskasid silda selle peale, kui vähese sisse palju ära mahutatakse. Kui sa nüüd tegelikult vaatad tänaseid telefone, siis on siiski selles suunas kõva areng toimunud. Keskmine nutitelefon on ikka väga õhuke olles sealjuures sama võimas kui tolle aja lauaarvuti. Lihtsalt kuna tänapäeval on mobiiltelefon peale helistamise ka 100 muud asja, siis ei saa ju sinna panna väikest ekraani ja samas jääda konkurentsivõimeliseks, kuna seda lihtsalt ei ole mugav kasutada tänapäeva rakendustes.

Minuarust tehakse lihtsalt suurt kära tühisest asjast. 6-7a tagasi oli tõesti rohkem eputamine see kui sul oli nutitelefon, sest paljud ei osanud midagi sellega peale hakata. Tänapäeaval on aga iga teine poes müüdav telefon nutitelefon. Võiks lausa öelda, et toimub nutitelefonide inflatsioon, kuna neid on nii palju ja minuarust sõna nutitelefon ei oma mingit väärtust enam. Enam ei saa öelda, et nutitelefon on loodud selle või tolle jaoks. Sellepärast ongi android ja iOS olemas, kuna need on suunatud tavakasutajale.

Muide su E51 on ka nutitelefon. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.03.2013 23:33 
Kasutaja avatar

Ei pea küll oma E51 nutitelefoniks :D
Ja ei mõelnud oma esimese postitusega midagi halba. Kui inimesed leiavad kasutust kõikidele funktsioonidele, siis miks ka mitte. Eelnevalt mainisin lihtsalt seda, et tegelikult on telefoni esmafunktsioon ikkagi helistamine...

Praegu peale kasvava generatsiooni jaoks ei ole paraku aga nutitelefonil mingit muud eesmärki, kui lõustaraamatus sheerida ja laikida. Sellegi poolest peab see kõigil olema ja eks kui enda telefon saba annab, liigun ka ajaga kaasa ja muretsen nutifööni, kui muud valikut pole. Kuna aga tean, et ei kasutaks neid funktsioone, mida antud tootegrupp võimaldab, siis ei näe selle järele hetkel ka vajadust.

Tehnilises mõttes on loomulikult nutitelefonid ägedad. Minu iPod'il on ka võimsam protsessor ja rohkem mälu, kui kunagi 2000 aastal ostetud arvutil :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2013 02:06 

Nutitelefonidel on palju suurem otstarve kui ainult facebookis pilti laikida. GPS, matemaatiliste ülesannetega äratus hommikuks, mail koguaeg kaasas, hea kaamera, taskulamp, TRACKID, notepad, kütuse jälgimine jne. Miks kasutata mitut kui saab ka ühega hakkama. iOS'ilt läksin ise androidile üle ja üsna hea vaba tunne on, iOS oli enamasti nii piiratud aga Androidiga saan rohkem enda järgi asjad ära seadistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.03.2013 02:17 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
Ei pea küll oma E51 nutitelefoniks :D
Ja ei mõelnud oma esimese postitusega midagi halba. Kui inimesed leiavad kasutust kõikidele funktsioonidele, siis miks ka mitte. Eelnevalt mainisin lihtsalt seda, et tegelikult on telefoni esmafunktsioon ikkagi helistamine...

Praegu peale kasvava generatsiooni jaoks ei ole paraku aga nutitelefonil mingit muud eesmärki, kui lõustaraamatus sheerida ja laikida. Sellegi poolest peab see kõigil olema ja eks kui enda telefon saba annab, liigun ka ajaga kaasa ja muretsen nutifööni, kui muud valikut pole. Kuna aga tean, et ei kasutaks neid funktsioone, mida antud tootegrupp võimaldab, siis ei näe selle järele hetkel ka vajadust.

Tehnilises mõttes on loomulikult nutitelefonid ägedad. Minu iPod'il on ka võimsam protsessor ja rohkem mälu, kui kunagi 2000 aastal ostetud arvutil :D

E51 on symbianiga, niiet palju õnne, oled ka nutitelefoni omanik. :D

Lihtsalt ma üritasingi seda väita, et tänapäeval on pea iga telefon nutitelefon, lihtsalt seda reklaamitakse kui millegi erilisena ja inimesed ostavad. See ongi laiatarbekaup, mitte kindla nishi kaup enam ja ei ole suunatud vaid ärimeestele ning inimestele kes vajavad rohkem funktsioone. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis