Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 20.08.2025 13:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 04.12.2013 17:17 
Kasutaja avatar

Pakuks et küsimus oli pigem veljes või uues heas kallis rehvis, mitte asukohas. Ma muidugi ei tea mis sinu auto all on, aga ma ei usu et selle koha pealt just keerati tahtsid asju.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 17:23 

Xen0n kirjutas:
MartinQ kirjutas:
Toivoku kirjutas:
ksenoon kirjutas:
Politsei sai Vito bussid oma käsutusse? :D

Jep, paarpäeva linnavahel neid näha olnud juba :)

Värviline või miskid eramasinad?

Värviline

Täna lõunapaiku tegid Punasel tänaval juba diskot ka. Menetlesid miskit autot.
Ca 1km teises suunas tegeles samal ajal Škoda-ekipaaž kellegagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 17:43 

dellu kirjutas:
Pakuks et küsimus oli pigem veljes või uues heas kallis rehvis, mitte asukohas. Ma muidugi ei tea mis sinu auto all on, aga ma ei usu et selle koha pealt just keerati tahtsid asju.

majast natuke eemale minna vedeles terve hunnik telliskive, ju sai keegi jaole neile öösel. mul tõesti pole mingeid ülimalt kalleid velgesi all(lambikad 14tolli). ei oska vaielda kaasa, kuna ise polnud seotud sellega. muidu päris täppi panid küll jap, asjal oli 16-17 tolli valukad all, kõrval oli mingite 16-17 tolli valukatega a6, aga tollel oli üks plekkvelg hommikul all ja ülejäänud 3 oli valukad, toda vist polnud neil mõtet näppida jap.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 17:58 
Kasutaja avatar

Sellepärast ma alati pargingi nii äärekivi äärde kui võimalik, siis velgi autoalt ära kiskuda ei saa, no vähemalt 2.t. Mul pole ka mingeid üüber velgi all, aga siiski 16 " valukad ja korralikud naastud peal-mine kuradeid tea, äki läheb kellegil vaja. Kui sellist võimalust äärekiviäärde parkida pole, siis vähe sitasti ja. Ei aita need turvapoldid ka, kui on "kogenud varas".

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:21 

@almera kirjutas:
Sellepärast ma alati pargingi nii äärekivi äärde kui võimalik, siis velgi autoalt ära kiskuda ei saa, no vähemalt 2.t. Mul pole ka mingeid üüber velgi all, aga siiski 16 " valukad ja korralikud naastud peal-mine kuradeid tea, äki läheb kellegil vaja. Kui sellist võimalust äärekiviäärde parkida pole, siis vähe sitasti ja. Ei aita need turvapoldid ka, kui on "kogenud varas".

ma ise pargin pehmel pinnasel, et tunk vajub kohe sisse, kui autot üritad kergitada

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:24 
Kasutaja avatar

terre kirjutas:
@almera kirjutas:

ma ise pargin pehmel pinnasel, et tunk vajub kohe sisse, kui autot üritad kergitada

Tehakse ilma tungrauata ka seda

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:38 

Mis täna juhtus. Käisin turul üle pika pika aja. Ostsin hakkliha, kodus süüa tehes tundub, et see turult lahtine hakkliha maitseb kuidagi paremini, kui poes vaakumpakendi kraam.

dellu kirjutas:

Sõbra buumer. 3 päeva vanad lamellid olid vist all olnud.

Velg ise mingi bemmi originaal. Kui keegi näeb müügis miskit sellist, siis võib igaksjuhuks teada anda.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:44 

:D Turult hakkliha osta...no ma ei tea. Kvaliteeti saab, aga väga harva. Natukene ringi käia ja vaadata, kuidas nad seda hakkliha toorainet sinna laua alla kasti koguvad, kaua ja millises keskkonnas see seisab, siis üldiselt on kole ikka küll. :D A kui siiski soovi osta Tartu turult, siis Maramaa müügipunktist. Neil on korralik tapamaja, kvaliteetne liha ja ka puhas müügiala kompententsete müüjatega.

Viimati muutis mehikemetsast, 04.12.2013 18:47, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:47 

mehikemetsast kirjutas:
:D Turult hakkliha osta...no ma ei tea. Kvaliteeti saab, aga väga harva. Natukene ringi käia ja vaadata, kuidas nad seda hakkliha toorainet sinna laua alla kasti koguvad, kaua ja millises keskkonnas see seisab, siis üldiselt on kole ikka küll. :D A kui siiski soovi osta Tartu turult, siis Maramaa müügipunktist. Neil on korralik tapamaja, kvaliteetne liha ja ka puhas müügiala.

Mina ei tea kuidas neil miski asi kuskile kasti koguneb. Polnud aastaid turul käinud. Aga, maitses hästi. :D
Ei käinud selles suures vanas lihaturuhoones, vaid seal jalakäijate silla läheduses olevas valges turumajas, kus on paar lihapunkti ja paar pirukapunkti ja siuke värk .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:47 

Seal on seis veidi parem jah. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 18:51 
Kasutaja avatar

Kas rekkameestel on mingi uus komme tekkinud?

Näen juba mitmendat korda kahekesi linnas kõrvuti ridades ja pedereerivad liiklust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 19:24 
Kasutaja avatar

rauli kirjutas:
Kas rekkameestel on mingi uus komme tekkinud?

Näen juba mitmendat korda kahekesi linnas kõrvuti ridades ja pedereerivad liiklust.

Suurema 6igus nii, et nuta edasi pihku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 19:53 

Aga tee tagasi. Esimesel ringteel sõida vapralt enda rajal ja võimalikult veoka külje all, ringid on väiksed ja kindlasti ta kipub lõikama - jah enda auto lõhud ära, aga pole hullu, kindlustus maksab. Veokale saad seda suurema ohu allika juttu ajada ja kui juht veel näiteks laevast maha ka juhtub jääma, siis on täismäng. Ülemus pahandab ja laseb ehk lahti ja jutt levib ning teised tööle ka ei võta, siis jätab naine ka veel maha, tütardel pole eeskuju ja lähevad litsiks (Y) sweet victory :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 19:57 

Sõber ostis Leedust auto, Eestis arki minnes selgus, et tegu ümbertõstetud rooliga autoga. Eestis arvele ei saa. Kuigi auto oli leedu registris ja dokumentide järgi uuena Leedust ostetud.
Arkis öeldi, et auto on uuest peast Inglsimaal mahakantud, siis mitu aastat Saksas sõitnud ja viimased aastad Leedus.
Kas keegi teab mis ime läbi autot Eestis arvele saada? võib ka PS. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.12.2013 20:01 

Tõnis_S kirjutas:
Aga tee tagasi. Esimesel ringteel sõida vapralt enda rajal ja võimalikult veoka külje all, ringid on väiksed ja kindlasti ta kipub lõikama - jah enda auto lõhud ära, aga pole hullu, kindlustus maksab. Veokale saad seda suurema ohu allika juttu ajada ja kui juht veel näiteks laevast maha ka juhtub jääma, siis on täismäng. Ülemus pahandab ja laseb ehk lahti ja jutt levib ning teised tööle ka ei võta, siis jätab naine ka veel maha, tütardel pole eeskuju ja lähevad litsiks (Y) sweet victory :twisted:

variante mida teha on palju, aga lihtsam on foorumis kurta.
ise olen seda nippi teinud et enne ei saa foori tagant minema kui punaseks läheb, mõjub eriti nende puhul kes ilgelt perse roomavad sest nad ei saa siis ju mööda ka keerata. oi seda lärmi ja vehkimist pärast :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 800, 801, 802, 803, 804, 805, 806 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis