Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 14.05.2025 02:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 05.12.2013 00:16 

Ma ei mäleta peast, mis % kahjustada võis olla oli, et vahetavad välja rahatähe/d. Las lükkab luuaga kilekotti ja see tükk, mis järgi jäi samuti. Ja mingu panka, siis vast saab ühe 50-se tagasi vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 00:18 

Vähemalt 51%.

Vastasel juhul võiks ju ühest 50 eurost teha 100 pooleks rebides :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 00:26 

~15% on säilinud ja ülejäänud tuhk annab küll 36% välja juu. Eks nad ikka ekspertiisiga tõestavad selliseid asju, kuidas muidu põlenud rahatähti uute vastu vahetatakse.
Ja minu 15% on umbes öeldud, et mõni kirema ei hakkaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 02:39 

ghozt kirjutas:
Mis täna juhtus. Käisin turul üle pika pika aja. Ostsin hakkliha, kodus süüa tehes tundub, et see turult lahtine hakkliha maitseb kuidagi paremini, kui poes vaakumpakendi kraam.

dellu kirjutas:
Pakuks et küsimus oli pigem veljes või uues heas kallis rehvis, mitte asukohas. Ma muidugi ei tea mis sinu auto all on, aga ma ei usu et selle koha pealt just keerati tahtsid asju.

Sõbra buumer. 3 päeva vanad lamellid olid vist all olnud.

Velg ise mingi bemmi originaal. Kui keegi näeb müügis miskit sellist, siis võib igaksjuhuks teada anda.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6017_n.jpg

Oskad öelda, mis vahepeal toimus? Vaatasin, et tuldi 2v3 autoga maja juurde, tehti pagass lahti räägiti juttu, siis läksin Terre'ga poodi ja tagasi tulles olid nad seal ja rääkisid ikka juttu. :D
Käisin linnas, siis tagasi tulles mingid veljed vedelesid maas, pargiti mingi teine bemm kohe tolle bemmi kõrvale, läksin uuesti linna ja siis olid nood veljed kadunud... :D
Ma ei saanud midagi aru, mis toimus sääl. :D

Snr

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 10:29 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Vähemalt 51%.

Vastasel juhul võiks ju ühest 50 eurost teha 100 pooleks rebides :D.

Kui seeria ja number pole säilinud, siis ei aita see 51% mitte midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 11:54 
Kasutaja avatar

roland525 kirjutas:
Ei juhtunud endal, vaid tuttaval:
Pilt
Oli põleva küünla 20 sekundiks omapead jätnud. Pildil peaks olema mitu 50-st :)

paistab nagu keegi on A4 peale 50 euroseid välja printinud ja tule otsa pannud. Igaks juhuks paar münti ka juurde visanud.
Ma olen samuti põlenud euroseid näinud. Isegi tuhal on väga selgelt reljeefne trükk ja turvaelemendid tuvastatavad. Sellel pildil paistab ainult tavaline mustaks kõrbenud paber.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 12:16 
Kasutaja avatar

Eile oli opp, täna juba andsid neelud järgi, vaikselt nokitsen turistieinet. No ei saa vastu panna, kui liha lõhn käib üle pea..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 12:27 

terre kirjutas:
ghozt kirjutas:
Mis täna juhtus. Käisin turul üle pika pika aja. Ostsin hakkliha, kodus süüa tehes tundub, et see turult lahtine hakkliha maitseb kuidagi paremini, kui poes vaakumpakendi kraam.

dellu kirjutas:
Pakuks et küsimus oli pigem veljes või uues heas kallis rehvis, mitte asukohas. Ma muidugi ei tea mis sinu auto all on, aga ma ei usu et selle koha pealt just keerati tahtsid asju.

Sõbra buumer. 3 päeva vanad lamellid olid vist all olnud.

Velg ise mingi bemmi originaal. Kui keegi näeb müügis miskit sellist, siis võib igaksjuhuks teada anda.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/ ... 6017_n.jpg

Oskad öelda, mis vahepeal toimus? Vaatasin, et tuldi 2v3 autoga maja juurde, tehti pagass lahti räägiti juttu, siis läksin Terre'ga poodi ja tagasi tulles olid nad seal ja rääkisid ikka juttu. :D
Käisin linnas, siis tagasi tulles mingid veljed vedelesid maas, pargiti mingi teine bemm kohe tolle bemmi kõrvale, läksin uuesti linna ja siis olid nood veljed kadunud... :D
Ma ei saanud midagi aru, mis toimus sääl. :D

Snr

Ei ega ma ei tea ka, mis toimub seal. Lihtsalt sõber feissbukis ütles, et veljed tõmmati ära öösel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 13:29 

delta kirjutas:
... ja klapikambrikaant pole keegi puudutanud (kruvide-poltide pead mitmeaastase sodikihi all puutumatult), kes mismoodi mootoririhma niimoodi vahetas jääb sensitiivide uurida. Lühidalt Bullshit kategooria vale, sest kui seda ei kirjuta siis pole pakkumine nii atraktiivne ja küll leidub keegi kes mesijuttu uskuma jääb ning kontrollida ei oska-taha.

Hammasrihma vahetuseks klappide kaant maha küll võtma ei pea. Kulla sõber, kui selle järgi rihma uudsust kontrolid, siis jäävad sul autod küll ostmata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 13:42 
Kasutaja avatar

jorss26 kirjutas:
müüsin Lexus SC300 just ära,krdi hää pill oli :)

Suht okei on jah. Ainult, et ma loen, et sul see pool aastat käes olnud ning mitte rohkem nagu väitsid.
Oleksid võinud hoiatada ka, et aku nõrk...tööle jäin hiljaks :D

Viimati muutis ValgeKotkas, 05.12.2013 13:48, muudetud 3 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 13:44 

Tõnis_S kirjutas:
delta kirjutas:
... ja klapikambrikaant pole keegi puudutanud (kruvide-poltide pead mitmeaastase sodikihi all puutumatult), kes mismoodi mootoririhma niimoodi vahetas jääb sensitiivide uurida. Lühidalt Bullshit kategooria vale, sest kui seda ei kirjuta siis pole pakkumine nii atraktiivne ja küll leidub keegi kes mesijuttu uskuma jääb ning kontrollida ei oska-taha.

Hammasrihma vahetuseks klappide kaant maha küll võtma ei pea. Kulla sõber, kui selle järgi rihma uudsust kontrolid, siis jäävad sul autod küll ostmata.

Ma ka eriti ei mõistnud, et milleks seda kkk vaja maha kruvida rihmavahetuseks?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 15:57 

ghozt kirjutas:
Tõnis_S kirjutas:
delta kirjutas:

Ma ka eriti ei mõistnud, et milleks seda kkk vaja maha kruvida rihmavahetuseks?

Mõningatel autodel käib rakis nukkvõllile. Aga kes sedasi ikka viitsib, markeriga jutt peale ja hea küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 16:04 
Kasutaja avatar

Tuunikala kirjutas:
Eile oli opp, täna juba andsid neelud järgi, vaikselt nokitsen turistieinet. No ei saa vastu panna, kui liha lõhn käib üle pea..

Minul läksid mandlid aasta alguses ja vähemalt esimene nädal ei läinud küll pea midagi alla. Proovisin küll jäätist ja lahjat jogurtit süüa aga tunne oli ikka nagu valaks väävelhapet kurku. Positiivne oli see, et kogu see jant viis igasuguse söögiisu paariks kuuks ära ja kaal langes ca 15kg.
Praeguseks on muidugi suvised õlled jms... efekti peaaegu ära nullinud. :(

Täna aga juhtus see, et sai talvekad alla pandud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 18:55 
Kasutaja avatar

Lasin juuksuris sellise soengu lõigata, nii et juuksuril olid tilgad püksis :D
Makstes võeti pool hinnakirja omast

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.12.2013 18:59 

Punkar?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 802, 803, 804, 805, 806, 807, 808 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis