JAWAmees kirjutas:
Hydration kirjutas:
Ei tea...ei saa sinu mõttega üldse hetkel nõustuda, minu meelest on tõhusaim karistus ikka molli peks, seda 600 euri ja ühte ööd ei pane ilmselt selline lammas tähelegi ja ilmselt ei maksa ta seda trahvi äragi.
Aga kui ikka nädala või kauem pead viltuse nina ja puruks molliga oma elu edasi elama, siis peaks see ikka pikemaks ajaks meelde jääma.
to devil, vaevalt see kaabakas siis mõnda pilti enam teha jõuab. Ja samamoodi, poleks mul plaaniski sellises olukorras politseid kutsuda.. ei endale ega talle.
aga las ta jääb, igal ühel oma mõttekäik sellistes asjades.
kes tahab kutsub kuked, kes ei taha, mängib ise kukke.
Eiei, molli ka, aga selleks, et politsei saabumiseni vend ei ärpleks. Üks kord saab trahi, teine kord saab krim asja, kui juba on mingi krim asi peal siis kukub kinni ka äkki.
Kui ennast üles jälle ajasid siis tegelikult ähvardasid nemad meile politsei kutsuda

. Jällegi, mina olin täiesti nõus, hakkasin isegi juba helistama, aga sõber ei viitsinud seletusi ja asju kirjutama hakata, seega jätsin pooleli. Eks jah - pidanuks tõesti kutsuma kuna tunnistaja oli olemas, et öelda kes kakluse alustas aga sellegi poolest, nemad olid katki ja meil polnud midagi viga peale selle, et sõber oli majoneesikastet täis - hakka siis tõestama, ehk müüja poleks tahtnud tunnistada ka nende vastu kartuses vms..