DeLaBig kirjutas:
Kubilius kirjutas:
Ma ei tea, mind näiteks ei huvita väga, palju küte maksab, sest sõita on ju niivõinaa vaja ja tankima pean ma isegi siis, kui see maksab 5euri liiter, seega täiesti mõtetu vaidlus minumeelest.
Ja statoili kohapealt, ma pigem lükkan auto statoili, kui tangin kuskil mujal, sest sealt saab korralikku kütust vähemalt. Paljudel autodel, mida kasutan, on küttekulu langenud mõnel rohkem, mõnel vähem, seega 98ultima 4ever

Nii, et sulle ei lähe üldse korda, kas kütus maksab 1 või 5 euri? Mul vist natuke läheks, kuna 5 eur puhul kulutaksin küttele 1600eur/kuu. Aga ma pole nii rahaboss kah, paneksin vist tähele, kui järsku 1280euri iga kuu rohkem küttele läheks.
Oled täheldanud, et Statoili küttega võtab auto vähem kütust kui muu küttega, seega oled ikka mujalt ka tankinud...kuhu küll auto lükkamine Statoili jäi?
No eks mingil määral ikka läheb, aga see on paraku selline asi, mida ei saa tavainimene mitte ühegi vingumise ega millegagi muuta, ju siis tuleb natuke rohkem oma sõidud lihtsalt läbi mõelda, tankima peab sellegipoolest...
Jah, ma olen ka mujalt tankinud, enamus kordi umbes 2 aastat tagasi, kui proovisin kõik tanklad järgemööda läbi, jäi statoili 98ultimaga kulu oluliselt väiksem, kui muude tanklate küttega. Vahepeal kasutasin ka pikalt diiselautot, siis otseloomulikult üheski tanklas ei käinud tankimas. Peale diiselautohooaega sai bensukas soetatud uuesti, algul tankisin ilusti 98 ultimat, mingiaeg mõtlesin aga, et ah vahet pole, tankisin ka igalpool mujal. Peale seda üks hetk avastasin, et wtf. Miks mu cossu linnas 17 võtab. Aru ei saanudki, lõpupoole läksin uuesti stati 98 peale üle ja sain vaikselt kulu tagasi 12-14 peale...
Neid proovimisi erinevate autodega on olnud palju teisigi ja nüüd juba kuskil 6 kuud ei ole mitte ühtegi tilka midagi muud, kui statoili 98ultimat ühessegi autosse tankinud ja olen väga kindel, et ei tangi ka. Näide juba sellest, et üksaeg sai tallinnast tuldud, viimane tankimine oli enne pärnust väljasõitu, tagasiteel ei viitsinud märjamaal tankida ja mõtlesin, et küll veab pärnu välja. otsustasin linna jõudes minna tankima kohe uue silla juurde statoili, mööda sai sõidetud 6st-7st tanklast. Ma tahtsin statoili, uue silla peal oli juba viimane aur paagis, lukoilist sai veel kuidagi mööda veeretud, ei tahtnud ikkagi sinna minna. Lõpuks sai auto statoili lükatud viimased mõnisada meetrit, sest tõesti solki ei taha