Ragnar74 kirjutas:
Tegelikult tuli nüüd üks olukord meelde küll, kus mõningal määral tobe nokkimine käis.
Esiteks küsiti et mis mu tuledel viga on. Vastasin ausalt - hästi näitavad, ei kurda millegi üle. Selle peale kästi kapott avada. Uuriti tuledetagust ning leiti, et (siin kohal ma tsiteerin) "tuuningtuled, nagu ma arvasin.". Takkaotsa lisati kohe ka küsimus, et mis SUL veel "tuunitud" on siis... Küsisin definitsiooni "tuuningtule" kohta. Seletati siis ära, et ksenoongaasiga lampe tohib kasutada vaid selleks ettenähtud laternas. Olgu, küsisin järgmiseks, et mis minu tuled illegaalseks teeb või pigem, miks minu tuledelahendus illegaalne kooslus on.. Vastuseks öeldi, et pole automaatreguleerimist tuledel. Täpsustusena lisati, et siis kui ma lamavast politseinikust üle sõitsin, tol hetkel pimestas minu auto valgusvihk korravalvurit.
Mida politseinik valesti rääkis, xenoneid tohibki kasutada ainult vastavates tuledes, millel automaatne regull ja ka vastavad klaasid. Selliseid "tuuning mehi" piisavalt linnapeal kes oma pannidele xenonid panevad, mis taevasse näitavad ja kõik vastutulevad ära pimestavad.
Õige asja eest said korduva ja nüüd tuled halama?