dellu kirjutas:
Probleem on selles, et uue seaduse järgi on möödumine paremalt reavahetuse kaudu keelatud, et välistada nn nõelujaid. Ehk siis seadus täidabki oma eesmärki, aga kui seal vasakus reas on mingi lammas 50-60nega, siis ma peangi tema taga kogu kanali läbi tiksuma. Miks ta peab seal ees olemas üldse ja miks mina peab liikluseekirju rikkuma kui ma suudan lubatud sõidukiirusega sõita (korralik rehv, heas korras auto jne)? Või ka üleüldiselt, no tulebki tagant kiiremini, sa ei pea ju maailmaparandaja olema ja võta keksmisse ritta kus teised niikuinii liiguvad sama kiiresti kui sina suure tõenäosusega (kui sa juba jalgu jääd). Ka enne kirjeldatud E60 möödalaskmiseks pidin ma korra gaasi maha laskma, sest teised jäid jalgu, aga ma ei pidanud oma elu eesmärgiks teda taga kinni hoida. Mis siis et mina liikusin 80ga, tema pigem 90ga (reaalne kiirus).
pseudo probleem. Laagna teel sõida mööda vasakult/paremalt nagu ise heaks arvad. Kui keegi vasakpöörde sooritamiseks kiiruse 20 peale laseb, kas siis jääd ka passima niikauaks kuni eessõitja vasaku raja vabastab? Ja ülejäänud 3 parempoolsel rajal peatub liiklus, kuniks tüübil vasakpööre sooritatud? Paremalpoolt ei tohi ju mööduda??