Tomorrowland kirjutas:
kuidas peale paari venna? seda jahumist mida ma olen siin jälginud, vast pea kaks kuud juba, eriti laup ja pühap ommikuti/päeviti siis enamik kes siia midagi kirjutab sellel ajal on iga teine rida, et pohmakas selline et tapab ära. Eriti viimasel ajal on seda täheldanud.Olen korra olnud korraliku kassiga ja peale seda ma rohkem olnud ei ole. On oma eluga targematki peale hakata nv hommikulkui pool päeva või terve nv koomas olla. Ja ega see ei tähenda et sina ei mäleta - see kellele sa midagi sitasti ytlesid või tegid, mäletab seda terve aeg ja enam sealt midagi head ei tule. nähtud palju selliseid tegelasi. Mul on targematesse kohtadesse oma raha matta ja kus näen ka hiljem tulemust, kui et iga nv mingisuguse 4eur eest kuskil klubis kesvamärjukest manustada.
just my 2 cents.
Sõida seenele...
Pigem jauraku kui haige pea on, kui salapärastest neidudest Aafrika mandril, trippidest USAsse ( tegelikult ainult Eesti), kolimistest välismaale ( sest Eestis on halb), kuigi kuhugile ei minda tegelikult. Poppidest ingliskeelsetest fraasidest (mida sa ka valesti suuda kirjutada) pole mõtet rääkidagi.
Tegelikuilt oled sa ju lihtsalt vaene kõvataja?