Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 00:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 15.06.2016 08:11 
Kasutaja avatar

Ükspäev külastasin Haljala Sämmi grilli. Hinnad jäävad sinna 10€ ringi pluss ülespoole (lasteeine oli miski 4€ kanti- friikad ja lõbusad vinkud). Aga portsud on suured ja kvaliteetsed. Maitse väga suurepärane.
Mis mind üllatas, et lemmikloomad on lubatud. Sellepärast sai ka Narvast tagasiteel see koht valitud, et küsima minnes, kas väliterassil võib koer ka seal olla, kui tagame, et kliente ei sega, öeldi, et loom võib samadel tingimustel viibida ka siseruumides. Normaalne koht (Y) Lisaks sai koerale veel ka kausi, et vett anda ja teenindus superluks!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 09:07 

MrIroonia kirjutas:
Ükspäev külastasin Haljala Sämmi grilli. Hinnad jäävad sinna 10€ ringi pluss ülespoole (lasteeine oli miski 4€ kanti- friikad ja lõbusad vinkud). Aga portsud on suured ja kvaliteetsed. Maitse väga suurepärane.
Mis mind üllatas, et lemmikloomad on lubatud. Sellepärast sai ka Narvast tagasiteel see koht valitud, et küsima minnes, kas väliterassil võib koer ka seal olla, kui tagame, et kliente ei sega, öeldi, et loom võib samadel tingimustel viibida ka siseruumides. Normaalne koht (Y) Lisaks sai koerale veel ka kausi, et vett anda ja teenindus superluks!

Thanks for the tip, koht kuhu mitte kunagi minna :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 09:11 
C4V6
Kasutaja avatar

winston kirjutas:

Minul käis sama mõte peast läbi

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 12:01 

Tanel kirjutas:
winston kirjutas:

Pehmod.
Või siis kasvatamatute koerte otsa olete sattunud kui seda silmas pidasite :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 12:09 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
Tanel kirjutas:
winston kirjutas:

Pehmod.
Või siis kasvatamatute koerte otsa olete sattunud kui seda silmas pidasite :D

ei, esteete segavad lendlevad karvad ja see kõik on ebahügieeniline.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 12:17 

No seda ei ei kontrolli keegi, milline see koer on, see kõik ju kinni peremehes. Mõni ei saa oma lapsegagi/lastegagi hakkama, mis siis koerast rääkida. Las ta jookseb toolide ja laudade vahel, püherdab nendel, jääb kellelegi jala ette või läheb toidulõhnade peale lolliks.
Kui ta rahulikult enda laua juures on ning tegu polegi koeraomanikele spetsialiseerunud söögikohaga, siis on okei.

Viimati muutis mehikemetsast, 15.06.2016 12:32, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 12:26 
C4V6
Kasutaja avatar

Toivoku kirjutas:

Ära jaura nagu bitch koguaeg.

Minu valik on minna sööma ja nautida seda koos mind ümbritsevaga.
Ma ei pea vaatama-kuulama räuskavaid lapsi ja ilastavaid koeri.
Mul on hea meel kui kellelgi on koer või järelkasv aga minu valik on mõlemaid mitte endale muretseda ning seetõttu ma ei pea vajalikuks teiste omade elust ka osa saada.

Ma olen üsna kindel, et ma olen siin pigem see osa inimkonnast keda esteetsus niivõrd väga ei huvita. Ma arvan, et kui vaja, siis ma võin koeraga koos ühest kausist ka süüa kuid see ei peaks minu valik nr 1 olema.

Otse loomulikult ma mõistan ka neid kellel on hea meel kui nad saavad kusagil koos perega aega veeta ja enda lemmikloomad kaasa vedada, ma ei protesteeri selle vastu vaid valin lihtsalt kohad kus ma neid ei kohta.

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 13:21 

Mingi chiwaua kuskil laua all kägaras on köömes nende vareste ja muude tiivuliste värdjate kõrval, kes terrassil istudes suutäisi loevad ja vahest proovivad ka sisuliselt poole ampsu peal friika suust välja rebida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 13:34 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 13:39 
C4V6
Kasutaja avatar

tomcraft kirjutas:
Mingi chiwaua kuskil laua all kägaras on köömes nende vareste ja muude tiivuliste värdjate kõrval, kes terrassil istudes suutäisi loevad ja vahest proovivad ka sisuliselt poole ampsu peal friika suust välja rebida.

Kui see laps või koer on mute peal, siis ofc. ei koti aga paraku on tihti inimestel parimad lapsed ja parim koer. Üks klähvib ja teine räuskab nagu homset poleks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 14:19 

Tanel kirjutas:
Toivoku kirjutas:

Ära jaura nagu bitch koguaeg.

Minu valik on minna sööma ja nautida seda koos mind ümbritsevaga.
Ma ei pea vaatama-kuulama räuskavaid lapsi ja ilastavaid koeri.
Mul on hea meel kui kellelgi on koer või järelkasv aga minu valik on mõlemaid mitte endale muretseda ning seetõttu ma ei pea vajalikuks teiste omade elust ka osa saada.

Ma olen üsna kindel, et ma olen siin pigem see osa inimkonnast keda esteetsus niivõrd väga ei huvita. Ma arvan, et kui vaja, siis ma võin koeraga koos ühest kausist ka süüa kuid see ei peaks minu valik nr 1 olema.

Otse loomulikult ma mõistan ka neid kellel on hea meel kui nad saavad kusagil koos perega aega veeta ja enda lemmikloomad kaasa vedada, ma ei protesteeri selle vastu vaid valin lihtsalt kohad kus ma neid ei kohta.

Tegelikult tahes tahtmata saavad inimesed osa teiste eludest liikudes avalikes kohtades. Olgu nendeks kohtadeks siis kauplus, kino, restoran või midagi muud. Olgugi, et lapsed pole ehk enda valik, aga avalikes kohtades on suht võimatu mitte kohata peredega või koertega inimesi ja ega see ei pea üldse olema häiriv juhul kui on tegu hästi kasvatatud koera või lapsega, kes suudavad end viisakalt ülal pidada häirimata teisi inimesi. Sellisel juhul ei peaks lapse või koera restoranis viibimine kuidagi taksitama söömaaja nautimist. Küll aga tunduvalt häirivamaks võib osutuda mingisugune purjus lärmav seltskond, kellel meri põlvini ja ümbritsevatest inimestest lugu ei peeta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 14:58 

koerad ja lapsed on loomult räpased ja valjud olevused (ise ka olnud loomulikult) ja kui ma kumbagit neist pole otsustanud omale muretseda siis miks ma peaksin tahtma koos nendega süüa ja rutsi maksta selle eest, et mul ebamugav olla on ja keegi närvidele käib? Ära loomulikult ei tapa, aga seni kuni valida saan siis fuck that shit...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 15:01 

winston kirjutas:
koerad ja lapsed on loomult räpased ja valjud olevused

täpselt sama nagu iga bmw omanik on rullnokk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 15:02 

varikasutaja kirjutas:
winston kirjutas:
koerad ja lapsed on loomult räpased ja valjud olevused

täpselt sama nagu iga bmw omanik on rullnokk

laps olgu nii hästi kasvatatud kui tahes, 3 aastaseni on ikka rokakott ja koer lakub elu aeg oma mune ja sitta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2016 15:04 
Kasutaja avatar

Noo minuarust on nii,et senikaua kuni hundikoera ei või samamoodi mäkis laua peale seisma panna nagu mõni oma chihuinjaad topib siis ei tohiks seda samamoodi restoranidesse,kohvikutesse,poodidesse jne. kaasa tassida.
Tõesti häirib kui mingi klähvits söögilaual/saialetis jalga tõstab...Aga võibolla olen mina lihtsalt imelik..
Koer on koer olenemata suurusest ja kui uksel on silt siis kehtib kõigile..
Smardiga ei tohi ka sissesõidu keelu märki eirata.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 814, 815, 816, 817, 818, 819, 820 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis