Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 26.05.2011 12:50 
Kasutaja avatar

Peale seda kui olin ostnud oma eelmise auto milleks oli siis see valge kunagine dream on honda sai üsk hommik naisele lilli tooma mindud.Sõitsin üle viimsi raudtee ülesõidu ja andsin kohe tuld.Ringilt välja tulles oli nõks üle 70 sees,50 alas siis.Aga kaugelt paistis et võmmid seisavad halli era subaruga tee ääres.Panin siis kohe pidrurid ja kulgesin 60ga edasi.Sõitsin neist mööda vaatas mulle külje aknast sisse ja seisis veel natuke.Vaatasin tahavaate peeglist et ei tule vist et jumalale tänu joppas.Aga ei.Pani vilkurid peale kui ma juba viimsi marketi ringil olin ja lendas sihukese hooga mulle taha.Sõitsin siis veel edasi ja keerasin parklasse sisse.Tuleb siis auto kõrvale teen akna lahti.Kukub seletama et konstaabel see ja see auto dokud juhiload.Annan talle paberid siis ära.Järgneb vaikus.Küsib siis et" tead kaugel politsei radar võtab".Ma ütlesin et "ei tea.Kaugelt või?"Politsei küsib et "kui ringilt välja tulid mis kiirus sul oli tead?"ma ütlesin et "noh 70 peale".Politsei naerab ütleb "njaa..Alles ostsid auto?"Ma ütlesin et "jah veel vähe harjumatu et liigub kuidagi väledalt."Seletasin et "oh ostsin ühe vene naise käest jne jne."Politsei ütles et "jah ma tean küll seda naist".Ootasin siis et mis saama hakkab.Kõndis veel tiiru ümber auto mõtlesin et nöögib millegi pärast aga ei.Andis paberid tagasi ütles et "tee auto korda,ennem oli ilusam.Ja esiklaasi eest teen järgmine kord trahvi kui näen sind.Kena päeva jätku." hirmutamine mõjus.Nüüd ei kihuta:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2011 18:37 
Kasutaja avatar

Mind peeti ka esimest korda elus kinni täna :D

P1: Tervist, olen see ja see, tema on see ja see sellest jaoskonnast. Palun teie juhiluba ja autodokumendid.
M: Tere, *andsin palutud asjad* aga palun.
P2: Miks sul esiots nii põrkab?
M: Vedrud on natuke jäigad.
P2: Auto on madalamaks ehitatud?
M: Natuke lühemad vedrud on jah.
P2: Mille vedrud on siis?
M: Originaalid aga lihtsalt väheke lühemad.
P2: Mismõttes lühemad?
M: No lihtsalt.. lühemad *tegin naerunäo pähe :D *
P2: Okei, ülevaatusel ka oled käinud nende vedrudega?
M: Ei ole.
P2: Aga äkki peaks?
M: Ei ole vast vaja :D
P2: Võinii. *tegi tiiru ümber auto* Ratas koopasse ei käi?
M: Ei käi.
P2: Aga midagi seal koopas kuhugi vahele ei saa tõmmata sõiduajal?
M: Ei tohiks küll.
P2: Selge, aga kui näen, et kuskil kiirenduse ajal midagi vahele tõmbab, siis saad korduvülevaatuse.
M: Okei.
P2: Nägemist.
P1: *ulatas dokumendid* Nägemist.
M: Nägemist.

Ja peale seda läksin kergelt värisevate kätega poodi kreemisaiakest ostma :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.06.2011 20:16 
Eliit

Pol: Tere,see ja see,juhiload paluks
M: Ok,kas auto dokumente kah soovite.
Pol: Ei ole vaja.
Pol: Mis kiirusega siin sõita võib.
M: 40
Pol: "näitab radaris säravat 55km/h"
M: ok,see on küll tsuti paha.
Pol: Head teed,ära kohe tagurda,las see masin läheb mööda.
M: Aitäh :D

Joppas ühesõnaga. Juhtum oli siis valdeku tänava 40 alas. Eks sellepärast vist joppas,et näiteks mendi sõidukit ma küll kusagil ei näinud,täiesti üksi istus seal radar käes.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.06.2011 13:14 
Kasutaja avatar

See oli aastaid mingi 7-8 tagasi , kui omasin korraliku peldikut e28 528i. Lube muidugi toona polnud.
Vaatan , et mendid vana vectraga tulevad , lasin talla põhja ja metsavahele. Pandi vilkurid käima ja ruuporist käsk seisma jääda.
Mis siis ikka , jäin seisma ,kus ma ikka oleks põgenenud -polnud ei sidurit , pidurit , ega tyhikäiku.

Istusin siis mina tagaistmel , läheb 1 ment siis bemmi rooli , et sõidame asustusse tagasi ja vaatame siis mis edasi saab. Ragistas ja krabistas seal tykk aega käikudega ,ei saand kohalt ära.

Konstaabel tuleb , et kuda kurat sa sellega sõidad , mine ise rooli ja istus mulle kõrvale. Sõitsin siis peaagu koju ära ja hakkasime tee-ääres patrulli järgi ootama(et pabereid vormistada).

Pime oli. Järsku tuttavad tulevad kõrvale : `ou , kle mine ära , et kitsed-m*nnid siin sõidavad ringi. `
Ma panin sellepeale salongis tule põlema :D:D.
Küll saivad ikka vabandada:D:D:D

Pärast pol. lasivad kummid tühjaks ja v6tsid numbrid ära.

Oi vanasti ikka sai nalja küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.06.2011 07:35 

Esimene kokkupuude autoroolis politseiga oli 3a tagasi avalaksule sõites. Sõitsin klapptuledega sinise Supraga, millel valged triibud peal. Auto oli kuulu järgi pandud politseile nn black-listi, kuna tolleaegne omanik (kes mul kõrval istus) oli suutnud selle kuu ajaga, mis tal auto olnud oli jääda vahele ulmeliste kiiruse ületamistega (suurim oli vist +160 ja väikseim +80). Autol polnud ka ülevaatust ega kindlustust (seda sain ma teada muidugi alles siis, kui subaru tagaistmel istusin). Esimene kild oli see, kui juhikohal olnud mees läks Suprat uudistama samal ajal kui pisike naine mulle protokolli vormistas. Lasi omanikul tulla juhi kohale ja lasta asi pöördesse. Kuna Supral oli all pmst otseläbi kolme tolline, siis omanik algul andis vaikselt natuke pööret kuid politsei julgustas takka, et "näita ikka, mis häält see turps teeb nii et saime terve metsa kohama panna. Pärast seda oli politsei veel uurinud et miks subarul turbo enam niimoodi järgi ei tule nagu algul tuli (omanik oli vanasti subaru teeninduses mehhaanik ja oli ka seljas subaru jope).

pärast mõnda aega, kui tüüp oli seal ümber supra piiderdanud tuli tagasi subarusse ja läks umbes minut, kui naispolitseinik lükkas ukse lahti ja jooksis karjudes metsa poole. mees vaatas üllatunult minu otsa, et näha vaid mu üüratusuuri üllatunud silmi. hetk pärast seda kuulsime karjet:"MESILANE" ja hakkasime mõlemad koos naerma.

Väga tore paarike oli ja kuigi oleks saanud väänata korralikult, siis lasti päris kergelt minema.

Üks pilt ka Suprast: http://images.orkut.com/orkut/photos/PQ ... GdaezU.jpg

Üks järgmisi kokkupuuteid oli siis, kui umbes 2a tagasi tuupisin kodus sessi ajal ja närv oli must ning otsustasin oma mazdaga poodi minna, et pead tuulutada. Tol ajal oli refleks, et nii kui saan hoovist välja tagurdatud, siis läheb ka vöö peale esimest käiku sisse lülitades. Jõudsin siis hoovist mõnesaja meetri kaugusele mööda kohast, kus tol ajal väga tihti patrull istus ning tuli disko taha. Jäin seisma ja nii umbes minut ei tulnud tagant keegi välja. Mul närv must ja tahtsin kiirelt ära ajada asjad, et lennata tagasi õppima. Mõeldud tehtud-vöö maha, uks lahti ja esimene jalg välja ning koheselt kuulsin tagant avanevast uksest karjet:"kohe autosse tagasi ja käed roolile!" Tuli siis minu juurde lõpuks ja hakkas räuskama, et "mis sõidame siin ilma vööta ahh". Tüüp lausa näost punane ja puha. Mind ajas veel rohkem keema see, kuid suutsin rahu säilitada ja viisakalt vastu rääkida. Lõpuks autos naine sai mu jutust aru ja rahustas ka paarilise maha ning tulin ära hoiatusega.

See ka ainus halb kogemus politseiga seni liikluse alaselt. Saada hoiatus selle eest, mida mitte kunagi elus teinud ei ole on ikka natuke tobe küll.

Ning umbes aasta tagasi sai lasnamäelt pühapäeva hommikul 8ks tööle sõidetud ja kuna eelmine õhtu sai naisega päris pikalt kodus filmi vaadatud, siis polnud just kõige rohkem ärkvel. Kuna Gonsioris öisel rezhiimil üks foor vilgub kollast, siis hajameelsusest tõmbasin ka järgmisest foorist läbi, mis aga oli kollaselt vilkunud juba mõned sekundid varem ning oli minu läbi sõitmise ajaks juba puhta punane. Tõmbas siis Vilmsi nurgal istunud politsei mulle järgi ja jättis pärast kolmandat foori mu diskoga seisma. Natuke aega kontrollis mind vist arvutist ja tuli siis akna juurde.
P: dokumendid palun
M:...
P: tead ka mis tegid?
M: oli vist päris toores punane juba
P: (kergelt muheldes) no ikka täitsa veripunane jah. miks siis nii läks?
M: eile läks naisega pikalt ja nüüd ei suutnud muust mõelda, kui et miks ma pean minema pühapäeval varakult tööle, selle asemel et ilusa naise kõrval voodis teenitud und välja magada
P: (juba kõvasti naerdes) noh, seljuhul tõesti saan aru. vaatasin, et muidu sul leht puhta tühi. proovi siis järgmine kord ikka varem magama saada või muidu annan järgmine kord korralduse naine maha jätta.

Kokkupuuteid olnud tegelt rohkemgi, aga kuna enamasti on mul autod täiesti legaalsed igatpidi olnud, siis viisaka suhtumisega olen ka pmst alati neist sõpradena lahku läinud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2011 02:40 
Kasutaja avatar

Rakveres siin hulgim teetöid ja ei viitsinud hakata mingit tobedat ringi tegema teetööde tõttu ja sõitsin keelumärgi alt läbi vastassuunas (~5 meetrit). Lisaks keerasin kohe ristmikul vasakule ilma suunata ja kiirendasin ~60-70ni. Järsku märkan tahavaatepeeglist, et mingi auto tuleb hea lennuga järgi koguaeg. Keerasin veel ühte tänavasse ja see lendas jälle järgi ja siis lükati klubivalgus tööle. A millegipärast on mitsu politseionudele nii meeldiv auto, et küsiti aint põhjust miks sõitsin, mainiti ka, et noh kiirust tundus väheke üle olevat ja tagumine vahtraleht võiks paremini olla, aga muidu head teed. :D

Mingil põhjusel on mu auto üldse nähtamatu neile. Mõned nädalad tagasi keerasin sisuliselt nende nina ees ilma suunata keset teed ringi ja lasin oma rämevõimsa mootoriga esimese käigu tühjaks, nii et reffid vilisesid ja tolmupilv üleval ja nemad...sõitsid lihtsalt rahulikult mööda must järgmise risti peal. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2011 07:50 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
Rakveres siin hulgim teetöid ja ei viitsinud hakata mingit tobedat ringi tegema teetööde tõttu ja sõitsin keelumärgi alt läbi vastassuunas (~5 meetrit). Lisaks keerasin kohe ristmikul vasakule ilma suunata ja kiirendasin ~60-70ni. Järsku märkan tahavaatepeeglist, et mingi auto tuleb hea lennuga järgi koguaeg. Keerasin veel ühte tänavasse ja see lendas jälle järgi ja siis lükati klubivalgus tööle. A millegipärast on mitsu politseionudele nii meeldiv auto, et küsiti aint põhjust miks sõitsin, mainiti ka, et noh kiirust tundus väheke üle olevat ja tagumine vahtraleht võiks paremini olla, aga muidu head teed. :D

Mingil põhjusel on mu auto üldse nähtamatu neile. Mõned nädalad tagasi keerasin sisuliselt nende nina ees ilma suunata keset teed ringi ja lasin oma rämevõimsa mootoriga esimese käigu tühjaks, nii et reffid vilisesid ja tolmupilv üleval ja nemad...sõitsid lihtsalt rahulikult mööda must järgmise risti peal. :D

Sa oled ikka tegija ......

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2011 09:14 
Kasutaja avatar

No aitäh, et nii arvad. :) Mu ego just tõusis umbes 5 võrra. Loodan kunagi saada samasuguseks eeskujuks järeltuleva põlve striitreisseritele ja mitte kunagi ühtegi ebaseaduslikku asja teha. :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.07.2011 19:01 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
No aitäh, et nii arvad. :) Mu ego just tõusis umbes 5 võrra. Loodan kunagi saada samasuguseks eeskujuks järeltuleva põlve striitreisseritele ja mitte kunagi ühtegi ebaseaduslikku asja teha. :hail

Olen ise Rakveres elanud, kuulunud RSC`sse ( R:I:P) ja teades selle linna miilitsate agarust.....Jääb kuri kahtlus, et see nende nina all kannaka tegemine on lihtsalt pastakast välja imetud lugu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 02:25 
Kasutaja avatar

No kunagine teadatuntud V tähega politseionu on linnapildist võrdlemisi ära kadunud, vanasti tema ikka kohalikke meeletult piinas ja kui tema seal autos oleks olnud, oleks ma mõlemal korral saanud korralikult anaali. Millegipärast on aga asi vägagi rahulikuks jäänud ja eriti tühja pärast väga ei kotita. Mõned nädalad tagasi käidi küll tsentrumi parklas parkimist kontrollimas. :D
Tegu ei ole kindlasti pastakast välja imetud looga. Praegu loen, siis võib küll jah vale mulje jääda veits. Muidugi ma ei teinud neil päris nina ees kässarikurvi. Nägin lihtsalt eemal autot tulemas ja keerasin otsa ringi. Vaatasin peeglisse ja tundus veel piisavalt kaugel, et jõuab ette ära keerata, ega mina ei näinud, et see üldse politsei oli, seda märkasin alles hiljem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 11:51 
Kasutaja avatar

Mõne autoga lihtsalt on ohutu eksida ka mentide silmis.. teretulemast nende autode omanike klubisse :D Mu volvot ka ei taheta kuidagi näha, ükskõik mida kõike ma ära ei tee sellega :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 12:45 
Kasutaja avatar

mihkel-m kirjutas:
No kunagine teadatuntud V tähega politseionu on linnapildist võrdlemisi ära kadunud...

Veedla või? :D

Paar päeva tagasi chillis jaagupis vist.

Eks tal vaja oma Golf IV-ga ka ringi sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:03 

Moose kirjutas:
Mõne autoga lihtsalt on ohutu eksida ka mentide silmis.. teretulemast nende autode omanike klubisse :D Mu volvot ka ei taheta kuidagi näha, ükskõik mida kõike ma ära ei tee sellega :D

Pisut OT veel aga volvodega jah see imelik asi, et jääb kõikidel politseihärradel kahe silma vahele. Talvel õnnestus mitu korda neile kurvis külg ees vastu sõita või siis külg ees nende eest läbi sõita ja mitte ühtegi märkust pole olnud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Kui politsei ühtegi märkust ei tee, siis pole sellest mõtet siia teemasse kirjutada. Teema on ikkagi ju "Politsei ütlemised jms."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.07.2011 14:26 
Kasutaja avatar

rostal kirjutas:
Moose kirjutas:

Pisut OT veel aga volvodega jah see imelik asi, et jääb kõikidel politseihärradel kahe silma vahele. Talvel õnnestus mitu korda neile kurvis külg ees vastu sõita või siis külg ees nende eest läbi sõita ja mitte ühtegi märkust pole olnud :D

käisin ka nv teises eesti otsas. Politsei ei öelnud mitte ühtegi sõna.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 17 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis