Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 20:32

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 18.07.2011 15:32 

Kas te oma igavusele kuidagi rohtu ei leia :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 00:12 

Kaks päeva tagasi sai mindud Tallinnast välja paarkümmend km.
Väikese kiiruskatse ajal (ilus sirge lõik 2km värsket asflalti), vilgutas vastutulev auto tulesid meelehetilikult tulesid. Lõpetasin oma kiiruskatse, et mis-mis?? Sõitsin veel 500m mõttega, et vilgutas minu kiiruse peale, et võta hoogu maha loll. Olin valmis juba uuesti juurde andma, kui läbi põõsa paistis politsei auto.
2 naispolitseiniku vehkisid käega, et jää seisma. Samal ajal mõtlesin, et kas käega vehkimine(lehvitamine) on peatumis märguanne??? Jäin 100m pärast seisma, lasin neil kõndida, siis heast tahtest tagurdasin 30m. Ja jäin ootama oma kihutamise eest trahvi.

Naiseke tuli akna jurde ja sõnas: Esiteks te ületasite kiirust (57 radarisse 50 alas, minu õnneks). Kuid see ei oma tähtsust. Teie autol puudub ees numbrimärk.
Mina: Kuidas palun? Ei puudu ju.
N: Puudub ju. Aaaaaaaa, teil on siin pool (juhipool)......Miks teil siin pool on?
M: Koguaeg nii olnud, nii palju kui ma tean. Ülevaatusel ka midagi ei öeldud, et ei sobi.
N: Hmm. Kaua see nii olnud on? Millal ÜV oli?
M: Hmm, ma ei teagi. Tuttava auto. Üv oli see aprill.
N: Ja koguaeg nii olnud. LKS on kirjas et peab olema seal kus ettenähtud. Teil ju koht olemas.
M: Ei tea.
N: Aga tehke siis selgeks kas võib olla. Nägemist.
M: Nägemist.

Ja nii ununeski kiirus. Ja sportpütt jne jne :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 01:09 

mõni aeg tagasi sai sõidetud ühele tsikliüritusele mööda lenska maanteed. Kuna kell oli palju ja üritus juba algas siis oli meie keskmine kiirus umbes 180. Igaljuhul pidas haljala alevikus eravärvides politsei meid kinni ja küsis noomivalt: ''Mida te endast mõtlete - 40 alas sõidate 67kmh'' :D Peale tagasihoidlikku vastust, et me 40 märki ei näinud lasi ta meil teekonda jätkata.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 17:40 

kaabakaz kirjutas:
Kui siin öelda, et oled politseile millegi kohta märkuse teinud või oled julgenud oma õiguste eest seista, siis tuleb keegi kes paneb oma uhke pirniga lause.
"fafa- mõtlesid välja"

Aga teate miks? Sest endal pole kotte, et midagi vastu öelda ja eeldatakse teistest sama!

:hail :hail :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 20:05 

Täiesti ühel nõul.

Aga noh, eks aeg annab lootust. Munast saab ka kunagi kana. Vahest harva kukk :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 20:11 
Kasutaja avatar

Eelmine reede sõitsid mul garaazi juurde. Kell oli mingi 00:30 olin just pilli remondi lõpetanud.
P: mis teete siin? teie garaaz wäää?
M: minu garaaz jah. Remontisin autot
P: natuke hilja ei ole remontimiseks? mis teie nimi on? isikut tõendavat dokumenti on?
M: on... otsisin üles ja andsin
P: kõik korras....head aega
M: head aega

kõik on tore, et nad uurima tulid, aga mis kuradi vennikesed on nemad määrama, milla õige aeg remontimise aeg on :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 20:16 
Kasutaja avatar

Eks neid "remontijaid" ole teisigi nähtud. Pärast uudistes esikaanel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.07.2011 20:57 
Kasutaja avatar

aasta-paar tagasi on mul ka garaazis külas käidud... siis oli kell mingi 03:00... kuulisn koputust... kuulsin hõikeid: Politsei, avage uks :) Ukse lahti tegin, siis oli ukse vastas mendi buss, kõik küljesolevad valgustusseadmed särasid mulle näkku, küsiti, kelle kirves (mosse) siin väljas on. Vastasin et minu oma, oldi rahul, paluti segamise pärast vabandust ja lahkuti :D

2007 sama garaaz: Pesin valget mosset garaazi ees, tulevad sõidavad ligi. (just ennem seda oli mingi n*ss juba mentidega olnud) Mõtlesin, et tra mis nüüd? Just ennem seda oli autolehes mingi valge mosse ümber ehitatud jääraja jaoks (sissepritsed, ja otselülitusega kast jne.)
Ühesõnaga, tulid välja, uurivad/ küsivad, et kas see ongi see räigelt ümber ehitatud mosse mis lehes oli? :D (Ei olnud nad üldse kurjad, pigem sõbralikud ja uudisimulikud)
Siis avastasid, et mul üks samasugune (kollane) mosse veel garaazis ja pooleldi kokkupanemisel. Küsiti luba, kas nad võivad seda vaatama minna. Imestasid, et seal isegi originaal mootor peal (ei tea mida nad sealt lootsid avastada). Siis hakkas mingi bemmi mootori sobivuse jutt pihta. Laitsin selle kohe maha. Tehti veel juttu veits ja mingi poole tunni pärast sooviti kõike head ja lahkuti.

:D

Kokkupuuteid on olnud nii häid kui halbu. Kui ise normaalne olla ja mitte m*nni mängida, siis nemad on ka tavaliselt normaalsed.
Muidugi on erandeid.
On olemas ikka erilisi m*nne, ke mõtlevad et neamad ongi mingid super politseinikud.

ptsi... eelmine kevad tehti trahv kohe ära kui garaazidevahel cbr-ga proovisõidul olin (kondlite ja motoora remont) No tra... garaaside vahelisel teel (kruus... tänavad kaugel) Rääkisin mis ma rääkisin..abi ei olnud:
Lubadeta, kindlustuseta, ülevaatuseta,kiivrita. Üritasin küll neile mainida, et uurige järgi kelle rattas see on aga nad ei vaevunud.
Sain iga rikkumise eest miinimumi. Pärast politseis imestati ja need samused trahvi kirjutanud pollarid imestasid.

Minupoolt kõik

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 20.07.2011 18:31 

List_man kirjutas:
ptsi... eelmine kevad tehti trahv kohe ära kui garaazidevahel cbr-ga proovisõidul olin (kondlite ja motoora remont) No tra... garaaside vahelisel teel (kruus... tänavad kaugel) Rääkisin mis ma rääkisin..abi ei olnud:
Lubadeta, kindlustuseta, ülevaatuseta,kiivrita. Üritasin küll neile mainida, et uurige järgi kelle rattas see on aga nad ei vaevunud.
Sain iga rikkumise eest miinimumi. Pärast politseis imestati ja need samused trahvi kirjutanud pollarid imestasid.

ahvatlus oli nii suur, et saab umbe paljude asjade eest väänata ja inimlikkus jäi tahaplaanile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 12:55 
Kasutaja avatar

List_man kirjutas:

Paras kompott. Kas see on muidu oluline trahvi määramisel, kellele tsikkel kuulub?
Miks on vaja üldse remonti toodud masinatega nn "proovisõitu" teha. Mind kui tsikli omaniku teeks väga tigedaks, kui mingi lubadeta lukksepp kusagil garaažide vahel kruusa peal remonti toodud masinat painutaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 13:38 
Kasutaja avatar

List_man kirjutas:

Minupoolt kõik

nii uudishimust, et mis rattast sai, lükkasid käe kõrval pärast?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:43 
Kasutaja avatar

Kuna ma kirjutasin, et garaazide vahel sõitsin, siis enda garaazi ees võeti maha. Ei pidanud ma seda kuhugile lükkama. Hiljem sõitsin garaazi sisse ja kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:49 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
Paras kompott. Kas see on muidu oluline trahvi määramisel, kellele tsikkel kuulub?
Miks on vaja üldse remonti toodud masinatega nn "proovisõitu" teha. Mind kui tsikli omaniku teeks väga tigedaks, kui mingi lubadeta lukksepp kusagil garaažide vahel kruusa peal remonti toodud masinat painutaks.

Ratas oli üsna hea tuttava oma. MIngit teenust ma seal ei osuta. Kruusapeal ei ole võimalik eriti masinat "painutada" ja see polnud ka eesmaärk.

Ratta omanik on politseis mitukorda kõrgemal kohal, kui need närused liikluspolitseid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:51 
Moderator
Kasutaja avatar

Huvitav mis ametikohal sa ise töötad, et liikluspolitsei sinu jaoks närune on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 21.07.2011 14:57 
Kasutaja avatar

Oi-oi.. solvasin kedagi?
Närused liikluspolitseinikud on need samad emmid- kes mõtlevad, et nad ongi kõige kõvamad mehed üldse. Vabal ajal aga rikuvad seaduseid samamoodi.

mina üritasin selle teema ammu juba lõpetada :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 16 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis