aasta-paar tagasi on mul ka garaazis külas käidud... siis oli kell mingi 03:00... kuulisn koputust... kuulsin hõikeid: Politsei, avage uks

Ukse lahti tegin, siis oli ukse vastas mendi buss, kõik küljesolevad valgustusseadmed särasid mulle näkku, küsiti, kelle kirves (mosse) siin väljas on. Vastasin et minu oma, oldi rahul, paluti segamise pärast vabandust ja lahkuti
2007 sama garaaz: Pesin valget mosset garaazi ees, tulevad sõidavad ligi. (just ennem seda oli mingi n*ss juba mentidega olnud) Mõtlesin, et tra mis nüüd? Just ennem seda oli autolehes mingi valge mosse ümber ehitatud jääraja jaoks (sissepritsed, ja otselülitusega kast jne.)
Ühesõnaga, tulid välja, uurivad/ küsivad, et kas see ongi see räigelt ümber ehitatud mosse mis lehes oli?

(Ei olnud nad üldse kurjad, pigem sõbralikud ja uudisimulikud)
Siis avastasid, et mul üks samasugune (kollane) mosse veel garaazis ja pooleldi kokkupanemisel. Küsiti luba, kas nad võivad seda vaatama minna. Imestasid, et seal isegi originaal mootor peal (ei tea mida nad sealt lootsid avastada). Siis hakkas mingi bemmi mootori sobivuse jutt pihta. Laitsin selle kohe maha. Tehti veel juttu veits ja mingi poole tunni pärast sooviti kõike head ja lahkuti.
Kokkupuuteid on olnud nii häid kui halbu. Kui ise normaalne olla ja mitte m*nni mängida, siis nemad on ka tavaliselt normaalsed.
Muidugi on erandeid.
On olemas ikka erilisi m*nne, ke mõtlevad et neamad ongi mingid super politseinikud.
ptsi... eelmine kevad tehti trahv kohe ära kui garaazidevahel cbr-ga proovisõidul olin (kondlite ja motoora remont) No tra... garaaside vahelisel teel (kruus... tänavad kaugel) Rääkisin mis ma rääkisin..abi ei olnud:
Lubadeta, kindlustuseta, ülevaatuseta,kiivrita. Üritasin küll neile mainida, et uurige järgi kelle rattas see on aga nad ei vaevunud.
Sain iga rikkumise eest miinimumi. Pärast politseis imestati ja need samused trahvi kirjutanud pollarid imestasid.
Minupoolt kõik