Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 23:33

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 05.04.2013 11:44 
Moderator
Kasutaja avatar

Nokia 105 tahaks ajaviiteks.
http://www.nokia.com/mea-en/products/phone/105/
Hind pidi neil ka sinna 20 euri kanti tulema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 14:24 
Kasutaja avatar

Otsin ka vaikselt uut telefoni, et enda praegune "seebikarbist puutetundlik" S5230 Wifi välja vahetada. Silma jäi Sony Xperia Sola, kuid meeldivad veel Xperia Miro ja Xperia J. Millist eelistada võiks?
Sola jookseb Gingerbread'il, kuid on upgrade'tav ICS'le. Miro ja J on kohe ICS peal, kuid mõlemad pidavat pisut uimased ja läägivad olema. Kas Solaga võib peale ICS upgrade'i sama juhtuda või on loota, et töötab pisut kiiremini?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 16:47 

Karr000 kirjutas:
Otsin ka vaikselt uut telefoni, et enda praegune "seebikarbist puutetundlik" S5230 Wifi välja vahetada. Silma jäi Sony Xperia Sola, kuid meeldivad veel Xperia Miro ja Xperia J. Millist eelistada võiks?
Sola jookseb Gingerbread'il, kuid on upgrade'tav ICS'le. Miro ja J on kohe ICS peal, kuid mõlemad pidavat pisut uimased ja läägivad olema. Kas Solaga võib peale ICS upgrade'i sama juhtuda või on loota, et töötab pisut kiiremini?

Solaga pea samat mõõtu olev Xperia Go oleks mõtekam (sama hinnaklass), saab ka android 4.2 siin lähipäevil peale lasta ja mis peaks palju parem ja sobivam olema kui ISC. Go'l on ka etem aku. Solale pole veel minu teada kinnitatud seda, et kas tuleb 4.2 üldse samas eeldan, et tuleb aga mine sa tea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 17:02 
Kasutaja avatar

Sain 15 märts oma healt sõbralt kingituseks sellise telefoni :)
Aku kestab küll 2 päeva "ainult" aga emotsioon on kirjeldamatu :D

1610

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 17:02 
Kasutaja avatar

kevvare kirjutas:
Karr000 kirjutas:

Solaga pea samat mõõtu olev Xperia Go oleks mõtekam (sama hinnaklass), saab ka android 4.2 siin lähipäevil peale lasta ja mis peaks palju parem ja sobivam olema kui ISC. Go'l on ka etem aku. Solale pole veel minu teada kinnitatud seda, et kas tuleb 4.2 üldse samas eeldan, et tuleb aga mine sa tea.

Samas võib peaaegu mürki võtta, et need telefonid, millele tehas on peale pannud "Jäätisevõileiva", jooksevad sellega paremini, kui tehasest "Pipargoogina" väljunud (eeldatavasti jõudluselt lahjem, kuna saanud vanema softi ning vanem mudel) nutikad.
Kinldasti on ka erandeid, kuid siiski- miks hakata vana softi uuemaks apgreidima, kui saaks sama hinnaga, sarnase välimusega, uuema softiga aparaadi?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 17:03 
Kasutaja avatar

RookieMekanic kirjutas:
Sain 15 märts oma healt sõbralt kingituseks sellise telefoni :)
Aku kestab küll 2 päeva "ainult" aga emotsioon on kirjeldamatu :D

1610
http://i555.photobucket.com/albums/jj45 ... 170d53.jpg

oppaaaa... Ma olen tükk aega sellist või siis 5110 otsinud (klassikud), et töötelefoniks kasutada, kuid pole leidnud... Oleks mul ka sellist sõpra...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 17:05 
Kasutaja avatar

Kasutusjuhendit otsin nüüd :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 17:17 
Kasutaja avatar

RookieMekanic kirjutas:
Kasutusjuhendit otsin nüüd :D

Ei ole seal keerulist midagi. Need kummist asjad seal korpuse külles on nupud, nendele tuleb vajutada, mitte ekraanile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 17:21 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Ei ole seal keerulist midagi. Need kummist asjad seal korpuse külles on nupud, nendele tuleb vajutada, mitte ekraanile.

Jah seda (taas)avastamise rõõmu jagub :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 20:50 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
kevvare kirjutas:
Karr000 kirjutas:

Samas võib peaaegu mürki võtta, et need telefonid, millele tehas on peale pannud "Jäätisevõileiva", jooksevad sellega paremini, kui tehasest "Pipargoogina" väljunud (eeldatavasti jõudluselt lahjem, kuna saanud vanema softi ning vanem mudel) nutikad.
Kinldasti on ka erandeid, kuid siiski- miks hakata vana softi uuemaks apgreidima, kui saaks sama hinnaga, sarnase välimusega, uuema softiga aparaadi?

See software update on ju kõik läbi telefoni enda ja ei ole vaja midagi omal käel leiutada, st kui ametlikult on see soft olemas, siis järelikult toimib. Samamoodi S2'd tulid algul kõik gingerbreadiga, aga ajapikku said ice cream sandwichi ja nüüd on lausa jelly bean peal ning kõik need on väga ilusti toiminud. S2 küll selles suhtes halb näide, et see on siiski toodetud tippmudelina, kuid saad ideele pihta küll ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.04.2013 23:39 
Kasutaja avatar

Mida tähendab NFC Optional? Menüüst ise valin kas on olemas või ei?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 00:37 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
prelude20 kirjutas:
Veekindel on siis kui käid mingeid tihendeid vahetamas. Kellegi selliste omadustega telefon suri ära niiskuse tõttu ja ekpertiis ütles,et liidete katted polnud enam hermeetilised :D

Ma eeldan, et jutt käib minu samsungist, kuna lähiminevikus pole kuskil mujal silma jäänud, et keegi sama asja üle kaebleks.
Kui täpsustuse mõttes- minu telefoni viga oli selles, et olen korduvalt kasutanud laadimisava ja seoses sellega on laadimisava katte servad kulunud ning enam ei ole hermeetiliselt kinni :D

kuigi vana telefoni SURVESTATUD mahakandmisel kirjutati dokumentidesse "kliendi süüline niiskuskahjustus. Ei kuulu garantii alla" (PS! Telefon oli veekindel), vahetati siiski telefon välja.
Seega, kui keegi soovib 2a garantiiga, täiesti uut vee- ja tolmukindlat fööni omale, siis võtke ühendust.

Töökaaslase samsung xcover vms sel vajuvad liidete katted irvakile. Mingit kindlust sealt küll ei tule :D . Lisaks kandis sokis jne jne aga ikka korpuselt pm värv maha kulund.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 09:17 
Kasutaja avatar

prelude20 kirjutas:
Töökaaslase samsung xcover vms sel vajuvad liidete katted irvakile. Mingit kindlust sealt küll ei tule :D . Lisaks kandis sokis jne jne aga ikka korpuselt pm värv maha kulund.

Ma enda aparaati ei kandnud kuskil sokis. Pea aasta sain kasutada ja ei juhtunud värviga midagi. Loopisin suvalt auto armatuurile ja kurvides, kiirendades jne, lendas ühest servast teise ja mööda autot pidevalt (kehva armatuur). Ikka jäi värv peale. Isegi kriime tuli minimaalselt.
Samas, see, et katted irvakile vajuvad on ka veider. Mul need püsisid, kuigi ekspertiis ütles, et ma olen neid katteid kasutanud, seega on peal kulumisjäljed ja veekindlus kaob siis ära :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 10:41 
Kasutaja avatar

Kui juhuslikult kellegil mõni korralik Nokia 8110 (banaan) sahtlis vedeleb, oleksin huvitatud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2013 11:04 
Kasutaja avatar

Ostsin eile Xcover 2'e, päris normaalne nui on.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis