Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.02.2026 08:21

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:39 
Kasutaja avatar

Jälle uus Youtube disain, nu mine vit*u :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:40 

zPlit kirjutas:

See juba mõnda aega ju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:42 
Kasutaja avatar

Xen0n kirjutas:
zPlit kirjutas:

See juba mõnda aega ju.

Nu circa 1-2h tagasi ei olnud selline sitakäkk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 28.11.2012 23:50 

mkb kirjutas:
woush kirjutas:
Sai eile tahmas peaga peol sõbra naist rebitud ja satuti peale .. Eriti ei mäleta, aga ist midagi eriti ei juhtunud, küll aga sõber eriti rahul asjaga ei ole ja on napisõnaline.

Nüüd ei teagi, kuidas asi ära klaarida :)

Mis sõber siis teinud on lõpuks?[/quote]

Pole kuulda midagi olnud, ka neiu pole helistanud, et öömaja vaja, ju siis ei löödud välja .. :) Plaanisin küll ühendust võtta, aga ei leidnud sõnu, kuidas jutuga alustada. Hetkel lihtsalt panustan sellele, et küll ise asi ära laabub.

Ehk ei pea pikka viha ..

EDIT: Korralik teema on muidugi sellest minu seigast siin lahti läinud .. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 01:02 

zPlit kirjutas:

Tõesti igakorraga läheb jubedamaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 01:27 
Kasutaja avatar

Sõitsin täna 2x SPETSIAALSELT sellepärast linna, et sularaha kaardile panna, mõlemad korrad unustasin rahakoti maha.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 03:45 
Kasutaja avatar

Pahh1 kirjutas:
Jarlis kirjutas:
Naisega käime pidudel alati koos ja terve aja ripume teineteisel lihtsalt kaelas. Kui oled siiski kellegiga suhtes ja teema on tõsine, siis peaks olema isegi täis peagq nii palju oidu peas, et ei lähe võõrast varandust nühkima. Ma olen küll noor, aga võibolla vanamoeline, PÜHENDUNUD ÜHELE KONKREETSELE. Lisaks ma pole ka vägivaldne inimene ja olen väga külma närviga, aga kui keegi peaks mu naist kasvõi käperdama, läheb auto pagasnikust käiku 34 tolline alumiinium "pulk".

siiski ole enne 139% kindel et see pulk sul endal kuhugi minema ei hakka.

EI noh osad noormehed on ka kindla suunitlusega,et see pulk läheb endal kasutusse. Tegelt kuskile peole minna ja terve aeg ameleda/kallistada/katsuda/käperdada/näppida teineteist on ka veits veider, seda saab ju kodus ka teha, ja veits veider on veel see kui seda kõike teha seltskonnas :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 04:13 
Kasutaja avatar

naljakas jah. eriti tore on veel see, et räägitakse "ma olen noor, aga vanamoeline". ma jään ootama siia samma teemasse posti, kuidas naisest lahku mindi ja kui halb nüüd on.

mu tutvusringkond on päris suur, aga tean vaid 2 paari, kes ikka veel koos ja see on kestnud kauem kui 10 aastat. vastukaaluks võiks tuua nii paarsada suhet. loomulikult suhtes olles loodetakse kõige paremat, aga fakt on see, et 99% lähevad per*e. muidu Jarlis, kas see esimene tõsisem suhe sul?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 06:49 

Järelikult on naisel põhjust sulle kuidagi näidata kui "truu" ta sulle on, aga ma ei oleks nii kindel, mis siis toimub, kui ta su kaelas ei ripu parasjagu.. :D Ikkagi naine ju..

Ja tegelikult on linnas päris rõve neid rippuvaid paare vaadata..rsk, trolli peatustes, baari lettide ees.. ühesõnaga igalpool on vaja omamoodi orgjat korraldada..rsk, tahate keppida, püsige kodus ja tõmmake üksteist nii läbi, et linnas seltskonnas vähemalt seltskonnaga olete.. :D
(See ei käi jarlise kohta, vaid üleüldise pildi kohta, mida linnapeal näinud olen..)

Ja nende metall kurikatega tuleb ja pahatihti ettevaatlik olla.. teinekord on sulle endale midagi ennem sisse topitud, kui sa jõuad pagassi oma kaikkale järgi minna.. ja siis võib juba olla selline tunne, et kasutad suurest masendusest selle kurika endapeal ära.. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 07:22 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Ja tegelikult on linnas päris rõve neid rippuvaid paare vaadata..rsk, trolli peatustes, baari lettide ees.. ühesõnaga igalpool on vaja omamoodi orgjat korraldada..rsk, tahate keppida, püsige kodus ja tõmmake üksteist nii läbi, et linnas seltskonnas vähemalt seltskonnaga olete.. :D
(See ei käi jarlise kohta, vaid üleüldise pildi kohta, mida linnapeal näinud olen..)

Kerget kibestumist/kadedust on tunda.....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 09:55 
Moderator
Kasutaja avatar

Iga kaelas rippumine pole "orgja" - äkki noortel lihtsalt pole pleissi, kus teineteise lähedust nautida. Ärgem siis nii kurjad olge. Tore ju vaadata, et ei süsti ja nuusuta (või kui, siis kahekesi koos).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 12:06 
Kasutaja avatar

varem käisid need sulid nagu öösiti, aga nüüd vist uus mood päeviti käia... mul käidi kuu-poolteist tagsi garaazis sees päevasel ajal, õnneks sattusin peale ja vargale/narkarile sai korralikult kolki antud raudheebliga (tahtis punuma panna) ja kuna polnud telefoni taskus, siis sidusin nagu koera kaelapidi autoratta külge kinni kuniks toast telefoni tõin ja mendid kutsusin :evil:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 12:18 

brake kirjutas:
varem käisid need sulid nagu öösiti, aga nüüd vist uus mood päeviti käia... mul käidi kuu-poolteist tagsi garaazis sees päevasel ajal, õnneks sattusin peale ja vargale/narkarile sai korralikult kolki antud raudheebliga (tahtis punuma panna) ja kuna polnud telefoni taskus, siis sidusin nagu koera kaelapidi autoratta külge kinni kuniks toast telefoni tõin ja mendid kutsusin :evil:

Nii maru ohtlik. Meie seaduste järgi võid lõpuks ise kinni istuda selle eest, et varast karistasid. :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 12:28 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
brake kirjutas:

Nii maru ohtlik. Meie seaduste järgi võid lõpuks ise kinni istuda selle eest, et varast karistasid. :kill

Sellepeale löödi käega, kuna ta pidavat pm igapäevane külaline olema :kill varas veel küsis seal mendiautos, et kas teeme siis protokolli??? mis ajas tõesti suu muigele

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2012 14:16 
Kasutaja avatar

krss kirjutas:
TMF kirjutas:
Ma ei viitsinud oma postitust üleliia pikaks venitada, aga olen minagi kuulnud, et ka vanasti käis elu samamoodi. Tol ajal lihtsalt ei räägitud sellest nõnda avalikult. Võib-olla oli üheks põhjuseks see ison.ts väljapakutud krimka selliste asjade puhul.
Ei usu, ma ei mäleta, et keegi oleks isegi rääkinud krimka teemal midagi muud kui anekdoote. Tollal üldse tolereeriti igasuguseid seksuaalhälbeid palju kergemalt, linnas ja ühistranspordis kohtas aegajalt mingeid liputajaid, seltskonnas oma üleoleku näitamiseks armastasid mõned oma vändaga vehkida jms. Aga nende panemistega eputamiseks polnud nagu eriti kohtigi (Interneedust ju polnud), omad teadsid, aga no kelle võõra ette ikka sellega keksima minna? Eks koolis õpetajad kah teadsid, kuna ikka sattusid mõnikord peale. Vanaisa rääkis, et tema nooruses oli kõik kah täpselt samamoodi :D . St ei midagi uut siin päikese all. Usun, et sõltus pigem seltskonnast ja perest, minu vanemate jaoks on näiteks segasaungi tabu, samas ülikooli ajal sattusin segasauna, kus lugesime kokku ca 80 inimest (kursusel rohkem tüdrukuid kui poisse), mõned veel ruumi puuduse tõttu ukse taga. Kes bioloogide-filosoofide-usukatega koos pidutsenud, peaks teadma veel õige mahlakaid lugusid... ja ka nende hulgas oli inimesi, kes käisid vaid loengutes ega tegelenud millegi ebasündsaga. Sellepärast ma ei oskakski üldistada midagi seoses ajastuga, kõik sõltub ikka inimestest ja seltskondadest.

mida te ajate? See mida täiskasvanud inimesed omavahel vabal tahtel teevad on nende inimeste omavaheline asi. 14-15 aastased võivad üksteist panna ja tõenäoliselt panevadki ja sellest ehk ei olegi midagi halba. Aga, kui te tulete väitma, et 14-15 aastasele lapsele rivi tegemine on täitsa normaalne asi siis ma küll kahtlen teie vaimses tervises. Sellised värdjad tuleks juba kutsika eas elimineerida.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 850, 851, 852, 853, 854, 855, 856 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis