Käisin ükspäev T-puhtax pesulas, kadaka teel. Autoklaas1 taga. No suhtumine on küll kena. Terve päeva peale oli 2 bronni tehtud. Mõlemad olid mitme tunni pärast. Vennad kahekesi kohal ja hõõrusid ennast vastu mingi auto istet seal (auto oli mingis sisepuhastuses seal vms- tolmuimeja vedeles auto kõrval). Küsisin kas pesu saab, vaadati mulle otsa nagu riigivaenlasele, kohtusaalis. Lõpuks loivas üks rähn püsti (lühem tüüp) ja ägises, et ju siis peab saama. Pers*e! Kas mina pakun pesulateenust ja tahan oma töö eest (pesemine) raha või sina?
ma saan aru, et pükse vastu istet nühkida oli tol hetkel põnevam, kui tööd teha, aga tõmmake siis uks kinni ja kirjutage uksele "AVARII" või "INVENTUUR" vms.
Kapsu kirjutas:
Mina käin Tammsaare tee värvilistes. Võib rahule jääda, kuigi kutt on alati sinna viies nagu kuu pealt kukkunud. A, la mis pesu Teil oli, mul pole midagi kirjas

Aga kui järgi lähen siis töö alati ilusti 5+ tehtud ja siis jutustab nagu vana sõber. Kunagi käisin kadaka teel sellises asutuses nagu pesuhai. Väga hästi pesid, aega kunagi polnud saada, kui sinna läksid olid uksed kinni, auto polnud kunagi selleks ajaks valmis kui lubati aga siga hästi pesid.
Selle tüübiga tuleb kohapeal rääkida, saab alenust ja kirja ei pane midagi- tõmbab oma enda ülemusel per*e lohku... Kahjuks on tollel poisil (Harri) ka väike viga küljes- kui auto pikemaks ajaks sinna jätta (paar päeva) siis kipub linnapeale sõitma/laiama minema (olenevalt autost).