Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.12.2025 22:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 31.01.2011 23:03 

kaabakaz kirjutas:
talon kirjutas:
mehikemetsast kirjutas:
talon kirjutas:
No kui mõlemad pirnid korraga läbi siis ikka viga autos, mitte pirnis.

Ei pruugi...juhtus endalgi mõni aasta tagasi öösel Tlna maanteel kaugtulesid lähituledele ümberlülitades, kahtlustasin ka hullemat, kuid enam nii juhtunud ei ole.

Olge nyyd, mis tõenäosus on ,et kaks tehasest tulnud asja sekundi pealt korraga läbi lähevad(tehase vea, isepära vms pärast).

Mul põles kunagi sidrunil üks pirn läbi...mõni minut hiljem teine.
Seal oli muidugi mängus konnaõgijate karvane käsi.

Kui rääkida Citroeni läbipõlevatest pirnidest ja üldse tuledest, siis ma võiks sellest raamatu kirjutada. :D Sokke ei vaheta mõni mees ka nii tihti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 23:05 
Kasutaja avatar

sidruni armatuuri, hoiatustulede, pirnid on kyll väga tubli systeemi peale välja ehitatud. Enamus , koguaeg, põlevad ja vahetamist ei vaja kunagi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.01.2011 23:21 
Moderator
Kasutaja avatar

ruukki kirjutas:
Kombimiis kirjutas:
Söögitorus kõrvetab jubedalt- sai 6 tundi pahtliga hullata (respiraator ikka ees) täna.

väike pakk kohvikoort kurgust alla ja palju parem

Rennie tablett aitab kah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 00:34 

Vaatan filmi "The number 23", võtsin korraks full screenist filmi ära, et kella vaadata ja kell oli 23:32. Kes filmi vaatand teab :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 00:56 
Kasutaja avatar

peeter3654 kirjutas:
Vaatan filmi "The number 23", võtsin korraks full screenist filmi ära, et kella vaadata ja kell oli 23:32. Kes filmi vaatand teab :D

Võttis kohe seest õõnsaks ja ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 01:09 
Kasutaja avatar

Golf5 ees mingid noname xenon look tuled põlesid ka suht järjestikku läbi. Algul läks üks, sai uus samasugune komplekt võetud poest ja järgmine õhtu suri teine ka kohe järgi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 01:18 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
ruukki kirjutas:
Kombimiis kirjutas:
Söögitorus kõrvetab jubedalt- sai 6 tundi pahtliga hullata (respiraator ikka ees) täna.

väike pakk kohvikoort kurgust alla ja palju parem

Rennie tablett aitab kah.

olen isegi öösel käind keset joomist apteekis ja ligi rebind. hommikul kohe parem.

Aga mehed kiired, kes te olete käinud lõppastme koolitusel, kuidas teile tundub?

ma ei tea, kas ma süüdistan jälle autode erinevusi või midagi. aga fakt minujaoks on see, et see üritus on bs! tra nad saadavad sind läbima võimatut olematu rehviga ja ise teevad veel tähtsat nägu, et see peaks olema reaalne. sorry, ei ole, mu autol on kõiksugu elektroonika ja kaa head rehvid. sel junnil millega ma rajal olin, ei töötand pool elektroonikast (jah, osati tahtlikult) rehvid olid sellised, et enne kõnniks jala.
ja muideks ma ei olnd seal kobakäpp, lihtsalt ei suutnud asju ideaalselt läbida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 01:25 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:

Aga mehed kiired, kes te olete käinud lõppastme koolitusel, kuidas teile tundub?

ma ei tea, kas ma süüdistan jälle autode erinevusi või midagi. aga fakt minujaoks on see, et see üritus on bs! tra nad saadavad sind läbima võimatut olematu rehviga ja ise teevad veel tähtsat nägu, et see peaks olema reaalne. sorry, ei ole, mu autol on kõiksugu elektroonika ja kaa head rehvid. sel junnil millega ma rajal olin, ei töötand pool elektroonikast (jah, osati tahtlikult) rehvid olid sellised, et enne kõnniks jala.
ja muideks ma ei olnd seal kobakäpp, lihtsalt ei suutnud asju ideaalselt läbida.

Alguses näitab ju ette seal, tegi läbi ju? Vähemalt kui ma käisin, siis instruktor tegi eelnevalt harjutuse ära nagu peab tegema ja siis hakkasid kõik pusima seal.
Eks ta ole, harjutamise ja kogemuse mõttes imiteeritakse maksimaalselt s***a olukorda...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 01:30 
Kasutaja avatar

Eee... meile ütlesid instruktorid selgelt (ja IMO väga õigesti :)), et nende eesmärk ei ole niivõrd õpetada meid sõitma, sest ohuolukorras käitub vähe harjutanud (ja see tunnike seal on vähe) niikunii kuis juhtub ja peast idee välja tulevad, kuivõrd näidata, mis vahe on 1-2 + või - km/h erinevates olukordades (miks nad ütlevadki sulle pärast õnnestunud korda, et pane nüüd 2km/h juurde... pärast mida (või vähemalt pärast paari korda) sa täielikult ebaõnnestud :D ). S.t. et taaskord näitavad, kuis tähtis on sõidukiiruse valik. Ega rehvid ja elektronn lolli pead päästa, Herr Kiire :D
:think

Viimati muutis ValgeKotkas, 01.02.2011 01:34, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 01:34 
Moderator
Kasutaja avatar

Rehvid on neil põhjusega pmts siledad. Kui rehvid oleks korralikud, siis tuleks sellise libisemise harjutamiseks/saamiseks sõita oluliselt kiiremini ning siis on olukorda veel raskem kontrollida ja sellest õppida. Ehk siis sama olukorra saavutamiseks on kas kehvem rehv/väiksem kiirus või parem rehv/suurem kiirus. Nii nad minule vähemalt põhjendasid.

Ning elektroonika ongi selleks välja lülitatud, et õppida ise libedas oludes hakkama saama. Igakord ei pruugi sul olla ju igasugu lühendeid täis auto.

PS: Minu rühmas oligi lahe olukord, kus ümberpõikel eelneva järsu pidurdusega sai üks pidevalt sõimata. "Pidurda kõvemini, rattad ei läinud blokki" ja nii mitu korda. Lõpuks tuli välja, et tüübi autol oli millegipärast ABS peale jäänud :D

Minuarust oli küll kogu libedakoolitus suht fun üritus (kuigi paljud harjutused ei õnnestunud päris nii nagu võiks)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 01:57 
Kasutaja avatar

Mu tuttavatel algas tänane hommik ikka eriti hästi.
Üks tõbras suutis täna hommikul Haapsalu mnt. ja Keilavahelisel teel vastutuleval autol küljepeegli küljest sõita.Oleks siis vähemalt niipaljugi mees olnud ,et seisma jäänud ja oma viga tunnistanud.Ei hoogu juurde ja minema.Hea ,et külge maha ei sõitnud.
Sellisele tuleks seesama peegel nii sügavale tagantotsast sisse toppida ,et öösel kah silmadest peegelpilti näeks.
Kui ennast ära tundsid siis anna teada,äkki oled nii tore tegelane ja maksad uue peegli vähemalt kinni.
Ma ei usu ,et sa salapäraseks jäädki,küllap nähti ka sind katkise peegliga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 02:11 
Eliit

k2rpman kirjutas:
lõppastme koolitusega seoses :D

sõbranna sõitsis platsil auto kägarasse :D

yeshh. Lilli suutis seda jälle :D

Kunagi sai temaga saku lähistel talvel korralikult hange kah piruetitatud.

ei sobi talle see libedus :D

Aga pirnide kohta ütlen nii,et eelmine kord läksid samuti suht korraga läbi. Vahe on selles,et eelmine kord kestsid need alla 6 kuu,aga seekord tuli pea aasta ära. Hetkel on kah mingid allride pasad sees ja valgustus null.

Tanel,narvad on juba plaanis nagunii :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 02:44 
Kasutaja avatar

ma viskaks kivi riigi kapsaaeda, siin lihtsalt pole võimalik korralikku rada teha ma pakun.
kindlasti annab see paljudele suure elamuse, aga mina, kes ma möpsi parklas ketsi lasen ja sõidan suhteliselt palju, jätab see külmaks. mõne üksiku asja panin kõrva taha.loe:tuletati meelde

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 08:48 
Moderator
Kasutaja avatar

Vaata pigem asja sellest küljes, et suuur % libedakoolituse läbijatest on libedal nagu lambad. Mis mõtet oleks paremad rehvid alla panna? See eeldaks kiiruse tõstmist ning suurema kiiruse juures on kogu asja oluliselt raskem kontrollida. Kui nad paneks korraliku talverehvi alla ning tulistaks seal rajal 90km/h, siis enamus inimesi ei suudaks ilmselt ühtki ülesannet normaalselt ära teha ning üritusest kasu ei miskit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.02.2011 10:08 
Moderator

Ma käisin ka libedakoolitusele 1 inimest (naisterahavast) viimas Tabasalu rajale. Päris head nalja saab seal ikka kohati - täiskasvanud mees sõitis slaalomi ajal 30km/h harjutuse ajal auto hange küllili peaaegu, kuigi hangeni oli vähemalt 5m jne. Kui vaadata kuidas inimesed libedal käituvad ja oma oskamatusest linnavahel kihutavad, siis tuleb ikka hirm nahka küll, kui tead, milliste ohmoonidega koos sõidad...

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis