Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 17.05.2025 10:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:05 
Moderator
Kasutaja avatar

saarlane kirjutas:
K-1 kirjutas:
Täna hommikuses trollis nr. 6 oli üks memm, kes diktorliku häälega kordas iseendale nagu katkine makk, et "Edgar Savisaar on loll, Keskerakond on lollid, Sotsiaaldemokraadid on lollid, Rahvaliit on veel lollimad, Res Publica on lollid, Tallinna haritlased on lollid, ainult Tartu haritlased on targad - juristid on targad, arstid on targad, kohalik linnavalitsus on lollid, Nõukogude Sotsialistliku repressiivalitsuse ajad on möödas, Jaani tänava koolimaja" jne jne seosetut pudru ajas suust välja.

Vähe tobe oli trollis naerda teda, aga noh..

Seda juttu ma olen juba lugenud kunagi :uhoh

Eelmine aasta sõitsin 18ga Laagri poole, siis poole tee pealt hüppas peale mingi vend, kes kukkus järsku üle bussi kisama, et Jumal on hea ja värki ja kui me oleme patused siis lõpetame kõik põrgujärves :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:14 
Kasutaja avatar

krt,ei saa aru kellele mu auto nüüd jalgu jäi :ouh
mingi võtmega vms on lihtsalt küljele triip tõmmatud,f*ck nh vähe närvi ajab!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:26 

FOX1000 kirjutas:

Äkki mingi neiu, kellele kunagi kuskil korvi andnud oled :D .

Ma käisin täna garaazis. Läksin heade mõtetega midagi tjuunida. Selge pilt, otsisin välja audi c4 valgustitega laekäepidemed, et installiks kadetile. Siis jooksis aga juhe kokku, sest ei teadnud mida tol hetkel teha, et kinnitusaugud klappima saada :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:33 

Täna siis magasin hommikul rongi maha ja pidin ikka auotga linna tulema :bs

Aga vähemalt saan täna turvapadjaga rooli kätte, mida oodanud olen :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:37 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
FOX1000 kirjutas:

Äkki mingi neiu, kellele kunagi kuskil korvi andnud oled :D .

Ma käisin täna garaazis. Läksin heade mõtetega midagi tjuunida. Selge pilt, otsisin välja audi c4 valgustitega laekäepidemed, et installiks kadetile. Siis jooksis aga juhe kokku, sest ei teadnud mida tol hetkel teha, et kinnitusaugud klappima saada :?

väike pilt ja mõtleme midagi välja :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:39 
Kasutaja avatar

dellu kirjutas:
R-go kirjutas:
Mis mõttes tagant kiiremini lähenev sõiduk?
Kui ma sõidan 50-ne alas 55-ga ei tohiks keegi olla nagu kiiremini lähenev sõiduk,või kuidas? :D Aga võta näpi, siis pannakse paremalt mööda nagu kusevast kassist. :evil:

On siis keeruline paremasse ritta reastuda, et kiirem mööda lasta, et teine ei peaks eeskirju rikkuma? Ei ole vaja ju maailmaparandajat mängida. Kanalis võitle iga päev sellistega. Ja ma ei sõida mingi elukiire tempoga, nii +7-8 reaalselt (GPS järgi). Mõni kanali lõpus tagasipöörde tegija reastub vasakusse ritta juba enne Lasnamäe Centrumit (ise ei sõida isegi 70ga).

Maailma parandamisest ma ei räägigi.
Aga kui mul ikka ei ole võimalik kohe paremasse ritta "kiirema" eest minna.Või äkki tõesti on mul vaja peale ülejärgmist ohutussaart vasakule keerata?
Mõnel on küll selline mõttemaailm, et kui sa kohe mu eest n..h.i ei kao siis hakkan tagant lükkama.
110 -ne alas saan ma aru kui mulle jääb pikemalt jalgu keegi 90-ga jalutaja,siis olen jah kiirem.Siis aitab kah enamasti kerge vilksatus tuledega mitte viipekeel.
Aga noh,vahet pole ega tänapäeval ei tee ju pekstes kah enam inimestele asju selgeks :) ,vanasti oli vähemalt valugi õpetaja. 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 17:52 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Aku tulemüüri ääres paremal, mul kapott niigi jebib, trossidega vist midagi, sest vahest ei saa salongistki lahti seda, ei kujuta ette kuidas muukides... Auto muideks Audi B4.
A midagi olen kuulnud, et kui mingile tulele voolu annad, on ka võimalik lahti saada kuidagi ?

Ja kuidas sa tulele voolu annad?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:01 
Kasutaja avatar

VW kirjutas:
kj kirjutas:
Aku tulemüüri ääres paremal, mul kapott niigi jebib, trossidega vist midagi, sest vahest ei saa salongistki lahti seda, ei kujuta ette kuidas muukides... Auto muideks Audi B4.
A midagi olen kuulnud, et kui mingile tulele voolu annad, on ka võimalik lahti saada kuidagi ?

Ei saanud täpselt aru, kas uksed vms ka lukus siis? Uksed saab lahti metallvardaga, millele kons otsa väänatud ning kapotile pääseb põhjaalt ligi ka kapotilukustitele. Pikk käsi peab olema ning mingi kruvikas vms. Esimest korda sai jebitud üle tunni. Hiljem 10 minutit ja lahti (uksed ja kapott). seda tehtud b3 2,0 b4 2,0 b5 jne

Kaspar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:15 
Eliit
Kasutaja avatar

Sai tehtud bemmiga väike Eesti tripp. Tallinnast Tartusse, kus pimedas kadusid esituled korraks ära. (Tegelt umbes 130-ks km-ks) Päris huvitav oli sõita. Ees sõitval autol oli õnneks mingi firma nimi tagaaknal ja siis otsisime netist telefoni ja helistasime tüüpidele, et nad väga kiiresti ei kihutaks, et meil tuled ei põle :D. Siis Tartust Pärnusse ja nüüd Tallinna. Keskmine kulu tuli mingi 9.3 sajale.

Nüüd ei viitsi päris pikalt autoga sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:19 
Kasutaja avatar

Sphinks kirjutas:
VW kirjutas:
kj kirjutas:

Ei saanud täpselt aru, kas uksed vms ka lukus siis? Uksed saab lahti metallvardaga, millele kons otsa väänatud ning kapotile pääseb põhjaalt ligi ka kapotilukustitele. Pikk käsi peab olema ning mingi kruvikas vms. Esimest korda sai jebitud üle tunni. Hiljem 10 minutit ja lahti (uksed ja kapott). seda tehtud b3 2,0 b4 2,0 b5 jne

Kaspar

Endal selline kogemus, et uksed lukus, aku surnud, ukselukud prahti täis olukorras aitas starteri ergutusmähise klemmile altpoolt 12v-ga lähenemine. Samuti on avatud ka kapotti altpoolt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:21 

Tundub et rehvivahetus hooaeg on alanud. Hommikul nägin kuidas ühel lendas ilukilp minema ja nüüd õhtul lendas minu ees oleval Golf 3-el juhipoolne tagumine ratas suure kaarega üle Pirita tee eralduriba vastu tulevate autode poole. Sädemeid lendas ja puha. Tulemust ei tea, kuna sõitsin edasi, aga ega sealt midagi head loota polnud kuna Viimsi poole sõitvate autode hulk on kella 17:00 aeg ikka päris suur ja vaevalt kõik puhtalt pääsesid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:28 
Kasutaja avatar

Seal, kus ise tavaliselt rehve ümber viskamas käisin, seal pandi ka ALATI kilbid valesti peale.
Igakord lasin õigesti panna pärast veel, pole ju mingi eriline teadus et valesti peale panema peaks need.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:38 

AronM kirjutas:
Meie foorumi armas kasutaja Revo vandus, kuidas ta pole pettur jne, sain tunnike tagasi ta käest 190€'ga üle :(
Keegi Võru omadest teab temast midagi rääkida, elukoht vms või talle näiteks ise külla minna? :(

Korralik detailne avaldus sai täna koostatud, uurija oli üsna abivalmis ja aitas igatpidi.
Homme saaks selle veel tagasi võtta, kui sa Revo selle raha tagasi maksaks, selle summa pärast läheb sul seis üsna nutuseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:39 

Mattmustaks kleebitud(vist) audi rs4 vist, mis vahepeal ka müügis oli, too juht võik tõsiselt suunda näidata,
mitte üle kolme rea rahuga vajuda, aga jah,linnas liigeldes peabki tagasi hoidma end, muidu
iga teisele tahaks näppu ja feimi loopida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.11.2011 18:51 

Sõber teeb live dnb mixi präegu.. niiet kes tahab kuulata siis :)

http://www.ustream.tv/channel/mindswitch

( mingi juhe on veits katki, sellepärast nats heli jamab)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 869, 870, 871, 872, 873, 874, 875 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis