Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 18:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 07.12.2012 19:35 
Kasutaja avatar

irwwwww @ ove :D :D

Aga minu poolest võivad Jõulud rahus tulla :rokib Ta on kaubanduses tagasi
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 19:54 
Kasutaja avatar

Kradi youtube võiks end lahti imeda , mitte sittagi ei saa aru uuest kujundusest .Vaatan listis olevat videot , tahan mingit järgmist valida mis mul favoritites aga ei saa kuskilt valida ilma et peaks 100 lehekülge läbi minema , vanasti oli hea , list oli all olemas ja kõik. Fuck that shit :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 20:00 
Kasutaja avatar

ei saa aru millest räägid. favoritside list tekib paremale ja seal scrollbariga sõidad õles-alla ja valid mist tahad, mingit lappamist pole nagu vanasti lehtede vahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 20:08 
Kasutaja avatar

Oi Bläää , my bad , mul oli kuradi selle veits suurema video peal , nagu väikse ja full screeni vahel, nüüd panin väikse peale ja nüüd näitab playlisti . Edaspidi ei tasu vist kettasse minna nii kiiresti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 20:09 
Kasutaja avatar

Omegat saab ju päästa kui kere ja tehnika hea on. :D Originaal tükid külge ja peaks ilus saama..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 20:33 
Kasutaja avatar

ison.ts kirjutas:
iisak kirjutas:
Tänane hommik sundis küll relva haarama(kui oleks). :err
Järvevanas oli solgijaama foori juures GO-buss ära koolenud.
Võite ise arvata,mis Ülemiste ristis seetõttu toimus...
Aga see oli veel süütu situatsioon.
Peale Veerenni otsa, kui kõigil oli kiirus ca 70+ tegi minu ees üks rekka
maailma kõige järsema vasakpöörde ja plokkis ratastega.
Ma ei saa senimaani aru(olin 2.reas),mis valemiga ma terveks
jäin ja pidama sain-jumala abiga vist :hail
Ja nüüd põhjus:
1.reas sõitis omas mullis üks pisike lumesahk-selline mis kõnniteid lükkab-
ca 20km/h ja keset rida,ehkki teeserv on seal suhteliselt laialt lahti lükatud :waah
Ausalt-kui LOLL sa oled lgp sahamees???? :bs

ei taha kellegi tundeid riivata, aga mind alati hämmastab, kui kiiresti pannakse linnasisestel mitmerealistel teedel teistele liiklejatele diagnoose. Ja selle juures torkab silma, et see on seotud enamasti alati kahe trassiga - Laagna tee ja Järvevana.
Ma siin mõtlesin natuke ja tegin sellise järelduse. Kuna Pirita teel ja Paldiski mnt Roccast linna ja vastupidise suuna kohta sellist kriitikat eriti ei kuule/loe siis seal selliseid probleeme nagu ei esine. Sellest järeldan, et antud piirkonnas liiklevad inimesed on üle keskmise inteligentsemad, kes:
1.ei tekita teistele inimestele probleeme vasemal rajal aegalaselt liigeldes
2.ei aja taga oma õigust, vasemal rajal teistest kiiremini liigelda
3.on heal elujärjel ning omavad piisavalt korras närvirakke lisaks tervele mõistusele ning ei lase ennast häirida neist aeglasemalt liiklevatest sõidukitest
4.näevad olukordi ette ja suudavad aeglasemast liiklejast mööduda (vasemlat/paremalt) seejuures ei ole see nende päeva kõige teravam elamus, mida oma tuttavatega jagada.
Laagnas ja järvevanal liiklejate kohta kehtib seega:
1.matsid jäävad matsideks
2.auto matsi ei riku
Kes on mats see jääb igaühe enda otsustada.
Kusjuures liiklen vahel harva järvevanal ja laagnas. Pole seejuures kordagi tegelikult täheldanud midagi eriskummalist või midagi, mis vääriks eraldi äramärkimist, kui mitte arvestada seda, et laagnas sõidetakse sinust rõõmsalt mööda nii vasakult kui paremalt ükskõik kui kiiresti või aeglaselt sa seal liigud ja järvevana on kogu aeg umbes. Rohkem meelde küll ei tule praegu.

Väga õiged sõnad!
Meenub mitu aastat tagasi nähtud olukord "kristiine" ristmikul, kus kuningas lasi kopajuhile signaali, et liiga aeglaselt sõidab :D
Süttis siis punane tuli fooris ja traktori kabiinist tuli välja mees, mõõtudes.... :D Piisas ainult välja astumisest ja enam ei olnud mingit probleemi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 20:43 
Kasutaja avatar

lamelink kirjutas:
Omegat saab ju päästa kui kere ja tehnika hea on. :D Originaal tükid külge ja peaks ilus saama..

leia sellele mõni ORIGINAALTÜKK alla mõne kiloeuri :D siis räägime edasi..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.12.2012 22:52 

Kupatasin täna ühele mb 280le tagant sisse, mustamäe tee ja tammsaare tee ristis pmst. Tahtsin mustamäe teelt valgusfoori juurest paremale tammsaarele keerata, ees olnud auto tahtis algul nagu hesburgergi juurest paremale mustika keskuse juurde minna, aga ju mõtles ümber, pidurdas ja keeras mulle ette. Jälgisin ise just peeglit, et reastuda, nii kui pea pöörasin, jõudsin natuke pidurdada, abs ragises .. lasin piduri veel lahti, et kõrvale põigata, aga sain ikka nurka pihta.

tegi küll arusaamatu manöövri, aga süüdi ikka tagant tulija, ehk siis mina. Normaalse pikivahe korral oleks pidama saanud ehk.

AGA, mis siis selgus on lihtsalt liiga haige et tõsi olla. Hesburgeri parklas tulime mõlemad siis autodest välja ja selgus tõsiasi, et sõitsin tagant selga oma tuttavale, kellega pidin 15min pärast niikuinii kohtuma.

anyway kasko õnneks lahendab asja, küll aga omavastutus jääb kanda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 00:43 
Kasutaja avatar

Eile sai ühes parklas tiire tehtud, kui äkki nägin silmanurgast, et politseinik hiilis aia kõrval. Fotokas käes ja tegi pilte auto numbritest, kes parklas mässasid :D Kiire manööver päästis numbrimärgi pildile sattumisest :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 01:00 

ison.ts kirjutas:
iisak kirjutas:
Tänane hommik sundis küll relva haarama(kui oleks). :err
Järvevanas oli solgijaama foori juures GO-buss ära koolenud.
Võite ise arvata,mis Ülemiste ristis seetõttu toimus...
Aga see oli veel süütu situatsioon.
Peale Veerenni otsa, kui kõigil oli kiirus ca 70+ tegi minu ees üks rekka
maailma kõige järsema vasakpöörde ja plokkis ratastega.
Ma ei saa senimaani aru(olin 2.reas),mis valemiga ma terveks
jäin ja pidama sain-jumala abiga vist :hail
Ja nüüd põhjus:
1.reas sõitis omas mullis üks pisike lumesahk-selline mis kõnniteid lükkab-
ca 20km/h ja keset rida,ehkki teeserv on seal suhteliselt laialt lahti lükatud :waah
Ausalt-kui LOLL sa oled lgp sahamees???? :bs

ei taha kellegi tundeid riivata, aga mind alati hämmastab, kui kiiresti pannakse linnasisestel mitmerealistel teedel teistele liiklejatele diagnoose. Ja selle juures torkab silma, et see on seotud enamasti alati kahe trassiga - Laagna tee ja Järvevana.
Ma siin mõtlesin natuke ja tegin sellise järelduse. Kuna Pirita teel ja Paldiski mnt Roccast linna ja vastupidise suuna kohta sellist kriitikat eriti ei kuule/loe siis seal selliseid probleeme nagu ei esine. Sellest järeldan, et antud piirkonnas liiklevad inimesed on üle keskmise inteligentsemad, kes:
1.ei tekita teistele inimestele probleeme vasemal rajal aegalaselt liigeldes
2.ei aja taga oma õigust, vasemal rajal teistest kiiremini liigelda
3.on heal elujärjel ning omavad piisavalt korras närvirakke lisaks tervele mõistusele ning ei lase ennast häirida neist aeglasemalt liiklevatest sõidukitest
4.näevad olukordi ette ja suudavad aeglasemast liiklejast mööduda (vasemlat/paremalt) seejuures ei ole see nende päeva kõige teravam elamus, mida oma tuttavatega jagada.
Laagnas ja järvevanal liiklejate kohta kehtib seega:
1.matsid jäävad matsideks
2.auto matsi ei riku
Kes on mats see jääb igaühe enda otsustada.
Kusjuures liiklen vahel harva järvevanal ja laagnas. Pole seejuures kordagi tegelikult täheldanud midagi eriskummalist või midagi, mis vääriks eraldi äramärkimist, kui mitte arvestada seda, et laagnas sõidetakse sinust rõõmsalt mööda nii vasakult kui paremalt ükskõik kui kiiresti või aeglaselt sa seal liigud ja järvevana on kogu aeg umbes. Rohkem meelde küll ei tule praegu.

Ja tõde on kuuldavale toodud!

Selles suhtes, et kui Sa mõni üksik kord satud mainitud teedele, siis otse-loomulikult on Sul põhjalik ülevaade, analüüs ja deduktsioon idiootidest tulenevast olukorrast olemas. Ehk isegi saab hääletada Teid poliitikas arvestatavate tegelaste hulka? (arvestades pilvest sikutatud fakte ja demagoogiat).

Juttu jätkates - kui ma paremas reas passiks tuimalt laagna teest alates kuni pärnu mnt viaduktini, kust ära keerama pean, siis kuluks tõenäoliselt teekonna läbimiseks ca 07.30-08.30. Hetkel kõiki ohmusid arvesse võttes ja nende imemanöövrite järel passides, saab ikkagi hakkama 20 minutiga.

Sõelumist kui sellist (mõttetu ridavahetus kaasliiklejate närvide arvelt), ei salli, aga reavahetuseta kuluks mul kesklinna jõudmiseks ikkagi 30-40 minutit rohkem kui tavaliselt. Seda siis tavapärasel tipptunnil.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 01:26 
Kasutaja avatar

20 täis ja lubadest ilma.. tore :lol :lol

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 05:26 

Moose kirjutas:

Võta seda bürokraatiat kui Eesti Riigi ja ARK'i poolset sünnipäevakinki, lol:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 05:31 

Järjekordne burksi-jürgen pidi tulema ja huiama hakkama. Palju õnne inimesed tõesti, tuled huiama, ja pärast huiad veel korrakaitsjatele kuidas mina käed taskus su pikali lükkasin ja su söögipausi katkestasin?

Kui juhuslikult peaks see ahv lugema seda kaine peaga, siis ole mees, ja võta ühendust kui sa tahad asju klaarida veel ja veel ja veel... valetunnistus on karistatav, lox!

Juhtum siis ca 03.20 ajal 08.12.2012 Vabaduse-väljaku kõrval asuva "musta" putka juures. Kui veel tunnistajaid siis nende tagasisisde oleks abiks kiire lahendi leidmisel.

Tunnusmärkideks - kasv Tiidu ja Teedu sarnane, ättituud identne. Täna igatahes viidi burksi-jürgen kainerisse, aga ütlused võeti mõlemalt poolelt, ja neid oli rohkem...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 10:15 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Moose kirjutas:

Võta seda bürokraatiat kui Eesti Riigi ja ARK'i poolset sünnipäevakinki, lol:P

Elton võta seda kui laiskust, et õigel ajal asju ära ei tehta :D
Oeh kakub täna tiiru tartusse.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.12.2012 14:31 
Kasutaja avatar

Ragnar74 kirjutas:
Huvitav lugu .............

Räägi lähemalt ära tee asja nii huvitavaks :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 873, 874, 875, 876, 877, 878, 879 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis