Ragnar74 kirjutas:
ison.ts kirjutas:
iisak kirjutas:
Tänane hommik sundis küll relva haarama(kui oleks).
...
ei taha kellegi tundeid riivata, aga mind al
Ja tõde on kuuldavale toodud!
Selles suhtes, et kui Sa mõni üksik kord satud mainitud teedele, siis otse-loomulikult on Sul põhjalik ülevaade, analüüs ja deduktsioon idiootidest tulenevast olukorrast olemas. Ehk isegi saab hääletada Teid poliitikas arvestatavate tegelaste hulka? (arvestades pilvest sikutatud fakte ja demagoogiat).
Juttu jätkates - kui ma paremas reas passiks tuimalt laagna teest alates kuni pärnu mnt viaduktini, kust ära keerama pean, siis kuluks tõenäoliselt teekonna läbimiseks ca 07.30-08.30. Hetkel kõiki ohmusid arvesse võttes ja nende imemanöövrite järel passides, saab ikkagi hakkama 20 minutiga.
Sõelumist kui sellist (mõttetu ridavahetus kaasliiklejate närvide arvelt), ei salli, aga reavahetuseta kuluks mul kesklinna jõudmiseks ikkagi 30-40 minutit rohkem kui tavaliselt. Seda siis tavapärasel tipptunnil.
ära pööra mu viimasele lausele tähelepanu. See ei ole oluline. Ma tahtsin öelda, et laagnas ja järvevanal toimub olelus võitlus. Maalt linna kolinud ossid ja sibulad peavad üksteisele tõestama oma üleolekut.
Ma ise ka muidu maalt pärit, aga eriti ei erutu enam erinevate liiklusolukordade peale. Eile oleksin ühele
liikuvale lumehangele külje pealt sisse sõitnud ristmkul. Korraks lõi südame kurku, aga selle asemel, et kedagi süüdistama hakata oli hoopis väga hea tunne, et õnnetusest pääsesin.