Kell oli umbes 14.00. Tuleb kõne: ´´ Tere Andres, kas tahad tööd teha või puhata?´´ Mina: Emmm... no teeks tööd ikka! Helistaja: ´´ Siis on lugu selline, et kell 21.00 läheb Tallinnast laev ning sõida täna õhtu Soome. Kuna homme hommikul oleks vaja juba tööle minna. Mina: ´´ ööääää kisub ikka kuidagi jube kiireks, kas varem nagu ei saanud öelda ( ca. 2-3 päevagi ette ) Helistaja:´´ Kui sulle praegu ei sobi siis ole Eestis, leiame kellegi siis sinu asemele.´´ Mina: ´´ Hea küll, tõesti väga ootamatu ja ma ei saa kuidagi, vaja siin Pärnus omi asju ajada jne jne.´´ Helistaja: OK! Pole hullu, saame hakkama!
Et siis juba teist korda tahetakse niiviisi mind Soome tööd tegema saata. Töötegemise vastu ei ole mul midagi. Sest raha on alati vaja. Kuid mis krdima pärast selline lendstart peab olema alati? Seda enam et mul ei ole hetkel Soomes juhtimisõigust ( ja mehi kellel veel lube oleks on ainult 1 ja see asub ka soomes

) ja sinna minnes on vaja korralikult raha ja träni kaasa võtta. Tegelikult pidin Soome tagasi minema 30.ndal. Millega ma ka olen arvestanud. Seda enam, et pole veel eelmisest tööst rahasid üle laekunud ja ilma rahata on kuidagi keeruline seal maal
edit: Juhtus see kõik eile*