Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 15:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 12.12.2012 02:37 

Ronisin voodist välja, panin kohvi jooksma , et hommik käes ja nüüd kella vaadates on küll miski valesti :D.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 05:29 
Eliit

Läksin 16.00 ajal voodisse pikali et veidi tukkuda tund-kaks. Ärkasin hoopis nüüd öösel ja vahin tühja, praen kartuleid ja joon õlut. feil rsk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 08:18 
Kasutaja avatar

tegelikult juhtus küll üleeile, aga varem polnud aega kirjutada.

Nimelt käisin Tondi K-Rautas. Ostsin sealt hulgem nänni. Arvet tasuma hakates selgus, et kaardiga maksta ei saa. Ka eelmine ostja proovis ja mingi ime läbi siiki asi toimis. Öeldi, et SEB-ga võibolla saab, Swedi kaardiga mitte. Proovisin SEB kaardiga maksta, aparaat ütles "tehing ebaõnnestus. Helista panka". Mitme peale sai vajalik summa sularahas kokku kraabitud ja ära makstud.
Kodus, kogemata internetipanka sattudes, selgus, et K-Rauta on sama summa ka pangast broneerinud (summa oli 157,xx €). :? Poodi helistades jaurati et nemad ei tea midagist ja tehke mingid avaldused ja jutud jne jne.
Väike kõne panka, kus juhatati, kuidas netipangas saab kaebust esitada, et bronni ei vabastataks. Kuna tsekk oli olemas, kus ka kirjas, et makstud sulas, sama summa, samal kellaajal (peaaegu), siis vähem kui 24h hiljem oli papp tagasi. Samas, kui ise poleks seda avastanud, ei oleks ka K-Rauta ise ühendust võtnud... Ja kui oleks neile avalduse teinud, siis oleks umbes paari kuu jooksul papi tagasi saanud.
Siinkohal ka teile väike soovitus- kui teie sõber käis 10.12 kella 17.30 paiku Tondi K-Rautas ja proovis ka kaardiga maksta, kuid see EI ÕNNESTUNUD ning tasudes sularahas- vaadaku oma pangaarve üle. Nii mõnigi inimene võis tünga saada...

Sama kohaga tekkis mul ka teine hämming. Käisin pühapäeval (09.12) kolmel korral samas K-Rautas. Seal on see süsteem, et paned auto numbri aparaati sisse ja siis saad 2h parkida. Pühapäeval õnnestus see asi edukalt, KOLMEL korral! Esmaspäeval õnnestus ka 1 kord. Teine kord sinna minnes, lõi arvuti kirja ette, et ma ei saa enam parkida. Mingu ma infosse. Läksin infosse ja mulle nähvati, et ei saa jah! Miks ma pean siin nii palju parkima? wtf?? :kill Soovitati parkimiskell aknale toppida.
okei, koperdasin autoni tagasi ja panin parkimiskella. Aga mis on asja point? Kas siis inimene ei tohigi külastada antud asutust, 1 päeva jooksul, niipalju kordi, kui süda lustib? Kui ostan sealt midagi, kodus vaatan, et toode praak vms ja mul on tagastusõigus, siis sisuliselt ma samal päeval enam tagasi minna sinna ei tohiks?
Eriti vahva asutus...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 09:24 

ksenoon kirjutas:
Iisak, ega sa oma XC90 Kuressaarde ei vahetanud? Täna tuli vastu täpselt selline samasugune R-pakett ka vist ja nr tähed BGH Volvo, taga põlesid LED ribad (mingi uuema tüübi tagatuli vist) :D ei tea kas oli sama.

Kindlasti mitte-minu vana sõidab Pärnus ringi ja numbrimärgi tähed olid BGP.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 12:01 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Väike kõne panka, kus juhatati, kuidas netipangas saab kaebust esitada, et bronni ei vabastataks. Kuna tsekk oli olemas, kus ka kirjas, et makstud sulas, sama summa, samal kellaajal (peaaegu), siis vähem kui 24h hiljem oli papp tagasi. Samas, kui ise poleks seda avastanud, ei oleks ka K-Rauta ise ühendust võtnud... Ja kui oleks neile avalduse teinud, siis oleks umbes paari kuu jooksul papi tagasi saanud.
Siinkohal ka teile väike soovitus- kui teie sõber käis 10.12 kella 17.30 paiku Tondi K-Rautas ja proovis ka kaardiga maksta, kuid see EI ÕNNESTUNUD ning tasudes sularahas- vaadaku oma pangaarve üle. Nii mõnigi inimene võis tünga saada...

Broneeritud või maha võetud? Need on kaks eri asja ju. Kui mingi aja peale kinnitust ei tule, eks siis lastakse vabaks. Ka igasugu muud tehingud jäävad ju mingiks ajaks bronnituks. Korduvalt on ju sama teema olnud automaattanklatega, et tekib viga, aga summa kaardil jääb mingiks perioodiks bronnituks. Jama on loomulikult see, kui antud kaardil ongi suht vähe raha.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 12:58 
Kasutaja avatar

Dellu jutt õige, keegi ei omasta päris nii seda raha.

Seda paraku juhtub ja müüja pole selles süüdi, süsteem jebib vahest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 19:50 
Kasutaja avatar

Heigo_K kirjutas:
Meilile tuli teatis pr Elin Vilippuselt. "Ande oma panga rekvisiidid bla bla bla"
Helistasin sinna ja küsisin, et mis kess on ja endateada peaks kõik juba aastaid tagasi makstud olema. Siis sain selgituseks, et ma olevat kunagi kiviajal millegi eest liigapalju maksnud ja nüüd tahavad tagastada mulle ülemakstud summa.

Weird...

Väga weird lausa :D

Suur see summa siis on , mis nad tagasi kannavad ? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 20:44 
Kasutaja avatar

Asukoht: Tallinn Pääsküla Telefon: 58150468 enrico.tamm@gmail.com
Kellelgi veel DPD kulleritega probleeme on olnud viimasel ajal? Mul ei suutnud nad eelmisel nädalal neljapäeval pakki ära tuua (helistasid ette, et toome täna kell 12 ja 18 vahel. See pakk jõudis alles reede õhtul kell pool 7.
Täna pidi taaskord tulema pakk. Helistati hommikul, et täna kella 12 ja 18 vahel jõuab pakk minuni, ning jälle sama jama. Kell pool 6 hakkasin neid pommitama kõnedega, kuid enam ei vastanud telefonile keegi. Kardan, et ka homme võib nii jääda pakk saamata.

Homme hakkan iga tunni tagant neile helistama kõigil numbritel, mis leian kuni kaup on minu aadressil.

Korralikult huiavad minu kokkuleppeid klientide ja koostööpartneritega :twisted:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 20:46 

Sai ühte auto vaatamas käidud, kuulutuses kirjas,et auto väga hästi hoitud ja seest ja väljast puhas , kohalejõudes oli väljast ikka eriline sitakäi , agano sellise ilmaga ei pannud see imestama , aga sisse istudes jäi karp lahti , pole nii musta autot enne seest näinud, igalpol mingi 3mm tolmukiht ,rool oli nahkrool korralik aga oli mingi pasaga koos nii ,et läikis ja kleepus rõvedalt , käigukangi nupp ja selle ääris oli mingi pasaga koos , raadio nupp oli mingi kollase kõrvavaigu taolise asjaga koos , uksepaledest ja porimattidest pole mõtet rääkidagi muidugi , ei saa aru kuidas keegi sellise autoga sõita saab , ning omanik ise oli veel naisterahvas ja auto oli 2007a auto ja alla 100tkm sõitnud veel

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 20:52 

enrico- kirjutas:
Kellelgi veel DPD kulleritega probleeme on olnud viimasel ajal? Mul ei suutnud nad eelmisel nädalal neljapäeval pakki ära tuua (helistasid ette, et toome täna kell 12 ja 18 vahel. See pakk jõudis alles reede õhtul kell pool 7.
Täna pidi taaskord tulema pakk. Helistati hommikul, et täna kella 12 ja 18 vahel jõuab pakk minuni, ning jälle sama jama. Kell pool 6 hakkasin neid pommitama kõnedega, kuid enam ei vastanud telefonile keegi. Kardan, et ka homme võib nii jääda pakk saamata.

Homme hakkan iga tunni tagant neile helistama kõigil numbritel, mis leian kuni kaup on minu aadressil.

Korralikult huiavad minu kokkuleppeid klientide ja koostööpartneritega :twisted:

On küll jah. Eelmisel nädalal pidi pealekorje olema- helistati veel neljapäeva hommikul et 13-17 vahel tuleb. ja siis 16.45 et kõik sobilikud autod on katki olete üldises järjekorras ja näeme järgmisel nädalal. Ei ole normaalne:S Vbolla on asi saabunud talves- autod rivist väljas ja autojuhid ei saa hakkama.

Siiamaani on eeskujulik teenus olnud, aga viimasel ajal on tükke sisse visanud..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 21:00 
Kasutaja avatar

Ise arvan, et DPD-s makstakse kindlat igakuist palka, ning seetõttu ei viitsi kullerid ületunde teha, ning praeguse ilmaga ei jõuta sama palju kaupa kohale vedada tööpäeva jooksul, ning töölisi ka juurde ei võeta. Nii need pakid kuhjuvad. Kuller, kes ei jõudnud 8 tunni jooksul kaupa kohale viia viib kauba tagasi lattu, ning kirjutab järgmise kuupäeva peale. järgmisel päeval jääb nii kohale toimetamata 2x rohkem kui eelmine päev jne jne.
Närvi ajab. Ise üritad kõigest väest midagi hästi teha ja kliendi meelejärgi olla, ning kõik keeravad lihtsalt s*tta

Oma sõber teeb ka tööd kullerina, ning tema on küll rõõmus, et tööd nii palju on. Neile makstakse kohale toimetatud saadetiste pealt palka ja tööd teeb ta hommikust hilisõhtuni rõõmuga :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 21:03 
Kasutaja avatar

Kulleril on kindel marsuut mille ta läbima peab peale seda saab koju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 21:05 
Eliit

Ei saa kindlat igakuist palka. Palk on tunnid + teenindatud klient. Aga eestis on vist praegu takoised hanged ja lisaks on jöulud täies hoos. Been there done that.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 21:07 
Kasutaja avatar

Peaks ennast neile tööle pakkuma erakorraliseks transpordiks :D
Veaks Tallinnas pakke laiali oma autoga. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.12.2012 21:11 
Eliit

Kui päevas mingi 60-70 klienti on vb siis viskaks siibrisse küll. Olen seal aegajalt kaubiku peal ja mina ei suuda kõike kunagi ühe päevaga ära viia. Alati mingi 10 klienti jääb raudselt uude hommikusse. Üle aasta kulgesin seal vähe suurema autoga ja tegin sama tööd aga isegi minul venisid detsembri kuudes päevad 13-15 tunnisteks.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis