tegelikult juhtus küll üleeile, aga varem polnud aega kirjutada.
Nimelt käisin Tondi K-Rautas. Ostsin sealt hulgem nänni. Arvet tasuma hakates selgus, et kaardiga maksta ei saa. Ka eelmine ostja proovis ja mingi ime läbi siiki asi toimis. Öeldi, et SEB-ga võibolla saab, Swedi kaardiga mitte. Proovisin SEB kaardiga maksta, aparaat ütles "tehing ebaõnnestus. Helista panka". Mitme peale sai vajalik summa sularahas kokku kraabitud ja ära makstud.
Kodus, kogemata internetipanka sattudes, selgus, et K-Rauta on sama summa ka pangast broneerinud (summa oli 157,xx €).

Poodi helistades jaurati et nemad ei tea midagist ja tehke mingid avaldused ja jutud jne jne.
Väike kõne panka, kus juhatati, kuidas netipangas saab kaebust esitada, et bronni ei vabastataks. Kuna tsekk oli olemas, kus ka kirjas, et makstud sulas, sama summa, samal kellaajal (peaaegu), siis vähem kui 24h hiljem oli papp tagasi. Samas, kui ise poleks seda avastanud, ei oleks ka K-Rauta ise ühendust võtnud... Ja kui oleks neile avalduse teinud, siis oleks umbes paari kuu jooksul papi tagasi saanud.
Siinkohal ka teile väike soovitus- kui teie sõber käis 10.12 kella 17.30 paiku Tondi K-Rautas ja proovis ka kaardiga maksta, kuid see EI ÕNNESTUNUD ning tasudes sularahas- vaadaku oma pangaarve üle. Nii mõnigi inimene võis tünga saada...
Sama kohaga tekkis mul ka teine hämming. Käisin pühapäeval (09.12) kolmel korral samas K-Rautas. Seal on see süsteem, et paned auto numbri aparaati sisse ja siis saad 2h parkida. Pühapäeval õnnestus see asi edukalt, KOLMEL korral! Esmaspäeval õnnestus ka 1 kord. Teine kord sinna minnes, lõi arvuti kirja ette, et ma ei saa enam parkida. Mingu ma infosse. Läksin infosse ja mulle nähvati, et ei saa jah! Miks ma pean siin nii palju parkima? wtf??

Soovitati parkimiskell aknale toppida.
okei, koperdasin autoni tagasi ja panin parkimiskella. Aga mis on asja point? Kas siis inimene ei tohigi külastada antud asutust, 1 päeva jooksul, niipalju kordi, kui süda lustib? Kui ostan sealt midagi, kodus vaatan, et toode praak vms ja mul on tagastusõigus, siis sisuliselt ma samal päeval enam tagasi minna sinna ei tohiks?
Eriti vahva asutus...