t*rr küll, kui kettasse ajab

Mõtlesin ja mõtlesin, et võiks emale midagi jõuluks kinkida. Mõltesin siis välja ning uurisin natuke erinevaid poode. Leidsin, et üks suuremaid Eesti On-line poode müüb antud toodet palju odavamalt. Mõeldud tehtud- tellisin ära. Lubati, et kuller toob 2-3 tööpäeva jooksul paki ära. Panin kõik enda koktaktandmed ja telefoni numbrid. Nüüd tuleb välja, et tegemist on ELS kulleriga (loe: Kohalik Sidemutt), kes vist mõtles, et pole mu emaga ammu jutt ajanud ja mis ma sest pakist ikka pojakesele üle annan. Annan hoopis kohe emale. Niipalju siis üllatusest jõuludeks

Krt ma ei saa aru, kuidas saab kuller anda minu nimele paki kellegile kolmandale isikule. Seal on ju vaja minu allkirja ja teinekord isegi dokumendi numbrit. Internetikaubamajas oli veel kirjas, et kuller väljastab paki pildiga dokumendi alusel tellijale. R*sk peaks selle Eesti Posti vastavatesse organitesse andma

. Oleks siis kasvõi üks kõne mu telefonile tehtud. Olin spetsjomm täna kella 07.00 üleval ja telefon oli koguaeg minu ligiduses. Aga ei ühtki kõnet!
Iseenest on kohustatud ELS'i kuller sulle helistama, kolmandale isikule võib anda paki, kui on näiteks sinuga eelnev kokkulepe. Dokumendi nr'it läheb ainult sel juhul tarvis, kui tegu on tasulise või järelmaksu pakiga. Kui sa tahad väga antud sidemutile väga keerata, siis sul on võimalus seda teha, kindlasti tuleks tal sellest pahandus, aga kompensatsiooni vaevalt Eesti Post sulle maksab ning antud internetikaubamaja lubab ka hetkel oma tingimustes liiga paljut. ELSi kuller liigub alates kella kaheksast hommikul tavaliselt.