Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 06.05.2025 00:10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 887, 888, 889, 890, 891, 892, 893 ... 936  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2012 (VOL1)
PostitusPostitatud: 16.12.2012 18:36 
Kasutaja avatar

Läksime metsküla rajale, rajani viib 2km kruuusateed , ära tuisanud. Oppa e34ga kraavi põhja ilusti. Õnneks tuli lambist traktori mees , premeerisime teda rahaliselt ja sõit võis jätkuda. Krt külm on. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 19:38 

kalle kirjutas:
ksenoon kirjutas:
Ma ei tea ise kah veel mille pärast mul need esinevad. Mingid õudukaid pole näinud, lihtsalt lampi hakkab. Samas ma suht korralik hüpohondrik ka, ehk siis sellepärast. Krdi 24h on mu jaoks 2 nädalat, et saaks juba arstile

See on ju sul endal peas kinni. St siis sa oled ise loll et igasugu jama ette kujutad. Ma ühte tegelast näinud kes lampi hakkas arvama et ta ära lämbub. Ajuvaba

Ma nii väga loodan, et kasutaja kalle saab kunagi läbi iseenese teada mis asi on ärevushäire.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 19:44 
Kasutaja avatar

raivos kirjutas:
kalle kirjutas:
ksenoon kirjutas:
Ma ei tea ise kah veel mille pärast mul need esinevad. Mingid õudukaid pole näinud, lihtsalt lampi hakkab. Samas ma suht korralik hüpohondrik ka, ehk siis sellepärast. Krdi 24h on mu jaoks 2 nädalat, et saaks juba arstile

See on ju sul endal peas kinni. St siis sa oled ise loll et igasugu jama ette kujutad. Ma ühte tegelast näinud kes lampi hakkas arvama et ta ära lämbub. Ajuvaba

Ma nii väga loodan, et kasutaja kalle saab kunagi läbi iseenese teada mis asi on ärevushäire.

Kasutaja kalle on sellega kokku puutunud küll, ja usun et see kellel see häire on, ei ole naljakas, aga see ei muuda fakti, millega tegu on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 19:51 
Kasutaja avatar

Sai kell 1 öösel põlluvaheteel tund aega kinni istutud, hiljem tänu kiirele tegutsemisele teelt välja sõidetud, kell 3 öösel eraldunud radiaatorilõdvik külmast kangena tagasi kinnitatud, Tartusse siis mindud, kell veerand 7 rooli tagant välja. Pole ikka tore olla kainekas..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 20:07 

Karma on bitch :D andsin kodutule veidi raha, tõmbasin Q7ga ühe Citroeni hangest välja ja jube parem olla endal..maastur on ikka preaguses olus hea. Kuressaares pidi puhta hull olema, tuul ja hanged sitaks suured.

Peab vist hakkama annetusi andma :D saab meel rahu .

(huumor)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 20:35 

Kuna minu telefon ei mängi Waze appi välja, siis teatan siin, et ohvitserid asuvad kõue vallas. Tln-trt maanteel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 20:39 
Kasutaja avatar

Praegu on jälle saanud tuuri sisse need kaubanduskeskuse parklates "ligihiilijad".
Tulin hiljuti ülemiste kesusest ja kui auto juurde jõudsin, tuli minu juurde üks tütarlaps ja küsis puhtas Eesti keeles: "Kas te palun saaksite mulle anda raha, et ma saaksin rongiga Aegviitu sõita?" See moment vaatasin, et okei inimene siiralt küsib ning mul oli rahakotis münte, siis ei olnud kahju ka loovutada.
See libu (jah, nüüd kasutan juba sellist terminit!), aga oli nii nahhaalne, et läks minust kaks autot eemale teise inimese juurde täpselt sama jutuga. No krt, siis viskas küll kopsu ple maksa...
Mul ei olnud alguses kahju seda raha anda, aga no kuramus olgu vähemalt aus! Küsigu kasvõi alko või uue doosi jaoks, oleksin ka nõus arvatavasti andma, vähemalt ei varasta. Aga no see eit oli lihtsalt eriti ülbe.

Mõni aeg hiljem küsis ta tuttava käest juba Viljandisse sõiduks raha.

Ehk hetkel olen ma nende parkla kerjuste peale vihane ning enam midagi neile ei anna :ouh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 21:07 
Kasutaja avatar

ksenoon kirjutas:
Heigo_K kirjutas:
ksenoon kirjutas:
kellegil veel paanikahoogusid on olnud? haige asi :D

On olnud.

Sulle võib tunduda see hetkel naljakas. Aga tea, et kui see "haigus" süveneb siis sellega on väga raske elada.

Ma kogen peaaegu igapäevasel seda "ägetat" situatsioni.

Naljakas pole see küll, seda ma võin öelda. Eile oli ikka päris korralik surmahirm ja kõige hullem on see, et see ründab täiesti lambisel ajal. Eile nt kell 3 öösel kui magama hakkasin jääma. Kuidas selle vastu võitled? Ma ise sisendan, et ei ma ei sure sellesse ja siis läheb vaikselt üle..

Igaljuhul peab vist abi otsima muidu tõesti süveneb. Blä ega kellegile neid hoogusid ei soovita küll, asi on jube!

Rahusteid/xanaxeid või kanepit suitsetada, tasub proovida :D.

Mul on elu jooksul 3 korda vist olnud enam vähem sarnane unenägu mille peale ärkan üles. Väga-väga fkd up õudukas. Viimane kord oli umbes 5 aastat tagasi või nii. Esimesed 5 minti ei jaga matsu ära ka et uni oli ja kõik on korras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 21:23 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
....

Mul hüppas suvel rimi ees üks auto akna alla sildiga "palun andke raha, mul lapsele midagi süüa anda", peale seda kui olin autosse istunud. Andsin mingid sendid. sest kui ära oleks sõitnud siis oleks vast mingid süümekad endal jäänud. Õnneks enamikel neist lihtsalt uut waltrit või uut doosi vaja.

Ja siis bussijaamas olen ka naljakat situatsiooni näinud, mingi vanem asotsiaalsete tunnustega mammi - lendab ligi ja väga alandlikku häälega "vabandage peremees, ega teil ühte suitsu pole anda", siis kõndis veits edasi, läks saatusekaaslastega mingit juttu rääkima, lõi siis ühele jalaga makku, kõndis veel edasi ja hüppas järgmise kodaniku juurde "vabandage peremees, ..."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 22:00 
Kasutaja avatar

neG kirjutas:
Mul on elu jooksul 3 korda vist olnud enam vähem sarnane unenägu mille peale ärkan üles. Väga-väga fkd up õudukas. Viimane kord oli umbes 5 aastat tagasi või nii. Esimesed 5 minti ei jaga matsu ära ka et uni oli ja kõik on korras.

Paanikahood ikka teine asi kui unest üles ehmatamine.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 23:58 

Zonel kerged jamad vist :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2012 23:59 
Kasutaja avatar

ZaintS kirjutas:
Praegu on jälle saanud tuuri sisse need kaubanduskeskuse parklates "ligihiilijad".
Tulin hiljuti ülemiste kesusest ja kui auto juurde jõudsin, tuli minu juurde üks tütarlaps ja küsis puhtas Eesti keeles: "Kas te palun saaksite mulle anda raha, et ma saaksin rongiga Aegviitu sõita?" See moment vaatasin, et okei inimene siiralt küsib ning mul oli rahakotis münte, siis ei olnud kahju ka loovutada.
See libu (jah, nüüd kasutan juba sellist terminit!), aga oli nii nahhaalne, et läks minust kaks autot eemale teise inimese juurde täpselt sama jutuga. No krt, siis viskas küll kopsu ple maksa...
Mul ei olnud alguses kahju seda raha anda, aga no kuramus olgu vähemalt aus! Küsigu kasvõi alko või uue doosi jaoks, oleksin ka nõus arvatavasti andma, vähemalt ei varasta. Aga no see eit oli lihtsalt eriti ülbe.

Mõni aeg hiljem küsis ta tuttava käest juba Viljandisse sõiduks raha.

Ehk hetkel olen ma nende parkla kerjuste peale vihane ning enam midagi neile ei anna :ouh

See tüdruk on sellel ametikohal juba mitu head nädalat :D olen kristiine parklas talle kaardimakset pakkunud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 00:03 

Minult küsis ka raha kristiine parklas, ütlesin et pole. Vastas mulle, et täielik rott olen. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 00:26 
Kasutaja avatar

remain kirjutas:
Zonel kerged jamad vist :D

yep, mul juba helistati klient-sugulase poolt, et appi-appi, mul kodukas maas, et mis jama on. Esimese hooga arvasin, et äkki tal pikendamine tegemata, aga siis vaatasin, et zonet ju ka pole. Kusjuures paar minutit varem ma just oma e-poes tegin tööd ja kõik oli ok.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.12.2012 00:39 
Kasutaja avatar

no peabki aastaid tegema seda tööd kui ainult sente annate ja kui päev otsa aint sente saab mingite rullnokkade käest siis väsitab ära ka ju - siis peab sööma jne. :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14034 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 887, 888, 889, 890, 891, 892, 893 ... 936  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis