Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 17:06

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Naised auto omanikena
PostitusPostitatud: 16.10.2011 12:18 
Kasutaja avatar

Üldistada ei ole jah mõtet - niivõrd kui on erinevaid meesjuhte, käituvad ka naised autoroolis erinevalt.
Minu naisel on load küllaltki lühikest aega olnud ning sõidab vaid vajadusel. Sellegipoolest väldib ta auke, on tähelepanelik ja saab hakkama iga auto juhtimisega, olgu see siis maastur või linnapunn, automaat- või manuaalkastiga.
Emal on aga load olnud üle 20 aasta ja no ma ei tea.. aknapesuvedelikku pean mina juurde kallama, kui on vaja garaaži manööverdada teisest autost mööda, laseb ka seda minul teha. Ükskord keeldusin ja vaatasin seejärel, kuidas tal 5 sekundiline manööverdamine umbes minuti aega võttis :kill Käiguga pidurdamisest kuulis ta esmakordselt umbes 2 aastat tagasi ning libedaga jätab pigem sõitmata, kuna tal ei ole auto tunnetusest (eriti libedal) suurt aimugi.
Seega kõik jääb tegelikult kättevõtmise taha - kui ikka ei taha osata hästi sõita, siis ei oska ka :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.10.2011 19:42 
Kasutaja avatar

Mul naine naudib sõitmist nagu minagi, vahel tekib isegi väike vaidlus, et kes rooli istub. Igapäevaselt läbib ta suht suuri vahemaid, igas kuus peab ta töö pärast pmst Eestile ringi peale tegema. Avariisid pole olnud ja ise huvitub autodest päris suurel määral, niiet sellealaseid küsimusi esitatakse palju. Autot ise ta õnneks putitama ei pea, kuna auto vaid aasta vana tal, kuid usun, et nipet-näpet nokkimiseg saaks hakkama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2011 11:56 

Mulle ei meeldi need naisautojuhid, kes absoluudselt ei oska sõita, aga kui rooli satuvad ja keegi teine inimene ka peal veel on, siis on vaja hullult "näitama hakata", et kuidas ma sõidan. St. et hakkavad mingites nullsituatsioonides kihutama, teistel autos viibijatel on samal ajal hirm nahas, et mis nüüd oleks saand, kui siit paremakäe ristilt oleks tulnud paremalt auto jne.

Eks ilmselgelt on selliseid mehi ka, aga mehed üldjuhul kui kipuvad ka kihutama, siis jälgivad samal ajal liiklust ja märke ja teeolusid, mitte ei ole mingisugune loll irve näol, et oh kui lahe on tekitada veel üks ohtlik olukord, ise mitte aru saades, et oli ohtlik olukord.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 17.10.2011 19:56 
Kasutaja avatar

ghozt kirjutas:
Mulle ei meeldi need naisautojuhid, kes absoluudselt ei oska sõita, aga kui rooli satuvad ja keegi teine inimene ka peal veel on, siis on vaja hullult "näitama hakata", et kuidas ma sõidan. St. et hakkavad mingites nullsituatsioonides kihutama, teistel autos viibijatel on samal ajal hirm nahas, et mis nüüd oleks saand, kui siit paremakäe ristilt oleks tulnud paremalt auto jne.

Eks ilmselgelt on selliseid mehi ka, aga mehed üldjuhul kui kipuvad ka kihutama, siis jälgivad samal ajal liiklust ja märke ja teeolusid, mitte ei ole mingisugune loll irve näol, et oh kui lahe on tekitada veel üks ohtlik olukord, ise mitte aru saades, et oli ohtlik olukord.

Lahedad nais tuttavad sul siis!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 09:56 

ARX12 kirjutas:
ghozt kirjutas:

Lahedad nais tuttavad sul siis!!

Jah.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.10.2011 22:30 

ghozt kirjutas:
ARX12 kirjutas:
ghozt kirjutas:

Üks selline debiil installeeris ennast mu autosse paar aastat tagasi. Kiirendas ja tõmbles ridade vahel ning siis tõmbas sisse täiesti lambi kohapeal kuna ei jõudnud pidurdada peale mind punase tulega....

Eks ole igasuguseid :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.10.2011 21:20 
Kasutaja avatar

Andij kirjutas:
Whaat?!
On naisi keda huvitab ja kes oskavad sõita!
Ja on naisi keda ei huvita ja meelsamini istuvad kõrvalistmel.
Mida rohkem naine autodest teab seda parem neile endile,sest alati ei ole meest käepärast võtta! :)
Mina nii julgelt küll kohe kõiki ühte patta ei paneks.
On naisi kes tegelevad ikka selliste asjadega vabast ajast millest osad mehed kindlasti laseksid täis ennast esimesel korral.
Sõita siis hayabusa või muu säärasega.
Mis puudutab nende autosid siis jah kindlasti on olnud kordi kus on sõidetud äärekivisse? Ka me teeme seda aegajalt!
Ja mina kindlasti istun ennem autosse mida juhib lubadega naine ennem kui lakku täis tüüp kes arvab,et ta oskab sõita.
Neid vendi ennegi nähtud kes omastarust oskavad ilgelt hästi sõita... Hindavad ennast üle ja sinna aeda nad lähevadki.

Mulle meeldib su masin! :D

Näeks Pärnus ,siis saaks öelda, made my day :D silm puhkab

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 142 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 6, 7, 8, 9, 10

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis