Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 00:18

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: K: probleem kohtutäituriga
PostitusPostitatud: 07.04.2009 16:12 
Moderator
Kasutaja avatar

Ärge palun saage mu mõttest valesti aru - ma ei ole kah võlglaste poolt (ise oma teada kah võlgu ei oma). Võlgujäämine on tõesti põhimõtteliselt vargus.

Eks see seadus ongi sellepärast selline, et ei saaks suvalisi summasid kellelegi pähe määrida - KIVIKUJU sai mu mõttele kõige rohkem pihta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 17:22 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:
Eks see seadus ongi sellepärast selline, et ei saaks suvalisi summasid kellelegi pähe määrida - KIVIKUJU sai mu mõttele kõige rohkem pihta.

ja nüüd olen selle teema suurim põlualune :D :D :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 17:58 
Kasutaja avatar

Umx kirjutas:

Te KIVIKUJUGA olete siin ilmselt ka ainsad ,kelle käest mingid SUVALISED inimesed on tulnud mingeid SUVALISI summasi välja nõudma, samas kui te ise olete kõik omapoolsed kohustused täitnud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 18:08 

eks igaüks näeb asja oma mätta otsast ja õigus on neil kõigil.

miks mina selle võimaluse siin välja toon ja niiöelda reklaamin... sest seni kui kõik sujub on okey.... aga kui tekivad probleemid siis needsamad kellele sa siin võlgu ollakse ja keda te kaitsete, trambivad su jalgealla, nagu elevant sipelgad, nemad kasutavad neidsamu seadusi ja varjatud lepingupunkte sulle ära keeramiseks ja sinu käest raha välja pressimiseks, nägu ma siin ülalpool kirjutasin et võlasumma kahekordselt on see mida oleks mõistlik maksta, aga ei nemad nõuavad ju palju rohkem, tuletage meelde kasvõi siin neid smslaenuvõlglasi kes 3000 krooni pealt maksid tagasi kümneid tuhandeid, rügasid ja ohkisid ja kaotasid meeletult närve ja palusid jne. aga nende palvetele lihtsalt vilistati. kui sellised on teie meelest siin õiged mehed siis teadke, et tänu teiesuguste suhtumisele kes näevad maailma ainult mustvalgelt ongi suured sulid tõllas.

EDIT
lisaks veel omadest kogemustest juurde, et ära kunagi toetu oma tegudes sellele informatsioonile mida sulle telefonis räägitakse nende igasuguste suurfirmade ja muude asutuste infodes, sest see jutt ei maksa mitte midagi, seal öeldakse sobiv sind rahuldav lahendus ja jagatakse lubadusi mis hiljem ei maksa mitte midagi, ja püüa siis tuult väljal, ja tõesta, et see telefonikõne on olnud.

omal oli juhtum kus telefon jalutas minema koos SIM kaardiga, helistasin siis kliendiinfosse ja lasin kaardi kinni panna, ja siis ma mõtlesin, et sellega kõik, mul oli teine telefon veel ja see jäigi niimoodi, aasta hiljem saatis inkasso mulle võlanõude ja vot siis sain mina ka seda koera süüa ja joosta edasi tagasi, tõestamaks, et nad ei tohiks mulle mingit siukest nõuet esitada kuna ma lasin kõned sulgeda, aga sellest kõnest polnud jälgegi ja et ühtegivastavasisulist märget nende andmebaasis pole ja arve kuulub tasumisele. nojah ma maksin siis muidugi otse tollasele radiolinjale ära selle ja inkasso saatsin pikalt...

aga mõru maik jäi ikka juurde, niisama heast peast ei taha ju keegi kolme päeva palka alusetult ära anda, pealegi olen kuulnud et ma pole ainuke kellega nii on juhtunud.

Viimati muutis Mr.Spurway.Cooke, 07.04.2009 18:39, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 18:17 
Kasutaja avatar

Mr.Spurway.Cooke kirjutas:
eks igaüks näeb asja oma mätta otsast ja õigus on neil kõigil.

miks mina selle võimaluse siin välja toon ja niiöelda reklaamin... sest seni kui kõik sujub on okey.... aga kui tekivad probleemid siis needsamad kellele sa siin võlgu ollakse ja keda te kaitsete, trambivad su jalgealla, nagu elevant sipelgad, nemad kasutavad neidsamu seadusi ja varjatud lepingupunkte sulle ära keeramiseks ja sinu käest raha välja pressimiseks, nägu ma siin ülalpool kirjutasin et võlasumma kahekordselt on see mida oleks mõistlik maksta, aga ei nemad nõuavad ju palju rohkem, tuletage meelde kasvõi siin neid smslaenuvõlglasi kes 3000 krooni pealt maksid tagasi kümneid tuhandeid, rügasid ja ohkisid ja kaotasid meeletult närve ja palusid jne. aga nende palvetele lihtsalt vilistati. kui sellised on teie meelest siin õiged mehed siis teadke, et tänu teiesuguste suhtumisele kes näevad maailma ainult mustvalgelt ongi suured sulid tõllas.

Ma soovitaks sul kõigile oma sõpradele ,
"kes võtsid sms laenu ühtede intressi tingimustega ,ja neilt nõuti see välja teiste tingimustega"
nõu anda ,et nad kohtusse pöörduks ,ja kui selline pettus toimus ,saavad nad tõenäoliselt võidu ,ega pea midagi tagasi maksma!
Kui laen võeti aga teadmisega ,et intressid on sellised ,jääb ju ainult ennast süüdistada.
Karm küll ,aga olgem ausad ,enamus neist Smsssi võlglastest on selles jamas oma lolluse tõttu ,laenu võeti ,et pidu panna või mingi autoront osta. Mõelda tuleb!
Mul ei ole põhjust kaitsta neid Sms laenu andjaid ja nende absurdseid intressi numbreid. Aga laen on laen!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 18:43 
Kasutaja avatar

Arxz kirjutas:
Umx kirjutas:

Te KIVIKUJUGA olete siin ilmselt ka ainsad ,kelle käest mingid SUVALISED inimesed on tulnud mingeid SUVALISI summasi välja nõudma, samas kui te ise olete kõik omapoolsed kohustused täitnud!

ehk ei ajaks seda teemat ISIKLIKEKS solvanguteks??? Ma võin sulle ka päris sitasti öelda :angry

Mina räägin seda, millised on seadused ja kuidas ning mille alusel neid kasutada saab. Ja sina arvad, et võlglased teevad ülekohut??

Ma võiks viimase nädala sündmuste põhjal pika raamatu kirjutada, kuidas erinevad ametkonnad (TTA, sotsiaalkindlustusamet, linnavalitsus jms) toetuvad sõna otseses mõttes seadustele, kuigi ka ise tunnistavad, et mul on õigus kuid nemad ei saa midagi teha. Minul jääb erinevate ametkondade viitsimatuse (ja seaduse ridade vahelt lugemisega) saamata kuu jooksul ca 4-5 tuhat eeku ja sina tuled mulle rääkima, et ma olen pätt ja lüpsan teisi??

Mine v***u ma ütlen. Kuigi su isa on kohtutäitur, ei pea sa siin veel plõksima :sex

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 18:53 
Kasutaja avatar

Kas selleks et tahta ,et need kes mulle võlgu on, oma võlgnevused tasuks ,mitte ei varjaks ennast kuskil ui teab kus 3aastat ja siis tuleks nagu õiged mehed mulle mingist seadusest rääkima, peab mu isa ,vanaisa ,või ma ise kohtutäitur olema?
Ja isiklikuks ei ole ma midagi püüdnud ajada! Lihtsalt raske on aru saada siuksest suhtumisest!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 19:49 
Kasutaja avatar

ja kas sa oled selgeltnägija, et väidad justnagu oleks kõik, kes sellest aegumise seadusest teavad, ennast vähemalt kolm aastat varjanud??

Ok. räägin täpsemalt enda asjast. 2002 tekkis Elisasse võlg. Miks ta tekkis on minu enda asi. Samas olen ma 2002 ja edaspidi omanud elukohta (rahvastikuregister), olnud ametlikult tööl, rahad täielikult panka laekunud. Vahepeal olen ühe teise kohtutäituriga arusaamatusi lahendanud jne jne. ALATES 2006 olen ma UUESTI Elisa klient. Ja nüüd 2009 leiavad nad, et ma olen võlgu? Ja sina püüad väita, et ma olen ennast varjanud??

Ehk siis ÄRA ÜLDISTA! Mina olen üli rahul, et 2005 selline seadus vastu võeti ja ma vilistan inkassode peale. Enam ei kavatsegi maksta- kus nad varem olid?? Viiviseid kogusid :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 19:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Aga sa oled neile võlgu järelikult on neil täielik õigus sisse nõuda. Oma mure, et sa võlga ära ei maksnud. Sinu asi on maksta mitte nende asi sind taga ajada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 20:13 
Kasutaja avatar

Mis oleks sellest muutunud ,kui sulle uus arve oleks saadetud ,sa nagunii teadsid et sul võlg on ,ometi seda ära ei maksnud!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2009 20:24 
Kasutaja avatar

Te võite siin ju jaurata sama teema üle, kuni viimsepäeva päike looja läheb, aga asja tuumale te ikka pihta ei saa. Ma isegi ei viitsi seletada miks ma võlast midagi ei teadnud/ei maksnud.

Jaurake edasi, aga ILMA emotsioonideta. Püüdke pädevad olla, lugege seadusi, tutvuge lepingutega, asetage end sellisesse olukorda (no teil pole tegelikult paljudest olukordadest aimugi), võtke mõni juurakonsultatsioon ja siis klähvige edasi.

Seniks võiks jätkata teemakohaselt, mitte konkreetselt ühele inimesele kõrri karata!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2009 12:21 
Kasutaja avatar

Proovisin omal nahal läbi selle 18 kuulise aegumise teema ja edukalt lõppes see protsess.Tegin kohtule avaldused 5-e trahvi aegumiste kohta ja kõik rahuldati kogusummas 18 010.-
Kel huvi võin aidada paberite ajamisega Tartu kandis.Väikese taskuraha eest loomilikult 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.04.2009 12:32 
Kasutaja avatar

Ega tegelt neid probleeme ei oleks, kui ise poleks laenusid võtnud või trahve kokku korjanud.
Samas ega need kohtutäiturid pole üldsegi mitte meeldivad inimesed, üsna tüütu õhtul kuskil külas olles võtta vastu mingi kohtutäituri kõne vms. Aga endalgi natuke neid trahve veel õhus ripub, samas mind see ei häiri, kuna pangakaarte ei kasuta juba tükimat aega, pole tarvis, sularahaga ju kõvasti inimlikum arveldamine minumeelest.
Muidugi inimesed kes teenivad või saavad oma igakuise sissetuleku pangakontole, neil võib üsna ebameeldiv olla, kui suurem osa ära võetud vms, ning nende jäänustega kuu aega elama peaks (Hakkavad kogunema uued ja teised võlad) aga nii see kord on.
Eks ma ise maksan ka kunagi need võlad ära, aitan riigil jalad alla saada, aga lähi ajal seda pinget veel ei ole, et tunneks karjuvat vajadust nende tasumiseks.

Kohtutäituritega peab ka inimese moodi rääkima, ei ole ükski kohtutäitur arvuti või masin, küll nendega mingisugused kokkulepped saate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 07:13 
Kasutaja avatar

vuchmann kirjutas:
Proovisin omal nahal läbi selle 18 kuulise aegumise teema

oot, mis ajaühik see 18 kuud aegumisel on?? Seadus ütleb et 3 aastat (s.o. 36 kuud?).
Andsid ise sja kohtusse, et aegumist kohaldada või sattusid ise kohtualuseks?? Kui ise andsid kohtusse, palju riigilõivu maksid?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2009 09:48 
Kasutaja avatar

KIVIKUJU kirjutas:
vuchmann kirjutas:
Proovisin omal nahal läbi selle 18 kuulise aegumise teema

oot, mis ajaühik see 18 kuud aegumisel on?? Seadus ütleb et 3 aastat (s.o. 36 kuud?).
Andsid ise sja kohtusse, et aegumist kohaldada või sattusid ise kohtualuseks?? Kui ise andsid kohtusse, palju riigilõivu maksid?
Midagi ei maksnud ise.Mõned paberid vaja kohtusse viia ja jääd otsust koju ootama.2kuud võttis aega umbes.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 335 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis