Mr.Spurway.Cooke kirjutas:
eks igaüks näeb asja oma mätta otsast ja õigus on neil kõigil.
miks mina selle võimaluse siin välja toon ja niiöelda reklaamin... sest seni kui kõik sujub on okey.... aga kui tekivad probleemid siis needsamad kellele sa siin võlgu ollakse ja keda te kaitsete, trambivad su jalgealla, nagu elevant sipelgad, nemad kasutavad neidsamu seadusi ja varjatud lepingupunkte sulle ära keeramiseks ja sinu käest raha välja pressimiseks, nägu ma siin ülalpool kirjutasin et võlasumma kahekordselt on see mida oleks mõistlik maksta, aga ei nemad nõuavad ju palju rohkem, tuletage meelde kasvõi siin neid smslaenuvõlglasi kes 3000 krooni pealt maksid tagasi kümneid tuhandeid, rügasid ja ohkisid ja kaotasid meeletult närve ja palusid jne. aga nende palvetele lihtsalt vilistati. kui sellised on teie meelest siin õiged mehed siis teadke, et tänu teiesuguste suhtumisele kes näevad maailma ainult mustvalgelt ongi suured sulid tõllas.
Ma soovitaks sul kõigile oma sõpradele ,
"kes võtsid sms laenu ühtede intressi tingimustega ,ja neilt nõuti see välja teiste tingimustega"
nõu anda ,et nad kohtusse pöörduks ,ja kui selline pettus toimus ,saavad nad tõenäoliselt võidu ,ega pea midagi tagasi maksma!
Kui laen võeti aga teadmisega ,et intressid on sellised ,jääb ju ainult ennast süüdistada.
Karm küll ,aga olgem ausad ,enamus neist Smsssi võlglastest on selles jamas oma lolluse tõttu ,laenu võeti ,et pidu panna või mingi autoront osta. Mõelda tuleb!
Mul ei ole põhjust kaitsta neid Sms laenu andjaid ja nende absurdseid intressi numbreid. Aga laen on laen!