Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 11.05.2025 08:17

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Auto, mida sa endale kunagi ei ostaks.
PostitusPostitatud: 18.05.2010 19:11 

väga adekvaatne post. Jubedalt saadakse autosid turukast 75% soodsamalt. Asja idee ongi pigem et millise sa endale ostaks normaalse hinna eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 20:43 
Kasutaja avatar

C4V6 kirjutas:
Enda vaatest ütleks kohe ära, et autot mida ma normaalse hinnaga ei ostaks ja mille saaks kätte 75% turuhinnast odavamalt ( :D :D :D ) müüksin ikkagi maha, sest mulle ei meeldiks see auto.

Siin maailmas on KÕIK müügiks, ka su sugulased, ainult õige hind tuleb kauba eest öelda ;) :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 20:45 

Teen ettepaneku teha uus teema:

Autod, mida oleksin valmis ostma. Vot sinna saate postitada oma 75% turuhinnast odavamad autod. Usun, et kasu oleks mitmepoolne. Saab autod müüdud ja streetracer leiab omale hea hinnaga huvipakkuva isendi.
Ja jutt jumala tõsine, ilma irooniata ! Äkki leiaks endalegi mingi isendi.
Näiteks kui keegi pakub korras kerega Kadett E´d võib mulle psi saata või helistada 58088888
Kellegi rämps võib olla minu kuld!

Et päris ot poleks, siis bmw e36´d ka ei ostaks, see kole nagu öö või minu naabrimehe naine :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 20:56 

SsangYong kõik mudelid. Kia Opirus.
Vanemad KIA-d ja Hyundaid. Golf 2.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 21:09 
Kasutaja avatar

Ehk siis üldiselt on seis selline:
Ei ostaks autot, millistega sõidavad inimesed, kes ei meeldi.
Ei ostaks autot, mille puhul naabrid/tuttavad imelikult vaataks.
Ei ostaks autot, mille kohta keegi enda jaoks autoriteetne isik halvasti ütles.

Mõtlesin just, et varsti peaks järgmise Calibra ostma. Selle puhul peaks kõik tingimused kenasti täidetud olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 21:26 

Okei, juba 11 lehte, peaks teemaalgatajana ka sõna sekka ütlema. :D
Kindlasti ei osta prantsuse autot, kuna minu jaoks on see nagu muu maailm + lagunejad. Never say never, kuid hetkel ka Bmw'd, eriti vanemaid (v.a. E28). Ei ole nad ilusad ei seest, ega väljast. Alates E39 võiks juba mõelda, kuid kahtlane ikka. :P Samuti langevad nüüdseks välja esivedused liikurid, kuigi kõik eelmised autod enne praegust A4 quattrot olid seda. Võimalusel ikka 4 vedu. Viie viimase aasta jooksul kolme Audit omanud, sellest viimased 3 A4'ja. Audi on minu jaoks siiani hea auto, aga lihtsalt 8 aastat sõiduautodega on oma töö teinud, prooviks midagi suuremat vahelduseks ja niigi 3 aastat ühe autoga on minu kohta hea saavutus. :D

Ja ärge kakelge siin. :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 21:48 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Sorry

Viimati muutis oopc, 18.05.2010 21:55, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 21:55 

oopc kirjutas:
Mis kaklus aga kui kuulad seda kõike siis võib ka riiavta äkki.Mõned asjad hea omateada jätta jne ja mis kasu sellest teadmisest keeg isaab mis asjad sulle meeldivad ,lihtsalt otseselt osadest asjadest ehk siin siis kaubamärke ,tooteid nimetades veits karm äkki.Nagu tuule veskid.
Lihtsal kribasin oma arvamuse ja tean seda ,et ära uudista teemat kui ei meeld ijne.
Ja ma väga ei taha uskuda ,et paljud nii kinni siiski on mingites asjades ja midagi muud ei soeta.
Ma võin prantslaste kohta võrreldes sakslastega näitekls viimase kommentaari ja teemalgatajle vastupidseid näiteid tuua.NIIET

No, kasutades ise suhteliselt uut pranslast tööautona, siis arvan, et ei ole vaja. :D Nuhtlus kuubis. 2 aastat vana auto, läbisõiduga 30K, laguneb aplamalt, kui minu 12 aastat vana Audi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 22:23 
Eliit
Kasutaja avatar

infidel kirjutas:
Ehk siis üldiselt on seis selline:
Ei ostaks autot, millistega sõidavad inimesed, kes ei meeldi.
Ei ostaks autot, mille puhul naabrid/tuttavad imelikult vaataks.
Ei ostaks autot, mille kohta keegi enda jaoks autoriteetne isik halvasti ütles.

Mõtlesin just, et varsti peaks järgmise Calibra ostma. Selle puhul peaks kõik tingimused kenasti täidetud olema.

"Ei ostaks autot, millega sõidavad mingid ossid, aga mõtlesin just, et ostaks Calibra või E36-e. Need päris mõistlikud."

Kergelt vastuoluline polnud su post?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 22:53 

never ever mitte kunagi isegi nuttes ei ostaks endale hummer H2te... lahe oleks küll omada AGA ei ostaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 23:22 

to rain0102
infidel võttis selle ajuvaba teema lihtsalt hästi kokku.

Pole olemas sellist autot, mida kunagi endale ei ostaks. Olude sunnil sõidan ükstaspuha millega, peaasi, et sihtkohta jõuan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 23:36 

Rääkides uutest autodest siis kindlasti ei ostaks uut premiumklassi autot, kui tegu on entry-level mudeliga, millel tegelikult mitte kui midagi head küljes ei ole. Head näited on Audi A4 ja BMW 3.seeria erinevad pussyvariandid, mis maksavad tegelikult üpris arvestatavat raha.
Kui hammas uue hea varustusega ja normaalse mootoriga isendile peale ei hakka siis igal juhul eelistaks plangule osta paar aastat kasutatud, aga soovidele vastav auto.

Samuti ei ostaks möningaid väiksemaid linnamaastureid, millel pole reegline nägu ega tegu. Salongid on ebamugavad ja ebakvaliteetsed, veermik on ebamugav, mootorid möttetud ja veel ja veel halba.. Eriline viha on uue Mitsu Outlanderi vastu, millega möningane kogemus juba.

Neid autosid kindlasti veel - köiki ei viitsi isegi meenutada, rääkimata kirjapanekust.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 23:53 
Kasutaja avatar

Ei ostaks ka nuttes omale Uut autot, las keegi teine maksab kuni 20% hinnast selle eest, et saaks selle auto esimese omanikuna sellega "salongist välja" sõita.

Aga miks ikkagi kohtab seda oma olemasolu ja margieelistuse emotsionaalset õigustamist just bmw omanike seas märkimisväärselt rohkem, kui teiste autode kasutajate seas?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 18.05.2010 23:55 
Kasutaja avatar

LillaOpel kirjutas:
never ever mitte kunagi isegi nuttes ei ostaks endale hummer H2te... lahe oleks küll omada AGA ei ostaks

Ilmselt on tallinnas teine teema,aga viljandis neid niipalju pole. Mina jällegi ei näe ühtegi NORMAALSET põhjust miks mitte H2 osta,kui raha on ja oled natukenegi edev. Tegu on ägeda laia jeebiga suurte rehvidega.. mitte ükski teine linnajeep ei saa õrnalt ka vastu. seega on tegemist pseudoprobleemiga inimeste ajudes. Mulle igastahes meeldib. Samas ei ostaks,kuna rott ja seda autot nagu ainult pühapäeval ka mõttetu kasutada.

Aga samas on see täpselt selline teema..et jah.. mõni inimene ei osta elus diislit, mõni automaatkasti, mõni manuaali... well.. thats. :bs Subjektiivne värk.

Ise ei ostaks autosid mis lihtsalt ei meeldi. Rohkem polegi vajagi öelda imho ?

Bmw - keda kotib mis inimesed seda ostavad..tegu on hea autoga. Väljaarvatud need uued disanivääratused muidugi.

Viimati muutis Inferno, 19.05.2010 00:00, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 19.05.2010 00:02 
Kasutaja avatar

Sa võid ju osta..iseasi kas sa sõidaksid sellega igapäev või sinu pere ?

Eduard Sangernebo on mul majanaaber ja miskipärast ma näen seal seismas enamuse ajast H2 mitte H1 mis tal ka olemas on :)
H2 -ga kannatab nagu igapäeva elu ka suht hästi elada. Dunno... mulle meeldib. Samas ma olen autopede ka natuke palju. Aga miks muidu üldse siin foorumis olla,kui mitte võimsaid, suuri ägedaid autosid austada ???

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 940 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 63  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis