Tallinnas käies sai Kaubamajas käidud ja kunstiakadeemia poolsest otsast välljutud nagu elupäevad tehtud automaatselt sealt ka üle tee mindud. Selja taga hakkas mingi vile pasundama vaatasin .... ment kuna olin juba pm teisel pool kõnndisin lõpuni. Hetkega oli minu juures vihane ment röökides ,et kui tema vilistab pean tema juurde tagasi minema. Rääkisin samal ajal telefoni ja ütsin veel automaatselt ,et oota helistan tagasi mingi urood karjub siin .... noh oligi putsis . Ment pasundas nii et jube et kas ma kutsun teda uroodiks või

noh vaidlesime selle üle ja siis mõned minutid kas ta on urood või mitte lõpetasin ikka subaru tahaistmel. Märgin vahele ,et neil oli mingi löök töö päev 3 era subaruga olid seal ja eranditult kõik võeti maha kes üle tee seal läksid. Autos selgus ,et mul dokumendid enda autos .Sellepeale sain veel sõimata kas ma ei tea ,et isikutõendav dok peab koguaeg kaasas olema . Küsisin et kus see kirjas . Siis pani kildu aga kui sind keegi surnuks sõidab kuidas me sind tuvastame:D Ütlesin et tv3 või võsapetsikaudu. Kõigekrooniks nende kuradi arvuti ei töödanud nad ei saanud mu isikut kontrollida keskuses ka arvuti ei töödanud oli mingi ajutine rike. Ma seletasin ,et mul saab parkimis aeg otsa ja et ma tooks heameelega dokumendid autost . ment lubas ja kurat automaatselt läksin jälle seal üle tee

(kes tallinnas elab se teab et see on nagu mahamärkimatta ülekäigurada seal ja lihtsalt eluaeg sealt käinud) sellepeale lõpetasin rahumäel kus tuvastati isik ja anti 3000 eeku trahv

Minu protesteerimise peale viisid mind vähemalt kaubamaja juurde tagasi .