Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.05.2025 19:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 219  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja.
PostitusPostitatud: 12.07.2009 22:17 
Kasutaja avatar

Mul oli ka hommikul selline tunne, et voodist üles ei tõuse, kuna põlved tegid sellist valu :angry . Kõige hullem see, et mingeid traumasid vms pole elus jalgadega olnud, lihtsalt veavad raisad alt :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 03:09 
Kasutaja avatar

talk about luck

eelmisest aastast üks kehtiv...
ja lisandus
22 juuni- turvavööta sõit
7 juuli- kiiruse ületamine
13 juuli- ülevaatuse ja dokumentide puudumine

what a wonderful world

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 08:14 

oojee...Kell 9.oo tööle ja milline ilus ilm, vihma sajab :help Päev algas hästi :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 08:39 

Ärkasin kell 7.30 üles, et tööle minna aga tänu vihmale jäb tööpäev ära :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 10:36 
Kasutaja avatar

Suurt nagu pole juhtund midagi,aga ilge jama on mõlema jalaga.Õhtul magama jäädes juba und ei saand,sest üks jalg tahtis koguaeg ära surra.Hommikuks avastasin, et olin ikkagi vist lõpuks magama jäänd.Ning prgu arvuti taga istudes ei tunne kumbagi enam.Hakka või jooma....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 10:54 
Site Admin
Kasutaja avatar

lasin paar päeva tagasi rellakaga normaalse sälgu sõrmenuki luusse. öösiti valutab krt. :wink:

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:10 
Kasutaja avatar

Laupäeval sai ujumas käidud ja otse pea ees vastu kivi, verd tuli ikka ohtralt. Teel traumapunkti sai isegi korra pilt tasku lastud, terve pea nüüd õmblusi täis. Kõige hullem on veel asjajuures see, et mul on puhkus. :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:12 
Kasutaja avatar

paneaga kirjutas:

Võtsin kiiresti vooluvõrgust välja ning pöörasin pahupidi. Päris hirmus oli vaade, et kui palju sealt väöja nõrguma hakkas.

.

Pahupidi keeramis plaan oli paha paha.Minu IT mehest vennaraas rääkis et nii võid läpaka perse keerata(mida ma ka tegin).Tegelikult peaks kuivama õigetpidi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:17 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
paneaga kirjutas:

Võtsin kiiresti vooluvõrgust välja ning pöörasin pahupidi. Päris hirmus oli vaade, et kui palju sealt väöja nõrguma hakkas.

.

Pahupidi keeramis plaan oli paha paha.Minu IT mehest vennaraas rääkis et nii võid läpaka perse keerata(mida ma ka tegin).Tegelikult peaks kuivama õigetpidi.

Kunagi oli [digi]'s artikkel, et kui läpakale jook peale läheb tuleb tagurpidi keerata. Samas ma ei oska öelda, kas kohviga midagi teistmoodi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:28 
Kasutaja avatar

rostal kirjutas:
Ärkasin kell 7.30 üles, et tööle minna aga tänu vihmale jäb tööpäev ära :rokib

Sama siin, ega poleks viitsinudki väga minna, nv annab tunda :D

Aga läpaka ja kohvi kohta, ma ajasin ka kunagi täis terve arvuti, kiskusin ka võrgust välja, niipalju koukisin lahti kui sain, puhastasin viinaga ära kõik osad kuhu ligi sai, aga tööle enam ei saanud seekord....jätsin pooleks aastaks sahtlisse, siis läks kohe ..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
paneaga kirjutas:

.

Tegelikult, kui klaveri peale ajada, siis võib küll tagurpidi keerata. Klaviatuur peaks päris korralikult ära tihendatud olema, seega kopruse sisse vedelik pääseda ei tohiks. Tagurpidi keerates nõrgub vedelik lihtsalt välja. Aga klaviatuur tuleb küll ilmselt ära vahetada. Umbes 1000.-'ne väljaminek.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 11:43 
Moderator
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Mani kirjutas:
paneaga kirjutas:

.

Tegelikult, kui klaveri peale ajada, siis võib küll tagurpidi keerata. Klaviatuur peaks päris korralikult ära tihendatud olema, seega kopruse sisse vedelik pääseda ei tohiks. Tagurpidi keerates nõrgub vedelik lihtsalt välja. Aga klaviatuur tuleb küll ilmselt ära vahetada. Umbes 1000.-'ne väljaminek.

Ühele sülearvutile oli kunagi kogemata päris pirakas kuhi õlut peale läind. Keerasin koheselt tagurpidi, vooluvõrgust välja, lülitasin välja, võtsin aku tagant ning rätik alla ja kuivama. Viisin kindluse mõttes veel sõbra juurde, kes piiritusega ära puhastas. Tulemusena on see, et töötab siiamaani täitsa korralikult, tuleb õigel ajal jaole saada lihtsalt. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 12:00 
Kasutaja avatar

Avastasin, et väike puuk on mu kõhu peale pesa teinud omale ...ei tea kust selle peale korjasin :help Nii väike, et hästi kätte ka ei saa :(

edit: ilmselt tuli jõeäärest eile kaasa , tuli suht kergelt ära ...ei tea kas mingit haigust ka oodata..väga väike oli ta igatahes

Viimati muutis kj, 13.07.2009 12:19, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 12:17 
Moderator
Kasutaja avatar

Krt, vihm keeras tööpäeva tuksi. Vähemalt saab pojaga rohkem aega veeta ja takkatippu tuleb MTV pealt Prodigy live.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.07.2009 12:24 
Kasutaja avatar

kj kirjutas:
Avastasin, et väike puuk on mu kõhu peale pesa teinud omale ...ei tea kust selle peale korjasin :help Nii väike, et hästi kätte ka ei saa :(

edit: ilmselt tuli jõeäärest eile kaasa , tuli suht kergelt ära ...ei tea kas mingit haigust ka oodata..väga väike oli ta igatahes

kordusõppusel sain ka puugi külje peale. Suur oli kah kurivaim, aga täis söönud veel ei olnud. Arst ütles, et järgneva kahe nädala jooksul jälgida ennast, et kui gripilaadsed nähud tulevad, siis kiirelt kiirelt arstile.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 3278 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 219  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis