AntiL kirjutas:
imelik...kui räägitakse lehekülgede kaupa, mitu liitrit lauaviina keegi ära jõi, mitu põnevat möödasõitu keegi tegi või kui sitt kellegil hommikul olla on, ei tehta piuksugi. Kui keegi pajatab aastas paar korda ~1 lehekülje jagu materjali jalgpallist, on mingi veider kisa lahti.
Selline mulje jääb, et kui mulle jalgpall ei meeldi, kuidas siis teistele saab meeldida?
Ma ei ole jalkafänn! Aga, kui on mida fännata, antud juhul rahvusmeeskonna ajaloo tähtsaimat mängu, siis fännan. Ma ei tea mingite nõmme kalju tegemisest, samuti ei ole ühelgi jalgpallivõistlusel kohapeal käinud.
Mäng oli supper! Pohlaku kommentaar on õige, et ärevus/pinged on need mis said saatuslikuks.
http://sport.postimees.ee/631550/pohlak ... oles-labi/Oleks selline mäng olnud 2-3 aastat tagasi oleks tulemus olnud palju palju hullem. 2 mehega vähemuses mängida on ikka sellisel kõrgel tasemel omaette tunnustust väärt. Esimesed mänguminutid olid ilusad. Süüdistada kohtunikku.... lapsepõlv saab alati ükskord läbi ja täiskasvanute maailmas on teised mängud ja reeglid!
Kuidagi väga kähku unustati ära Põhja- Iirimaa mäng. Iirlased tulid oma au päästma ja seda nad tegid!