Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 14.11.2011 13:42 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
Toivoku kirjutas:
Kurat, aku kutu ja auto tasulises parkimisalas, fakk noh. lükka või minema :D

Igas normaalses parklas peaks teenindajal olema käivitusaku!

MItte parklas vaid tasulise parkimisealal on mul auto :D lambist noh tänavaääres :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 13:44 
Kasutaja avatar

Tsiteeri:
lamelink kirjutas:
mida see nn. nahka tegemine endast täpselt kujutab? :lol

Kui sa tõmbad jope lukuga oma kaela naha lukuvahele siis on "nahk".. aga kui seda peaks sinu eest tegema härra politseinik, siis on see " aia pljäääd sa nahka teed" ..

kõlab nagu oopc`i sulest. eestikeeles ka seda keegi seletada mõistab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 13:47 

Täna ei juhtunud seda, aga nv-sel. Öösel kella 3 ajal.
Sõitsin siis kõrvalteelt maanteele, saan hoo sisse ja vaatan, et politsei sõidab mul ees.
Siis mingi aeg sõitsin talle järgi ja üks hetk panid suuna sisse ja jäid teeäärde seisma. Et ma mööda läheks. Vaatasin siis peeglist, et kas tulevad järgi, aga ei, seisid edasi seal teeääres.
Arvatavasti toksisid mu auto nr sisse. Ise arvan, et vaatasid, kas joobes juhtimist on olnud või mitte. Seda pole mul kunagi olnud ega tule ka (ei tarbi üldse mingit alkot).
Ja vist sellepärast ei hakanud kinni pidama...

Minu teooria.

Kellegil veel sellist asja olnud? Lasevad mööda, vaatavad, aga järgi ei tulda ja rajalt maha ei võeta?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 13:58 
Kasutaja avatar

AVSK kirjutas:
Sõitsin siis kõrvalteelt maanteele, saan hoo sisse ja vaatan, et politsei sõidab mul ees.
Siis mingi aeg sõitsin talle järgi ja üks hetk panid suuna sisse ja jäid teeäärde seisma. Et ma mööda läheks. Vaatasin siis peeglist, et kas tulevad järgi, aga ei, seisid edasi seal teeääres.
Arvatavasti toksisid mu auto nr sisse. Ise arvan, et vaatasid, kas joobes juhtimist on olnud või mitte. Seda pole mul kunagi olnud ega tule ka (ei tarbi üldse mingit alkot).

Minu teooria.

Kellegil veel sellist asja olnud? Lasevad mööda, vaatavad, aga järgi ei tulda ja rajalt maha ei võeta?

See on üsna tavaline stsenaarium

Viimati muutis El Presidente, 14.11.2011 13:59, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 13:58 

AVSK kirjutas:

Minu teooria.

Poisid tegid metsapeatuse ning sinul kohe paanikaosakond :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:01 

Eriti metsa polnudki, lagendik.
Ja pmst kohe kui neile sappa tulin, kohe tahtsid, et ma mööduks.

Paanikaks pole mul põhjust, kõik asjad on mul alati korras.
Pigem huvitav jälgida, kuidas nad oma tööd teevad.

Üks hetk avasti, et ma seisan parklas autos kellegiga (Viljandimaal). Tegid mõned tiirud tänavate vahelt ja kadusid. Siis kui ära sõitsin, läks mõni minut mööda ja võtsid maha.

Näitasid mulle, et jälle alkomeeter 0 ja soovisid head õhtut.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:17 
Kasutaja avatar

mul old nii et sõitsin ükskord. ja vaatan politsei sõidab taga. mis seal ikka teadsin et kõik korras
siis mõtlesin et proovin nalja pärast mis teevad.
panin suuna sisse ja hakkasin seisma jääma.
nii kui suuna olin pannud lükati tagant vilkurid järgi.
pmst neil ei old õigust kontrollida kuna mul suund juba sees ja peatuma hakkasin juba eelnevalt kui nad vilkurid peale panid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:18 

AVSK kirjutas:
Üks hetk avasti, et ma seisan parklas autos kellegiga (Viljandimaal). Tegid mõned tiirud tänavate vahelt ja kadusid. Siis kui ära sõitsin, läks mõni minut mööda ja võtsid maha.

Politsei üks ülesanne on ka nt ennetamine...seega küllap te millegiga nende tähelepanu tõmbasite omale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:19 
Kasutaja avatar

Mul on päris mitmel korral olnud nii , et olen kuhugi keeranud ja siis järsku kitsed sööstavad järgi ja v6tavad rajalt maha . Ou , et miks sa põgened siin niimoodi , endal ju kaik korras.?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:20 

Kivissaar kirjutas:
pmst neil ei old õigust kontrollida kuna mul suund juba sees ja peatuma hakkasin juba eelnevalt kui nad vilkurid peale panid.

Mis sa nüüd selle lausega tahtsid öelda? :?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:21 
Kasutaja avatar

AVSK kirjutas:
Eriti metsa polnudki, lagendik.
Ja pmst kohe kui neile sappa tulin, kohe tahtsid, et ma mööduks.

Paanikaks pole mul põhjust, kõik asjad on mul alati korras.
Pigem huvitav jälgida, kuidas nad oma tööd teevad.

Paljuga nad siis üldse sõitsid, et taha venima jäid?

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:23 
Kasutaja avatar

Sattusin lugema oma punase 700se Volvo teemat, ja musta 518 BMW oma, ja tuli jälle kuidagi nokitsemise isu, polegi viimasel ajal mitte midagi teinud :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:24 
Kasutaja avatar

turvik kirjutas:
Kivissaar kirjutas:

seda et kui mina peatusin juba enne nende mingit aktsiooni siis neil pold õigust kontrollida.
lahtiseletatult kui kodanik otsustab ntx jalgu sirutada ja hakkab peatuma ja teeb vastavaid manöövreid ja politsei peale nende manöövrite/märguannete peale lükkab vilkurid taga käima siis ma võin lihtsalt autost välja minna ja oma asju toimetada ilma et ma peaksin talle midagi tõestama või näitama.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:32 
Kasutaja avatar

Kirjutan ka mis juhtus siis laupäeval.
Sõitsin õhtul ringi linnas, keerasin siis Niine tänavalt Põhja pst'le ja kohe pollarid ees - kõik puhuvad.
Lasin akna alla, tutvustatakse et puhume jne - puhun ära kõik korras 0 joove.
Siis küsib et näidake palun juhilube ka, juhiload ka ok, siis kutsus mingi teise mehe enda juurde öeldes et " ou kuule, tule kontrolli selle olekut ka! " Tuleb siis mees pollar, näitab LED lambiga silma, küsib mis ma siin sõidan jne ning et kas tegu on ikka minu juhiloaga, ütlen et jap.

Moraal siis, kui olete 3 päeva projekteerijana ületunde teinud ei tasu eriti õhtuti sõitma minna, politsei võib arvata et olete mingi narko vms paugu all....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:32 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
turvik kirjutas:
Kivissaar kirjutas:

seda et kui mina peatusin juba enne nende mingit aktsiooni siis neil pold õigust kontrollida.
lahtiseletatult kui kodanik otsustab ntx jalgu sirutada ja hakkab peatuma ja teeb vastavaid manöövreid ja politsei peale nende manöövrite/märguannete peale lükkab vilkurid taga käima siis ma võin lihtsalt autost välja minna ja oma asju toimetada ilma et ma peaksin talle midagi tõestama või näitama.

Kas siiski pole nii, et juhtimiseks loetakse juba seda, kui parkides mootor käib. Seega vahet pole mida sa seal tegid. Küll kontrollimise põhjus leitakse, kahtlane sõidustiil näiteks. Kaldusid millegipärast teeserva suunatule saatel :)

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis