Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 15.05.2025 00:23

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 908, 909, 910, 911, 912, 913, 914 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:35 
Kasutaja avatar

no see kaldusid teeserva suunatule saatel on ikka väga ajuvaba näide.
ja mida me loeme kahtlaseks sõidustiiliks?
see kui inimene tahab peatuda ja natuke puhata on kahtlane sõidustiil?
siis on kõik eesti juhid kahtlased kuna peaaegu igaüks vahel lihtsalt peatud. ja samamoodi ka politsei ise.
Sellist väljendit nagu kahtlane sõidustiil ei arvesta ükski kohus eestis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:41 
Eliit
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
no see kaldusid teeserva suunatule saatel on ikka väga ajuvaba näide.
ja mida me loeme kahtlaseks sõidustiiliks?
see kui inimene tahab peatuda ja natuke puhata on kahtlane sõidustiil?
siis on kõik eesti juhid kahtlased kuna peaaegu igaüks vahel lihtsalt peatud. ja samamoodi ka politsei ise.
Sellist väljendit nagu kahtlane sõidustiil ei arvesta ükski kohus eestis.

No las ta kontrollib, kui tahab.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:48 
Kasutaja avatar

Kivissaar kirjutas:
turvik kirjutas:
Kivissaar kirjutas:
pmst neil ei old õigust kontrollida kuna mul suund juba sees ja peatuma hakkasin juba eelnevalt kui nad vilkurid peale panid.

Mis sa nüüd selle lausega tahtsid öelda? :?

seda et kui mina peatusin juba enne nende mingit aktsiooni siis neil pold õigust kontrollida.
lahtiseletatult kui kodanik otsustab ntx jalgu sirutada ja hakkab peatuma ja teeb vastavaid manöövreid ja politsei peale nende manöövrite/märguannete peale lükkab vilkurid taga käima siis ma võin lihtsalt autost välja minna ja oma asju toimetada ilma et ma peaksin talle midagi tõestama või näitama.

loll jutt. Sellist jama ma küll kusagilt seadusest väljalugenud ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 14:53 
Kasutaja avatar

No see on alati ju teada olnud, et küll see põhjendus leitakse. Või ala tundus et sul üks numbrituli ei tööta. Mis seal vahet on, see oli lihtsalt näide. Kui kõik korras, siis milleks proovida. See kui juba mingi Ego probleem politseil on teine teema. Mul oli juhust Tallinn-Tartul. Nägin et ees politseiauto ja võtsin kiiruse GPS järgi 89 peale. Jõudsin järgi ja väikse hetke pärast asusin mõõdasõidule sama 89-90ga. Politsei taga olles oli vist kiirus 82-83 äkki, isegi spido oli alla 90-e. No kõrvale sain, siis juba olla näpuga vehitud. Mina ei hakanud vaatama, aga teised autos olijad väitsid (neile ei meeldinud muidugi üldse mõõdasõidu mõte). No ja loomulikult kohe kui ette sain siis vilkurid peale. Et miks ma neist mõõda sõitsin, kui nemad liikusid lubatud sõidukiirusega. Väitsin et minu GPS näitas midagi muud, mille peale mind pikalt saadeti, et neil on taadeldud mõõtevahend, mul mitte. Oleks ma reaalselt 96-97 liikunud, nagu nad väitsid, oleks ju kohe saanud trahvi välja kirjutada. Rääkimata siis sellest, et kui tahtsin pagassist dokumente võtma minna käsutati tagasi ja öeldi et see on rünnak politsei vastu. Peale seda veel arutasime kus võib mobiiliga rääkida ja kus mitte (härra roolis rääkis, viitasin turvalisusele). Sama tädi sai ka paar kuud hiljem nähtud kõik puhuvad reidil, kui sõber ka autosse tagasi peksti. Tahtis vahepeal kiirelt põhjakatte tagasi lükata kui järjekorras ootab. Oli maanteel lahti tulnud ja linnapiiril oli kõik puhuvad.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 15:13 
Kasutaja avatar

Fakt on see , et kui nad näevad seda hetke , kui sa peatud , siis nad tulevad ka kontrollima kuna nad on näinud auto liikumist. Kui aga näiteks auto juba on pargitud , siis pole neil miskit teha.

Ma ole ka napsis peaga autos maganud ja korrakaitsjad saatsin lihtsalt pikalt. Kutsuti autosse pandi puhuma ja peale dokumentide kontrollimist sooviti head und .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 16:04 

Pilt

Säästu variant aga kõik toimib ilusasti :evil:

Pult: 25€
klapid: 10€
juhtmed: ~4€

Lisaks nende junnidele kõlaritele on S90'sed 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 17:16 

dellu kirjutas:
Rääkimata siis sellest, et kui tahtsin pagassist dokumente võtma minna käsutati tagasi ja öeldi et see on rünnak politsei vastu. Peale seda veel arutasime kus võib mobiiliga rääkida ja kus mitte (härra roolis rääkis, viitasin turvalisusele). Sama tädi sai ka paar kuud hiljem nähtud kõik puhuvad reidil, kui sõber ka autosse tagasi peksti. Tahtis vahepeal kiirelt põhjakatte tagasi lükata kui järjekorras ootab. Oli maanteel lahti tulnud ja linnapiiril oli kõik puhuvad.

Et sa tulevikus teaksid, siis võid lahkuda istmelt (ehk avada uksi vms omavoliliselt) vaid politseiniku loaga ja selliseid huupi lahtitegemisi vaadatakse karmi pilguga. Politseinik ei näe, kas sul on uksesahtlis laetud revolver või kolm täis-nuusatud salfakat. Ukse avamisel üldjuhul ollakse mõistlikumad siis kui sa suudad a) selgeks teha politseinikule, et sa ei saa akent avada või b) kui õues on -30 ja näiteks külma mootoriga sõites elektriaknad alla ei tule veel (sõitu alustades).
(täpselt samajutt pagasniku kohta, kus võib olla laetud granaadihetija või vanaema moosipirukad, mida järjekorras hea närida).

Seda minu juttu kinnitab ka LS §38 lg 3, mis sätestab, et kontrollimiseks vajalikud dokumendid peab mootorsõidukijuht andma kontrollijale juhikohalt lahkumata, autost läbi avatud küljeakna. Juht ja sõitja peavad jääma oma kohale ja võivad sõidukist lahkuda ainult kontrollija loal või korraldusel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 17:21 
Kasutaja avatar

Vaata kasv6i juutuubi videoid , mismoodi usas asi käib , kohe käsutatkse välja ja käed kapotile ja raudu , kui miagi kahtlast on. Meil pannakse taha istuma ja mis seal taga viga vaiikselt neil kõrid läbi lõigata. Eelnevalt väist püksisäärde peitu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 17:36 

killer666 kirjutas:
Vaata kasv6i juutuubi videoid , mismoodi usas asi käib , kohe käsutatkse välja ja käed kapotile ja raudu , kui miagi kahtlast on. Meil pannakse taha istuma ja mis seal taga viga vaiikselt neil kõrid läbi lõigata. Eelnevalt väist püksisäärde peitu.

Siinkohal teeks iroonilise ääremärkuse su kasutajanime kohta :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 17:38 
Kasutaja avatar

No kui see nimi midagi tähendaks , siis ma ilmselgelt ei kirjutaks siin sellist möga , vaid m6tleks kuskil om ategude üle pikemalt järele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 18:57 

krss kirjutas:
dellu kirjutas:
Kas siiski pole nii, et juhtimiseks loetakse juba seda, kui parkides mootor käib. Seega vahet pole mida sa seal tegid.
Ma ei teagi sõitmise definitsiooni, kuna õigustes/karistustes lähtutakse ikka teo toimepanijast. Kui nüüd juriidiliselt täpne olla, siis sõiduki juht on isik, kes muudab sõiduki liikumise KIIRUST või SUUNDA. Parklas pealetõmmatud kässariga töötav mootor ei klassifitseeru sõitmiseks mitte kuidagi, küll aga võib sõidu ajal kõrvalistmelt kässaritõmbajat pidada juhiks.

Minule kunagi politsei seletanud, et sõiduki juhtimine on see, kui sa pmst hoiad roolist kinni samal ajal kui sõiduk liigub. kui sirgel teel sõidad käed lahti, siis ei pidand see juhtimine olema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 19:09 

mkb kirjutas:
See on küll jama jutt imo .

Seda räägiti mulle tegelikult tsikli kohta. Kui jäin lubadeta sõiduga vahele 2008 aastal. Et eesti seadused sellised, et lenksust kinni hoides ma ilma lubadeta ratast lükata ei tohi, aga käed lahti sõita pmst võib (halvimal juhul liiklusohtliku olukorra tekitamise karistus, aga mitte lubadeta juhtimise :kill ).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 20:06 
Kasutaja avatar

spoila ringi vaja on kellegil? lähen öösel leetu jälle

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 20:51 
Kasutaja avatar

On ka kuskil mõni leht,kus neid spoilasid näeb?

Krt,need tantsusaate tsikid,kes finaalis,on ikka hirmsad püssid brrrr :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.11.2011 20:53 
Kasutaja avatar

Tuning.lv vist oli :D

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 908, 909, 910, 911, 912, 913, 914 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis