Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.11.2024 03:59

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 933, 934, 935, 936, 937, 938, 939 ... 949  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Huumor(Loe 1.posti)
PostitusPostitatud: 13.02.2015 11:55 

http://www.jt.ee/3089245/vaata-kuidas-haige-selja-ule-kaevelnud-noormees-kohtust-minema-jookseb
korralik poeg

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2015 12:12 
Kasutaja avatar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2015 12:13 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2015 17:18 

Porikärbse viimane lend
Püüad kinni porikärbse, kisud tal tiivad küljest ära. Lased vanni vett täis, lähed vanni, pistad m**ni otsa vee seest välja. Paned ilma tiibadeta porikärbse m**ni otsa peale, vanal vesi ümberringi, kusagile minna pole, niikaua trambib m**ni otsas ringiratast oma käppadega kuni pauk lahti läheb ja siis kui vana koos pauguga ära lendab, see ongi porikärbse viimane lend :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2015 17:23 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Porikärbse viimane lend
Püüad kinni porikärbse, kisud tal tiivad küljest ära. Lased vanni vett täis, lähed vanni, pistad m**ni otsa vee seest välja. Paned ilma tiibadeta porikärbse m**ni otsa peale, vanal vesi ümberringi, kusagile minna pole, niikaua trambib m**ni otsas ringiratast oma käppadega kuni pauk lahti läheb ja siis kui vana koos pauguga ära lendab, see ongi porikärbse viimane lend :D

ok :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2015 21:36 
Eliit
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Porikärbse viimane lend

Olen proovinud peas sarnast asja, ei tööta...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.02.2015 23:12 

Saabus Putin Minski kõnelustelt tagasi.
Nägu pekstud, ülikond ribadeks….
Lavrov küsima: “Teie Kõrgeausus! Mis juhtus? Kuidas kõnelused läksid?”
No ja Putin siis räägib: “Kogunesime kokku, ajakirjanikud visati välja, kõnelused ikkagi suletud uste taga. Korraga kustus valgus.
Mingi saksa aktsendiga mutt karjatas: “Poisid, andke nüüd!” Ma panin ukse juurde, aga keegi hoidis seda kinni. Kutsun abi, aga ukse tagant kostab hääl: “Volodja, ei lase me sind välja, ära üritagi!” Noh, lühidalt siis – nii kaua, kui toas pime oli, vastutasin kõige eest – Krimmi eest, Mariupoli eest. Häbi oli…Pärast küsisin, et mida te mölakad tegite. Nemad mulle vastu: “Need ei olnud meie. Sul ei ole tõendeid!”

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2015 00:41 
Kasutaja avatar

Fluid kirjutas:
Porikärbse viimane lend

Teadead mehed räägivad, et kanaga pidi ka kerge vaevaga mahlad jooksma saama.
Vaja läheb: Üks kana. Vastaval keha ümbermõõdule jupp püksikummi. Plaksutamis oskus.
Valmistamine:
Seisa kahel jalal püsti. Sobita kana, vastavalt soovile, kas nokk ülespoole või allapoole munni otsa selliselt, et kana jalad jäävad sulle üks kummalegi küljele. Seejärel seo püksikummi juppi kumbki ots vastavalt kana prema ja vasema jala külge selliselt, et kumm oleks piisaval pingul vältimaks kana ära kukkumist väikemehe otsast.
Nüüd lase kuuldavale tulla üks kätte plaks. Plaksu kuuldes kana ehmub ja proovib dildo otsast ära lennata, kuid piisavalt pingul püksikummi jupp takistab seda tegemast ja tõmbab teda tagasi, ning sedasi peale igat kuuldavale tulnud plaksu. Seega oled sina täielik peoperemees ja saad sexi kiirust ja kana hüplemis intervalli täielikult kontrollida. Proovida võib ka pikkali olles.
Edu katsetamisel ja head saabuvat sõbrapäeva.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2015 01:11 

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.02.2015 11:45 
Kasutaja avatar

http://meeldib.ee/2013/02/sobrad-tegid- ... aidetud/#_

Keegi on lehe scripti nii kirjutanud, et kopeerida ei saa :/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2015 03:17 
Kasutaja avatar

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2015 12:01 
Kasutaja avatar

Aular kirjutas:
http://meeldib.ee/2013/02/sobrad-tegid-facebookis-oelat-nalja-ehk-millal-raha-tagasi-kantakse-kui-tuludeklaratsioon-taidetud/#_

Keegi on lehe scripti nii kirjutanud, et kopeerida ei saa :/

mida sa jahud?

Tsiteeri:
Vestlus muutmata kujul.

Autor: anne
Millal raha tagasi kantakse, kui deklr. täidetud?

Autor: joller
sel aastal kantakse need rahad otse ära annetusteks. sinu oma läheb koerte varjupaigale.

misasja? koerte varjupaigale - miks ometi. Deklaris ei olnud kuskil sellist kohta, kus pidi kirjutama kellele annetada tahan ja kas üldse tahan. Miks nii tehakse, ma tahan ikka raha ise saada. Kuidas nad selliseid annetusi teevad ja mille alusel st. mis asutus saab ja kelle rahad - summad ju erinevad, mis inimestele tagasi tulevad. Kuidas niimoodi saab, ma olin selle rahaga ju arvestanud juba.

Autor: m
minul oma rahast koerte jaoks pole küll kahju, olin nõus, tegin linnukese sellesse kasti deklaratsioonis.

no krt, ma täiega närvis hetkel - kas ma nüüd rahadest ilma. Kuidas nii, mu töökaaslane saab küll raha ikka enda arvele. Miks minu oma kantakse koerte varjupaigale? Kas maksuametisse helistades saab ära tühistada selle ja siiski saan raha enda arvele. Palun seletage???

Autor: mistaikka
helista jah,ja ütle,et sina pole nõus oma raha annetama...sõima kohe kõvasti:)

Autor: Tiwity+ kirjavead
Ja kindlasti ropenda ka, kui eesti keelest puudu tuleb, siis kasuta mahlakat vene keelt...

helistasin Maksuametisse ja tühistasin oma deklari, nüüd püüan seda uuesti täitma hakata aga ikka ei leia deklaratsiooni pealt kaste, kuhu linnukesi pean panema nende annetuste kohta. Mulle deklaris öeldakse selgelt lõpus ju et raha kantakse sellele arvele ja minu konto number. No ma ei saa aru??? Kas võin nüüd deklari ära saata?? Sest maksuametisse ei tahaks enam helistada, nad üsna tigedad ja plärtsusid seal et hea et te 22. veebruarini ei oodanud, et siis poleks saanud enam tühistada... ..saadan sis ära või kus need annetuste asjad seal kirjas on? Palun aidake...

Autor: kägu kaks
Anne ära tee neist ilalõugadest välja, koeravarjupaikadesse annetamine lõpetati pärast viietuhandetat deklaratsiooni täitmist, kõik mis pärast seda tulid, läksid sama intervalliga edasi, vastavalt siis *kodutud, *narkomaanid, *vanurid, *sünnitusmajad, jne. Kui sa eile või täna deklaratsiooni täitsid, siis väga suure tõenäosusega sinu raha läks Tallinna loomaaeda, Mati Kaalule, eksootilise L-Carolina kukkurlooma ekspeditsiooniks, mida osaliselt toetab ka EL.<br /> Tühistada saab seda küll, kirjaliku taotluse alusel mis vaadatakse läbi alles aprilli alguses, aga oma tuttavate kogemustest juhtuvalt võin kinnitada, et ega üldiselt sellele hea pilguga ei vaadata ja arvatavasti võivad rakendada järgmisel aastal meetmeid sinu tulude piiramise suhtes.

iga panga kaudu ei saagi deklareerida nii, et paned linnukest. nähtavasti sinu kodupanga kaudu ei saa. pead minema maksuametisse kohale ja paluma, nad ise teevad su eest ära. aga raha saad siis novembris, sest paberkandjal viidud deklaratsioonid vaadatakse aeglasemalt üle.

krt, mis inimesed te olete? Helistasin uuesti Makuametisse ja küsisin nende annetuste kohta - krt alul ei saadud aru millest ma räägin ja pärast kuulsin vaid tohutut naerupahmakat. Miks te lollitate inimest niiviisi, ei saanud sis mulle öelda et 22.veebruarist hakatakse raha tagastama. Mul nüüd deklar poolikult täidetud ja ise olen Maksuameti töötajate poolt lolliks tembeldatud. Vastikud, eales ei küsi siit enam midagi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2015 13:23 

Umbes 5 aastat vana nali on iga aasta teisel veebruari nädalal väga pop :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2015 14:43 
Kasutaja avatar

eks ta iga aasta leiab samasuguse pöörde kuskil foorumis :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.02.2015 15:02 

offline kirjutas:
:D :D :D :D :D
Millal raha tagasi kantakse, kui deklr. täidetud?

Autor: joller
sel aastal kantakse need rahad otse ära annetusteks. sinu oma läheb koerte varjupaigale.

misasja? koerte varjupaigale - miks ometi. Deklaris ei olnud kuskil sellist kohta, kus pidi kirjutama kellele annetada tahan ja kas üldse tahan. Miks nii tehakse, ma tahan ikka raha ise saada. Kuidas nad selliseid annetusi teevad ja mille alusel st. mis asutus saab ja kelle rahad - summad ju erinevad, mis inimestele tagasi tulevad. Kuidas niimoodi saab, ma olin selle rahaga ju arvestanud juba.

minul oma rahast koerte jaoks pole küll kahju, olin nõus, tegin linnukese sellesse kasti deklaratsioonis.

no krt, ma täiega närvis hetkel - kas ma nüüd rahadest ilma. Kuidas nii, mu töökaaslane saab küll raha ikka enda arvele. Miks minu oma kantakse koerte varjupaigale? Kas maksuametisse helistades saab ära tühistada selle ja siiski saan raha enda arvele. Palun seletage???

Autor: mistaikka
helista jah,ja ütle,et sina pole nõus oma raha annetama....sõima kohe kõvasti:)

Autor: Tiwity+ kirjavead
Ja kindlasti ropenda ka, kui eesti keelest puudu tuleb, siis kasuta mahlakat vene keelt....

helistasin Maksuametisse ja tühistasin oma deklari, nüüd püüan seda uuesti täitma hakata aga ikka ei leia deklaratsiooni pealt kaste, kuhu linnukesi pean panema nende annetuste kohta. Mulle deklaris öeldakse selgelt lõpus ju et raha kantakse sellele arvele ja minu konto number. No ma ei saa aru??? Kas võin nüüd deklari ära saata?? Sest maksuametisse ei tahaks enam helistada, nad üsna tigedad ja plärtsusid seal et hea et te 22. veebruarini ei oodanud, et siis poleks saanud enam tühistada......saadan sis ära või kus need annetuste asjad seal kirjas on? Palun aidake....

Autor: kägu kaks
Anne ära tee neist ilalõugadest välja, koeravarjupaikadesse annetamine lõpetati pärast viietuhandetat deklaratsiooni täitmist, kõik mis pärast seda tulid, läksid sama intervalliga edasi, vastavalt siis *kodutud, *narkomaanid, *vanurid, *sünnitusmajad, jne. Kui sa eile või täna deklaratsiooni täitsid, siis väga suure tõenäosusega sinu raha läks Tallinna loomaaeda, Mati Kaalule, eksootilise L-Carolina kukkurlooma ekspeditsiooniks, mida osaliselt toetab ka EL.
Tühistada saab seda küll, kirjaliku taotluse alusel mis vaadatakse läbi alles aprilli alguses, aga oma tuttavate kogemustest juhtuvalt võin kinnitada, et ega üldiselt sellele hea pilguga ei vaadata ja arvatavasti võivad rakendada järgmisel aastal meetmeid sinu tulude piiramise suhtes.

iga panga kaudu ei saagi deklareerida nii, et paned linnukest. nähtavasti sinu kodupanga kaudu ei saa. pead minema maksuametisse kohale ja paluma, nad ise teevad su eest ära. aga raha saad siis novembris, sest paberkandjal viidud deklaratsioonid vaadatakse aeglasemalt üle.

krt, mis inimesed te olete? Helistasin uuesti Makuametisse ja küsisin nende annetuste kohta - krt alul ei saadud aru millest ma räägin ja pärast kuulsin vaid tohutut naerupahmakat. Miks te lollitate inimest niiviisi, ei saanud sis mulle öelda et 22.veebruarist hakatakse raha tagastama. Mul nüüd deklar poolikult täidetud ja ise olen Maksuameti töötajate poolt lolliks tembeldatud. Vatsikud, eales ei küsi siit enam midagi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 14232 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 933, 934, 935, 936, 937, 938, 939 ... 949  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis