RFL kirjutas:
oskaja kirjutas:
Aga kui teinekord osutud ise selleks, kes tahab Järvevanale saada, siis on tore kui su kaksikpe*nis sõidab seal samamoodi kiusuga esimeses reas selleasemel, et reastuda teise ritta ja teha nii endale, kui teistele teene? Ajuvaba mõttemaailm minumeelest.
Hetkel tundub, et ajuvaba on sinu mõttemaailm. Oled ehk märganud, et Järvevanal ei sõida 1 auto tunnis vaid ikka tunduvalt rohkem. Oskad sa ehk mõnda paremat varianti soovitada, et kuhu ma minema peaks kui vasak rida on autosid täis, nii ette kui tahapoole, nii kaugele kui silm seletab? Peaks äkki lendama hakkama või miskit? Isikliku autoga ma sõidan pidevalt teises reas aga tööauto iseärasuse pärast ei ole just kõige kergem sinna vasakusse ritta pääseda igal suvalisel hetkel.
Ajuvaba on pigem selline mõtteviis, et lendan kõrvalteelt otse peateele ilma, et veenduksin peateel toimuvaga ning selleks ettenähtud kiirendusrada kasutamata... eriti veel praegu kui kohati on lumevallid kõrgemad kui mõne mehe auto.
Hydration kirjutas:
Ja paljudel on samamoodi pohhui ja reastuvad sulle ette, mis sest , et sa seal 70 -ga sõita tahad, ei koti, raudteeni võib iga loll seal 50 -ga sul ees töllerdada. Peale seda vaheta rida ja sõida mööda, kui ei sobi midagi .
Sinu suhtumine liiklusesse ´tundub igaljuhul väga debiilne..Reeglina seliste egoistide pärast see liiklus tallinnas nii pe*sses ongi..
Kuule igas teemas kõvataja... sa oled küll nüüd natuke väga vale inimene moraali lugemiseks. Minu liikumiskiirus ei puutu hetkel üldse asjasse... kui tahan siis võin seal 100-ga ka sõita. Tallinna liiklus on pe*ses just nende igasugu uimerdajate pärast!
Oled sa üldse kursis selliste mõistetega nagu kõrvaltee, kiirendusrada, manöövri ohutuses veendumine enne manöövri sooritamist jne? Tundub, et mitte. Las ma siis selgitan... kõrvaltee on väiksema tähtsusega tee, võrreldes peateega. Kõrvalteelt peateele pööramiseks peab kõrvalteelt tulija teed andma peateel liikuvale sõidukile. Ennem manöövri sooritamist peab veenduma selle manöövri ohutuses ning manöövri sooritamisega ei tohi ohustada teisi liiklejaid. Kiirendusrajalt teele sõitev juht peab teed andma põhiradadel liikuvatele juhtidele (LE § 104).
Ja väga hea ning põhjalik lause hr. Sirgi poolt:
Tsiteeri:
Samavõrd lugupidamatu on ka kiirendusrajalt põhirajale sõitmine liiklusvoolust aeglasema kiirusega. Õiguslikku keeldu ei ole, isegi juhul, kui möödud kiirendusraja kaudu juba eelnevalt peateel liikunud juhist. Kiirendusraja mõte ongi liiklusvooluga ühinemine sama kiirusega. Kui aga möödud kiirendusraja kaudu põhirajal sõitjast ning seejärel tema ette reastudes takistad tema liikumist (näiteks pressid end vahele ning pidurdad), siis oled eksinud liiklusnõuete vastu.
Kui sul on veel midagi kobiseda siis saada PS.