chadmuska9 kirjutas:
Tartus kaubamaja ees, lasin just tsikliga +40radarisse

, küsiti lube ja pandi puhuma, seejärel väike loeng ja lubati kongi panna. Vabandasin ette ja taha ja siis õeldi, et karistuseks sõidad nüüd 30km/h koju

. Poistel oli vist hea tuju, vp ei suutnud kiirust ära fikseerida, ma väga ei torkind. Kui nad oleks tahtnud trahvi teha, siis nr-märk oli liiga suure kalde all,nr-tuli ei põlenud ja rehvil puudus muster.

Siis ei sõitnud ju +40 radarisse kui seda ära ei fikseeritud. Aga kunagi olen ise ka Luisest 64ga alla tulnud (kui seal veel 40 oli). Samamoodi peeti kinni, kontrolliti dokumente ja küsiti et kuhu kiirustan ja siis tuli hala et sõitsin 64ga aga näed radar ei fikseerinud ära. Ühesõnaga head päeva ja sõit jätkus. Teine juhus oli kunagi ammu Lükati silla juures mootorraturhiirega. Oli mäe taga kiirust võtmas ja mina tulin ka hea tempoga. Temal oli aga radar motika istmel parasjagu. Tema nägi mind ja haaras radarit, mina nägin teda ja lõin piduri põhja. Alles jäi täpselt +20 peale mõõteviga

. Seal ka vaidlesime üksjagu, et palju see kiirus oli. Mina muidugi viisakalt teatasin, et jah sul on +20 radaril, pole midagi vaielda ja tunnistan süüd. Tema, et ega ma sellest ei räägi, sul oli ikka palju rohkem. Noh nii me seal natuke diskuteerisime ja vihaselt hakkas protokolli täitma. Mingi hetk aga saime nagu jutule rohkem (kui üks takso hooga mööda tuhises ja küsis palju üle oli). Rääkis veel loo, kuidas mingi Tulika taksist tal käest ära lippas. Aga temal oli dispetser tuttav ja lendas kohale ning otsiti vend ta jaoks üles ja oi ta siis sai nuxxi (täpselt selline sõnastus oligi). Tänaseks muidugi härra enam politseis ei tööta, miski suurema suurpuhastuse ajal lendas ka tema altkäemaksuga (mina maksin oma trahvi ära ja ei keerutanud seal midagi, +20 oleks see pointless ka).