Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.05.2025 23:43

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 137  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Politsei ütlemised jms.
PostitusPostitatud: 30.07.2012 21:57 

dislavoss kirjutas:
Midagi polnud häda, teadsime, et võtab maha, mõtlesime lihtsalt, et paneme jeekima, sest nagunii midagi teha ei saaks, kuna autol olid asjad korras. Tahtsime üle lasta , a ei tulnud v2lja :D Samas ta ei saa midagi teha nagunii.

Sõber oma suu on vähemalt lahti teinud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 21:59 
Kasutaja avatar

dislavoss kirjutas:
Midagi polnud häda, teadsime, et võtab maha, mõtlesime lihtsalt, et paneme jeekima, sest nagunii midagi teha ei saaks, kuna autol olid asjad korras. Tahtsime üle lasta , a ei tulnud v2lja :D Samas ta ei saa midagi teha nagunii.

Nagu ma aru saan, siis sõbral vähemalt tuli ülelaskmine välja :D :D Autot ei veetud minema jah? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 22:07 
Moderator
Kasutaja avatar

Peab ikka igav kant olema, kui niimoodi põnevust otsida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 22:11 
Kasutaja avatar

Pärnu, ei olnud igav, lampi tuli ja mõte tuli sama lampi. Ei, tal load ka aegunud. Nad ei saa mulle nagunii midagi teha, kuna keegi ei ole n2inud, et ma autoski olin.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 22:12 
Kasutaja avatar

cars112 kirjutas:
dislavoss kirjutas:

Nagu ma aru saan, siis sõbral vähemalt tuli ülelaskmine välja :D :D Autot ei veetud minema jah? :D

Tal tuli jah, mul mitte :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 30.07.2012 23:06 
Kasutaja avatar

Täna siis sõitsin mundrikandjatele sülle st, et nemad tulid kõrvalteelt ja mina keerasin sinna kuna aga 2autot tulid vastu, ja mul kuhugile mõjale ka minna polnud siis seisin nende ees suund sees ja laibanööri peal polnud, Sedusesilm vaid kelmikalt vibutas roolitagant sõrme ja näitas et tõmbaksin nööri peale, nii ka tegin ja muud sellest ei tulnudki. vahest ikka joppab ka nendel kes ei armasta Turvavööd.
(tean kõike sellest kui vale on sõita ilma aga ikka teen seda vahemalt 7 juhul 10- st)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2012 07:49 
Kasutaja avatar

Selle dislavossi jutupeale ,et paides sai kunagi korduvalt nii tehtud, lihtslat puht igavusest.
Nägime et mendid pöörasid ringi , panid vilkurid käima , tegime väikse kiirenduse nurgataha , kõik hüppasid autost välja jooksid kapotiette puntrasse ja suitsud ette, siis küsiti , et poisid mis toimub , kes sõitis , pressiti pressiti ja lõpuks kontrolliti kõigi dokumente , et keegi alaealine poleks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2012 17:26 
Kasutaja avatar

Politseinik vs. 5 sõpra minupoolt tunnistamas teemal.
Kas üldse menetleja ja tunnistaja saavad ühes isikus olla?
Sellepärast ongi patrullautos 2 politseiniku vist ju, 1 on tunnistaja ja teine menetleja, kes asja ära vormistab.

Mind on kunagi suure kiiruse ületamise eest eraautoga üksik politseinik Pirita teel kinnivõtnud.
Teatasin kohe, et ma pole rikkumisega nõus ja ütluste andmisest keeldun (lubati muidugi kohe istuma viia selle peale, mis aga tegelikuses nii lihtsalt ei käi)
Pöördusin advokaadibüroo Sirk ja Saareväli poole juttuga, et olen kuulnud linnalegendi teemal, et üksi ei saa trahvi teha aga kuna minu teemal oli tõendiks radari näit siis seal midagi vaidlustada polnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2012 21:54 

KenOlen kirjutas:
Politseinik vs. 5 sõpra minupoolt tunnistamas teemal.
Kas üldse menetleja ja tunnistaja saavad ühes isikus olla?
Sellepärast ongi patrullautos 2 politseiniku vist ju, 1 on tunnistaja ja teine menetleja, kes asja ära vormistab.

Mind on kunagi suure kiiruse ületamise eest eraautoga üksik politseinik Pirita teel kinnivõtnud.
Teatasin kohe, et ma pole rikkumisega nõus ja ütluste andmisest keeldun (lubati muidugi kohe istuma viia selle peale, mis aga tegelikuses nii lihtsalt ei käi)
Pöördusin advokaadibüroo Sirk ja Saareväli poole juttuga, et olen kuulnud linnalegendi teemal, et üksi ei saa trahvi teha aga kuna minu teemal oli tõendiks radari näit siis seal midagi vaidlustada polnud.

Radarinäitu peaks ka nagu tõendama. Kindel et just sinu auto kiirust mõõdeti ?? (savisaare poliitika :D)
Kui just kaamera salvestust ka lisaks polnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 31.07.2012 23:23 

"edit"

Viimati muutis coche, 06.01.2013 19:23, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 01:35 
Kasutaja avatar

Tartus kaubamaja ees, lasin just tsikliga +40radarisse :waah , küsiti lube ja pandi puhuma, seejärel väike loeng ja lubati kongi panna. Vabandasin ette ja taha ja siis õeldi, et karistuseks sõidad nüüd 30km/h koju :D . Poistel oli vist hea tuju, vp ei suutnud kiirust ära fikseerida, ma väga ei torkind. Kui nad oleks tahtnud trahvi teha, siis nr-märk oli liiga suure kalde all,nr-tuli ei põlenud ja rehvil puudus muster. :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 09:57 
Kasutaja avatar

chadmuska9 kirjutas:
Tartus kaubamaja ees, lasin just tsikliga +40radarisse :waah , küsiti lube ja pandi puhuma, seejärel väike loeng ja lubati kongi panna. Vabandasin ette ja taha ja siis õeldi, et karistuseks sõidad nüüd 30km/h koju :D . Poistel oli vist hea tuju, vp ei suutnud kiirust ära fikseerida, ma väga ei torkind. Kui nad oleks tahtnud trahvi teha, siis nr-märk oli liiga suure kalde all,nr-tuli ei põlenud ja rehvil puudus muster. :rokib

Siis ei sõitnud ju +40 radarisse kui seda ära ei fikseeritud. Aga kunagi olen ise ka Luisest 64ga alla tulnud (kui seal veel 40 oli). Samamoodi peeti kinni, kontrolliti dokumente ja küsiti et kuhu kiirustan ja siis tuli hala et sõitsin 64ga aga näed radar ei fikseerinud ära. Ühesõnaga head päeva ja sõit jätkus. Teine juhus oli kunagi ammu Lükati silla juures mootorraturhiirega. Oli mäe taga kiirust võtmas ja mina tulin ka hea tempoga. Temal oli aga radar motika istmel parasjagu. Tema nägi mind ja haaras radarit, mina nägin teda ja lõin piduri põhja. Alles jäi täpselt +20 peale mõõteviga :). Seal ka vaidlesime üksjagu, et palju see kiirus oli. Mina muidugi viisakalt teatasin, et jah sul on +20 radaril, pole midagi vaielda ja tunnistan süüd. Tema, et ega ma sellest ei räägi, sul oli ikka palju rohkem. Noh nii me seal natuke diskuteerisime ja vihaselt hakkas protokolli täitma. Mingi hetk aga saime nagu jutule rohkem (kui üks takso hooga mööda tuhises ja küsis palju üle oli). Rääkis veel loo, kuidas mingi Tulika taksist tal käest ära lippas. Aga temal oli dispetser tuttav ja lendas kohale ning otsiti vend ta jaoks üles ja oi ta siis sai nuxxi (täpselt selline sõnastus oligi). Tänaseks muidugi härra enam politseis ei tööta, miski suurema suurpuhastuse ajal lendas ka tema altkäemaksuga (mina maksin oma trahvi ära ja ei keerutanud seal midagi, +20 oleks see pointless ka).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.08.2012 16:13 
Kasutaja avatar

Kuna kõiki neid kõnesid salvestataks, peaks kirjaliku kaebuse esitama kuskile kõrgemale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2012 09:44 

Need kommentaarid selle Kaljuvee tehtud pildi all on ka paras huumor kohati :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.08.2012 11:05 
Kasutaja avatar

Ma ise usun kaa, et nad ei suutnud kiirust ära fikseerida aga pääsesin vist tänu sellele et 2.a puhas leht ja ei hakanud eest ära sõitma. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2055 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99 ... 137  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis