Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 09.05.2025 02:14

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 29.11.2011 00:49 
Kasutaja avatar

Aga mina viin oma vigase Samsung Galaxy S2 nutitelefoni homme remonti sest keegi ei kuule mind. Tõesti väga kehvaks on läinud see elektroonika kvaliteet.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 01:04 

Heigo kirjutas:
Jutt.

WORD

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 01:10 
Kasutaja avatar

+1

Tehnika "areneb" ja läheb tilu-lilumaks kuid vastupidavus kahaneb, kordades, mõne asja puhul.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 01:14 
Eliit

Ma ostsin laupäeval omale selle imeodava Nokia mis Elisa mingites nendes tanklates ja maximates müüdavates komplektides kaasas on.. tra imelihtne värk :D Pole mingeid nutikaid vaja

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 01:40 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:
Ma ostsin laupäeval omale selle imeodava Nokia mis Elisa mingites nendes tanklates ja maximates müüdavates komplektides kaasas on.. tra imelihtne värk :D Pole mingeid nutikaid vaja

Mõtlen juba sama teha! Ei pea need kallimad nutitelefonid kohe kuidagi vastu.. Sellest odavast pole vähemalt niivõrd kahju, kui miskit juhtuma peaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 01:42 
Kasutaja avatar

Iff kirjutas:

sai eelmine aasta ka sarnane komplekt ligi võetud. siiamaani luts kestab. vatti on ta kõvasti saanud. kukkund, lennand, pudeleid avatud, uputatud ja palju muud aga ikka toimib. sitke on raibe. kõik sõbrad vaatavad et ma imelik et siukse käsnaga räägin. aga kui nad oma nutidega hakkama ei saa(mida juhtub väga tiht) siis on minu kord naerda :D:D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 01:45 
Eliit
Kasutaja avatar

photograph kirjutas:
Iff kirjutas:

sai eelmine aasta ka sarnane komplekt ligi võetud. siiamaani luts kestab. vatti on ta kõvasti saanud. kukkund, lennand, pudeleid avatud, uputatud ja palju muud aga ikka toimib. sitke on raibe. kõik sõbrad vaatavad et ma imelik et siukse käsnaga räägin. aga kui nad oma nutidega hakkama ei saa(mida juhtub väga tiht) siis on minu kord naerda :D:D

A ma kasutan juba pikemat aega Nokia 3310-t ja tean täpselt, mida tunned. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 02:00 

nv sain kõvasti külma ja nüüd seljas närvipõletik. Kätt üldse liigutada ei saa...
Kõigehullem see, et peab sinise lehe võtma. Tööl saanud käia ainult 2 päeva :waah

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 02:05 
Moderator
Kasutaja avatar

photograph kirjutas:
Iff kirjutas:

Kuna ükskord inimesed aru saavad, et nutitelefonid ei ole mõeldud "kukkumiseks, lendamiseks, pudelite avamiseks". Seepärast nad vastu ei peagi, et ei oska tehnikat hoida. Mis te loodate, et klaaspokaal on sama vastupidav kui plastikust morsitops lihtsalt selle pärast, et mõlemist saab juua?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 02:11 
Kasutaja avatar

Täiesti uskumatu aga tundub, et foorumis vingumisest on kasu ka. Praegu töötab kogu mu tehnika laitmatult :uhoh Paistab, et täna jäävad korgid pudelitele siiski peale.
Aga kuna öösel tööd tehes käib peast igasugu mõtteid läbi siis hakkasin juurdlema selle üle, et miks ikkagi on see tehnika niivõrd saast.
variant 1: kuna 99% igasugu tehnika tootmisest on viidud pilusilmade juurde, siis nende oskamatuse ja ebakompetentsuse tõttu on lihtsalt kvaliteet pehmelt öeldes saast. Samuti pole sealne kvaliteedikontroll vist suurem asi.
variant 2: kuna tänapäeval käib meeletu ralli igasuguste uute mudelite võimalikult kiire ja tiheda turuletoomisega, on unarusse jäetud asjade korralik testimine tehases. Müügile paisatakse pooltooreid tooteid ja lõpptarbijad ongi see testigrupp.
variant 3: kvaliteet on sihilikult kehv, et võimalikult ruttu ostetaks uus vidin ja seeläbi saab tootja teenida suuremat kasumit.
Igatahes hetkel olen paljud uute asjade ostuplaanid külmutanud. Kaalun enda vajadused läbi ja ehk leian sobivad tooted vanade, kuid töötavate ja järgiproovitud asjade seast. Hetkel on konkreetselt vajadus ühe läppari järgi ja tundub, et taaskord peab tagasi pöörduma vana hea IBM toodangu juurde. Mingi uuema igapäevaliikuri soetamine on ka juba küsitava väärtusega. Lisaks tuli pähe hea võrdlus tänapäeva tehnika ja kunagise teleturu kraami vahel. Reklaamitakse, et teeb kõike, kuid reaalselt ei saa millegagi hakkama. Närvihaige Heigo vabandab foorumi risustamise pärast ja tänab tähelepanu eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 03:12 

Tehnika ei lähe üldplaanis viletsamaks, lihtsalt kui näiteks see 3310 välja tulles maksis ~100 eurot ja omadused olid stiilis "wap, kalender ja ussimäng", siis tänapäeval inimesed tahavad sama või peaaegu sama raha eest puuteekraani, Androidi ja Angry Birdsi. Kuskilt peab miski natuke järgi andma, sest ega näiteks ekraanide hind ei lange nii kiiresti.

Samamoodi ei maksaks keegi tutika baasvarustuses Golf 2 eest täna näiteks 20000.-, olgu nii vastupidav kui tahes. Kui maksaks, siis ilmselt võiks ta selle lasta endale selle raha eest tutikatest juppidest ja normaalses töökojas ehitada. Kuna nõuded varustusele ja omadustele kogu aeg kasvavad, siis jällegi, kuskilt peab midagi vähenema ka.

Üldiselt Apple asjad on kõik väga vastupidavad, anoh hinnad on ka suht valusad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 08:53 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
photograph kirjutas:
Iff kirjutas:

Kuna ükskord inimesed aru saavad, et nutitelefonid ei ole mõeldud "kukkumiseks, lendamiseks, pudelite avamiseks". Seepärast nad vastu ei peagi, et ei oska tehnikat hoida. Mis te loodate, et klaaspokaal on sama vastupidav kui plastikust morsitops lihtsalt selle pärast, et mõlemist saab juua?

+1

Ja veel see, et kui tõesti pole vaja, siis pole vaja osta ka nutikat.
Mina kasutan küll suures osas kõik funktsioonid mida mu HTC pakub.
Kasutan interneti, suure ekraani peal meilide kirjutamine pole probleem, uudiseid saab lugeda kui vaja. Samamoodi saab filme vaadata jne.
2 kuud olnud ilma ekraani kaitsekileta, ekraanil pole ühtki kriimu, maha ei pilla, pudeleid ei ava.
Asjad lähevad lihtsalt odavamaks koguaeg ja siis inimesed ei hoiagi neid asju - tundubki et kõik on nõrk ja p**k.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 09:26 

Ei maksa ka "talupoja" mõistusega võtta, et ainukesed valikud on 15€ ala 3310 ja Galaxy S2.
Kompromisse on küllaga ja tasub lähtuda nagu eelpool mainitud vajadusest.
Mu E51 töötab siiamaani - wifi, kaamera ja muu baas nänn. Käinud ka korra jões ulpimas - 3 päeva kuivamist ja töötab jälle.
Hetke E52 pole ka vägapalju kehvem kuid robustuse osas jään kahtlevaks.
Üldiselt oma lihtsuse ja töökindluse tõttu Nokia E5x-7x seeria pooldaja.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 09:34 
Kasutaja avatar

jazz kirjutas:
Mu E51 töötab siiamaani - wifi, kaamera ja muu baas nänn. Käinud ka korra jões ulpimas - 3 päeva kuivamist ja töötab jälle.
Hetke E52 pole ka vägapalju kehvem kuid robustuse osas jään kahtlevaks.

No alustades juba e50 , siis kvaliteedilt tundus selle korpus k6ige vastupidavam , aga no nii aeglast telefoni pole mina varem näinud ja joystick oli ka tyypviga.

e51 oli veidi parem , kasutada saab seda juba kiiruse poolest täitsa rahuldavalt , aga siin ei ole korpuse kvaliteedile mingit r6hku pandud. Tolm läheb sisse , ja see 6huke plekk seal plastiku peal ei 6igusta ennast ka mitte. No ja tyypveaks v6ib lugeda vaheraami tulevad m6rad. Ise vahetasin vaheraami 2 x ja ikka läks suht kiiresti katki. K6igil tuttavatal kel selline on , siis k6igil ramis keskel m6rad. Ju on näha , et on m6eldud ainult pintsaku tasku v6i portfelli vahele.

E52 on kyll tore telefon , aga samas mingeid erilisi uuendusi peale gepsu ja veidi kiirema prose temas ei ole . Noh siiski ta ju ainult kaks sotti maksab ka, polegi miskit tahta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 29.11.2011 09:53 
Moderator
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Rainer_K kirjutas:
photograph kirjutas:
Iff kirjutas:
kõik sõbrad vaatavad et ma imelik et siukse käsnaga räägin. aga kui nad oma nutidega hakkama ei saa(mida juhtub väga tiht) siis on minu kord naerda :D:D

A ma kasutan juba pikemat aega Nokia 3310-t ja tean täpselt, mida tunned. :D

Ja ma olen oma puutetundliku nokia peale nii sigavihane koguaeg, et läheb ka vist 3510i käiku uuesti , mis siis et osa nuppe ei tööta.

Viitsiks otsida kuskilt 5110-le uue aku siis kasutaks seda vist.Piisavalt suur,et ei kao ära ka ja ükspäev avastasin,et esimese põlvkonna ussimäng on ikka kvaliteet ajaviide :D
Muidu kasutan Nokia 6500c-d . Nutitelefoni ei ostagi just selle pärast,et minu "kasutamisaktiivsuse" juures ei peaks ilmselt ükski neist vastu.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 952, 953, 954, 955, 956, 957, 958 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis