Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 16.05.2025 23:41

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 04.06.2013 09:17 
Kasutaja avatar

Rääkige parem millist flash playerit kasutada?

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 04.06.2013 10:03 

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513

Flashi apk saad sealt kätte

Sent from my ME301T using Tapatalk HD

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: 04.06.2013 10:50 

a4tech kirjutas:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2139513

Flashi apk saad sealt kätte

Soovitan antud rakendust, olen teisi proovinud ja nii mõnigi on kokku jooksnud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2013 04:50 

Pakkuge Ericsson GH 388, GH 688 ja Nokia "Banaane" 8110 telefoone müügiks ! ! !
Välimus, töökindlus ja standardvarustus oleks plussiks, enne sõnumi saatmist !

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2013 08:18 

http://download.macromedia.com/pub/flas ... er_ics.apk

ametlik flashplayer. Töötab ka JellyBeaniga. Et töötaks, vaja ka brauserit mis FP toetab, selleks näiteks Firefox BETA. (mitte ff for android)

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: 05.06.2013 21:13 
Kasutaja avatar

a4tech kirjutas:
Suuremalt jaolt ongi minu meelest nutitelefonide omanikud ressursiraiskajad, kes ei oska sellise telefoniga sittagi peale hakata. Minult küsis üks GalaxyS3 omanik, et kuidas helinat vahetada saab? Sellise küsimuse peale tekib kahtlus, kas ta üleüldse midagi selle telefoniga teha mõistab

Just!
Telefoni mõte on selles, et seal olevat softi vahetada ja siis pärast selle tulemusena tekkinud vigu välja triikida.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 05.06.2013 23:14 
Kasutaja avatar

üle 40kw autod on ka ressursside raiskamine

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 03:00 
Kasutaja avatar

Tänapäeval on juba suhteliselt raske osta mitte-nutikat telefoni millega saaks enamus tänapäeva sotsiaalvajadused täita - facebook, internet jne jne - olgem ausad, see on suhteliselt oluline ostuargument noorte jaoks. Ei saa ju süüdistada inimest selles, et tehnika areng on läinud nutitelefonide suunas. Minu arvates on üldse natuke tobe reklaamida igalpool, et nii ja nii odavalt saab nutitelefoni, kui pea kõik uued telefonid ongi nutitelefonid. Pealegi need odavama otsa nutitelefonid pole tegelt nii nutikad ühti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 03:34 

Rahvas laseb end igal sammul jälgida ... mida nutikam telefon, seda rohkem sa ühiskonna ori oled ...
Igale poole topitakse omi andmeid, et "tasuta" miskit saada, tasuta saadakse aga kõigest infot, mitte leiba !
Võtab ikka aega, et aru saada, mis on selles ajastus kasulik sulle endale.
Kõigi vastu huvi tunda ja lasta enamusel oma elust osa saada ongi tänapäeva trend ?
Palju õnne teile seni, kuniks aru saate, kuhu te jõuate selle nutindusega ...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 03:42 
Kasutaja avatar

Mida sa kammid? Ma aiman, et su jutt on suunatud eelkõige minu kirjutatud facebooki lõigule. Kui nii, siis oleks ükskord aeg aru saada, et facebook ei ole ainult jagamine ja pasa laikimine. Ei tasu kõike nii kibestunud pilguga vaadata. On päriselt olemas inimesi, kes kasutavad facebooki selleks, et sõprade ja tuttavatega suhelda.

See muidugi ei tähenda seda, et selliseid inimesi poleks, kes ainult paska jagavad - on küll, niiet tapab, aga sellegipoolest ei lükka see ümber fakti, et facebook on tegelikult tänuväärt leiutis tänapäeva ühiskonnas, eelkõige inimestega kontakti hoidmiseks. Kui facebooki ega orkutit, ega muud suhtlusvõrgustiku poleks leiutatud...siis oleks nende asemel mingi muu võrgustik, aga see on välistatud, et tänapäeva tehnoloogiaajastus sellist asja ei eksisteeriks.

Üleüldse on see mobiilide üle arutlemise teema ja oma kibestunud hoiakuga võiksid sa siit leebet teha. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 07:47 

Kui tabletid ka nüüd natuke siia teemasse sobivad (kui on eraldi teema, suunake mind, aga imo võiks sobida sest tegu on küllaltki mobiilsete seadmetega), siis eile sai kraani all Sony Xperia Tablet Z-i pestud. Lisaks sellele, et meie kliimas see ideaalne tahvel on, on ta ka stiilne, väga õhuke ja ülikerge. iPadi meestel kukub lõug lataki maha, päriselt. Ja Android JB jookseb ka juba nagu õlitatult (tegelikult jooksisjuba N7-l).

Et siis kellel tabletit ei ole ja tahab osta, siis see on teie õige valik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 08:26 
Kasutaja avatar

MrIroonia kirjutas:
Old_Timer kirjutas:
Turbiinipoiss kirjutas:
Läksin esindusse telefone vaatama ja tulin välja LG Optimus G-ga mis ei olnud üldse plaanis :D

See Lg G pid päris hea olema . Endal L9 ja muidu suht hea telefon , aga kaamera on saast .

Mul ka L9 ja 5mp on piisav, kui niisama klõpsida. Muiudgi kõrgresoga jääb jänni ja fotostuudiot sellega ei ava, kuid muidu...
G vähestest eelistest ongi suurem sisemälu (32GB), kiirem prose ja ja ekraanil rohkem piksleid aga palju see "tavakasutaja" jaoks loeb?
ma tean inimest, kes soovis omale androidiseadet (kas see on 2.3 või 4.0 ei saa tema küll erinevusest aru), mis räägiks, sms-iks, pildistaks, näeks hea välja ja saaks vahest ka netti kasutada (peamiselt FB) ja ta ostis omale L9... No milleks selline ressursiraiskamine?
Võrreldes paljude muude "nunnude" stiilsete jms androidiseadmetega oli minu L9 omamissoov NFC tugi, mis paljudel teistel aparaatidel veel puudus. Tema ei teagi misasi see NFC on ja et see üldse ta telefonil olemas on...

Mul samuti L9 hetkel.
Algul ostsin L5 , siis L7 ning nüüd siis L9.

Minuarust teeb väga head pilti ikka mingi telefoni kohta.
Ainuke jama on minuarust aku mis peab ühe päeva. Eks selles on ka süüdi koguaeg sees olev internet, netis käimine, whatsap, kaamera, GPS jne.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 06.06.2013 10:37 

Roudreidz kirjutas:
a4tech kirjutas:
Suuremalt jaolt ongi minu meelest nutitelefonide omanikud ressursiraiskajad, kes ei oska sellise telefoniga sittagi peale hakata. Minult küsis üks GalaxyS3 omanik, et kuidas helinat vahetada saab? Sellise küsimuse peale tekib kahtlus, kas ta üleüldse midagi selle telefoniga teha mõistab

Just!
Telefoni mõte on selles, et seal olevat softi vahetada ja siis pärast selle tulemusena tekkinud vigu välja triikida.

Mida sa mähid? Rootimine ja ROMivahetused polnud üldse teemaks. Kui osta endale 600€ maksev emakeelse menüüga nutitelefon, võiks ju nii palju nutikust endal ka olla, et menüüs paar nuppu vajutada. Ning kui päris ausaks jääda, siis minu arvates S3 ostmine ainult helistamiseks on tõesti ressursiraiskamine ja lauslollus.

PS. Softivahetusel ei pea mingeid vigu välja triikima, kui asju õigesti teed.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 11:50 

RustyZ kirjutas:
Kui tabletid ka nüüd natuke siia teemasse sobivad (kui on eraldi teema, suunake mind, aga imo võiks sobida sest tegu on küllaltki mobiilsete seadmetega), siis eile sai kraani all Sony Xperia Tablet Z-i pestud. Lisaks sellele, et meie kliimas see ideaalne tahvel on, on ta ka stiilne, väga õhuke ja ülikerge. iPadi meestel kukub lõug lataki maha, päriselt. Ja Android JB jookseb ka juba nagu õlitatult (tegelikult jooksisjuba N7-l).

Et siis kellel tabletit ei ole ja tahab osta, siis see on teie õige valik.

Nexusest jäi väheks ja ostsid suurema endale? Või ajasid sõbra omale õljontsikut pelmentsikutega peale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.06.2013 21:20 
Kasutaja avatar

Mul LG L9 . Ei saa kuidagi ühendada arvutit telefoniga , et muusikat telefonile panna jne. Juhtme atvutile ja telefonile järgi pannes ei tule kuidagi seda valikut open folder to view files using windows explorer. Igatepidi proovinud . Pakub ainult mingit media pleyerit ja kõik .
Vanal samsungil oli lihtne . Juhe järgi , lõi ette ühenda arvutiga . Sealt valisid open folder to view files using windows explorer ja said teha mida tahtsid .

Jutt segane , aga järsku keegi sai aru .

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis