Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.05.2025 19:49

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 06.12.2011 04:53 
Kasutaja avatar

Mis Chatis viga on, Ma lakkutäis teised kained? = Homod!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 04:55 
Kasutaja avatar

aa mul selle toonklaasi teema juurde oma väike küsimus, mis aasta auto to oli? julgeks pakkuda mingi 2006 aasta äkki?
päris tont pead olema, kui loodad täpselt sama kile saada koos sama "kulumisega", kui auto juba mingi 4-5a kasutuses. ja selle liistu kohta ütleks kaa seda, et kui kasko ütleb, et nemad on nõus hüvitama ainult klaasi ja paigalduse, siis peaks ettevõte oma raha eest uued liistud ostma?

tegelt mõlemad inimesed ei olnud just parimad suhtlejad, aga selgelt oli aru saada selles, et naisterahvas ei tunnistand enda süüd. ja seda kaa põhjusega minuarust.

ja need "autopeded" kes siin kurdavad ja nutavad, et ettevõtte pask, siis mõelge korra sellele, et probleeme vältida, oleks pidand teatama toonkile täieliku vahetuse hinna. VB jah nii oleks olnud õigem, aga see vend poleks never seda maksnud. peace!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 07:06 

6. detsember ja välku lõi, suht äge. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 09:07 

Mul sama firmaga (Six), sarnane probleem olnud. Klaas vahetati küll ära aga liiste mitte. Kindlustusele loomulikult väljastati arve, klaasid+liistud.
Mingi aja pärast tuli alumine liist lahti ja salongi hakkas vett sisse lahmama. Mina ajasin asja korda IF kindlustuse kaudu. Selle ülbe mammi ja tema seltskonna juurde ma autot tagasi ei viinud. Asi tehti korda ja uued liistud paigaldati teises firmas. Arve esitati Six klaasidele.

Alati kui lähete autole uut klaasi paigaldama, nõudke uute liistude paigaldamist!
Ega ma ainuke pole kelle poliisi arvelt ja kindlustust pettes, suuremat kasumit tahetakse saada.
Tont

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 10:08 
Kasutaja avatar

AntiL kirjutas:
taavihush kirjutas:
Sain ajujahis finaali :)

Mis ideega?

iClub :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 10:38 
Kasutaja avatar

Ettevõtte juhina oleks mõistlik ükskõik mis kahjude eest pigem see probleem ise ära lahendada ning inimesele vastu tulla. See oli hetkel liigselt negatiivne reklaam ning võib tulevikus kehvasti mõjuda. Ise ei viiks kindlasti oma autot sinna teades kuidas käitutakse, kui mingisugune probleem peaks esinema.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 10:40 
Moderator
Kasutaja avatar

Ma küll väga tähelepanelikult seda saadet eile ei jälginud, aga mulle küll ei jäänud silma kohta, kus oleks mainitud, et kutt probleemiga ka enne VõsaPetsi antud firmasse tagasi pöördus.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 10:40 

taavihush kirjutas:
AntiL kirjutas:
taavihush kirjutas:
Sain ajujahis finaali :)

Mis ideega?

iClub :)

Kas tänavu kuskilt lähemalt ideedest ja muudest uudistest ei saa lugeda? Kaks sügist tagasi oli Kanal2-s minu jaoks väga huvitav see 4-programmiline Ajujahi saade. Kordades etem kui superstaar.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 11:00 
Kasutaja avatar

Priidik199 kirjutas:
Ettevõtte juhina oleks mõistlik ükskõik mis kahjude eest pigem see probleem ise ära lahendada ning inimesele vastu tulla. See oli hetkel liigselt negatiivne reklaam ning võib tulevikus kehvasti mõjuda. Ise ei viiks kindlasti oma autot sinna teades kuidas käitutakse, kui mingisugune probleem peaks esinema.

Ja siis hakkame igale klounile terve tiiru toone paigaldama jne ?

Mutt minu silmis nüüd nii väga ülbe ei olnud, see tihendite kamm võib tõesti natu liig olla (endalgi kogemus kus BMW'l pandi klaas nii, et väidetavalt liistud ka vahetati, aga sittagi, läksid vanad liistud külge), kuid tooni suhtes nii vinguma hakata on küll debiilsus ning siis nõuda, et nüüd vot tahan sama tooni - vahetage kogu tiir ära on ka natuke rumal ... sama hea kui ma hakkan nõudma kogu auto ülevärvimist, kui üks detail on võib olla 1% erineva läikega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 11:20 

Lõpuks ju kõik klaasid eri tooniga, kui korra mõne aasta jooksul vahetad. Selle plekib naguinii kindlustus kinni. Sa kirill töötad seal, et tahad juba hakata toonklaasi panema? Äkki ongi su bemmi tiivad eri värvi ja sind ei huvita, kuid perfektsusest on inimestel eri arvamused.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 11:43 
Kasutaja avatar

Ei tööta, toonklaasi ei paigalda ja BMW'd ei oma :D ... lihtsalt igat asja peaks mõistusega võtma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 11:48 

Ka sitt reklaam on reklaam!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 12:49 

KirillD kirjutas:
Priidik199 kirjutas:

Ja siis hakkame igale klounile terve tiiru toone paigaldama jne ?

Mutt minu silmis nüüd nii väga ülbe ei olnud, see tihendite kamm võib tõesti natu liig olla (endalgi kogemus kus BMW'l pandi klaas nii, et väidetavalt liistud ka vahetati, aga sittagi, läksid vanad liistud külge), kuid tooni suhtes nii vinguma hakata on küll debiilsus ning siis nõuda, et nüüd vot tahan sama tooni - vahetage kogu tiir ära on ka natuke rumal ... sama hea kui ma hakkan nõudma kogu auto ülevärvimist, kui üks detail on võib olla 1% erineva läikega.

ettevõte peaks lahendusi pakkuma ja vajadusel põhjendama oma seisukohta kui tema arvates on kõik korrektne, mitte et kas ma sünnitan selle kile. sellise firmaga isiklikult asju ei ajaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 13:09 
Kasutaja avatar

Mani kirjutas:
aa mul selle toonklaasi teema juurde oma väike küsimus, mis aasta auto to oli? julgeks pakkuda mingi 2006 aasta äkki?
päris tont pead olema, kui loodad täpselt sama kile saada koos sama "kulumisega", kui auto juba mingi 4-5a kasutuses. ja selle liistu kohta ütleks kaa seda, et kui kasko ütleb, et nemad on nõus hüvitama ainult klaasi ja paigalduse, siis peaks ettevõte oma raha eest uued liistud ostma?

tegelt mõlemad inimesed ei olnud just parimad suhtlejad, aga selgelt oli aru saada selles, et naisterahvas ei tunnistand enda süüd. ja seda kaa põhjusega minuarust.

ja need "autopeded" kes siin kurdavad ja nutavad, et ettevõtte pask, siis mõelge korra sellele, et probleeme vältida, oleks pidand teatama toonkile täieliku vahetuse hinna. VB jah nii oleks olnud õigem, aga see vend poleks never seda maksnud. peace!

Aga sellised asjad saab ju alati enne tööde algust selgeks rääkida. Mitte takkajärgi näägutades, et ju see käib küll.
Selgitada saab ka seda, et kindlustusjuhtum katab sellise osa tööst (klaas pluss kile), samasugust me lubada ei saa, soovite ka teised klaasid uue kilega katta, siis oma taskust. Ja kogu moos.
Aga seal oli kundele lubatud, et tehakse sama kilega. Mida siis hiljem sünnitama lubati hakata. See nüüd küll kliendi süü ei ole, ma leian.
Eks ta kokkuvõttes üks suhtlemise ja möödarääkimise mure oli, aga ega ettevõttele nüüd just parimas valguses see probleemilahendamine küll välja ei kukkunud.

Ja tänastest juhtumistest sis see, et lögane lumelödi tänavatel on väga järsult liikluse uimaseks tõmmanud. Hommikune töölesõit oli seeläbi kaks korda pikem ajaliselt. Kui see sadu õhtuni peaks kestma, siis on oodata tõelist ummistust...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2011 13:12 
Kasutaja avatar

No muidugi jah päris naljakas oli seda vaadata, aga samas võiks ka mõista, et tõesti võibolla ei ole enam olemas sellist kilet eestis. Teisest küljest jälle oleks võind sellest teada anda enne toonima hakkamist.

Ja noh ma saan muidugi firmast aru, kui nad kõigile niimoodi järele annaksid, siis ei saa ju firma kasumlikult toimida. Küll aga võiks sedasi firmat üldsusele esindades valida oma sõnu natuke. See sünnitamise jutt oli küll naljakas, aga no kohe üldse ei jätnud see head muljet kui isik, kes suhtleb koguaeg klientidega, ütleb teles selliseid sisuliselt ebaviisakusi.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 972, 973, 974, 975, 976, 977, 978 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis