qobika kirjutas:
Mitte ainult kogu tänav, vaid terve tsoon, mis sinu kodu lähedal. Tänava kaupa jagati parkimislubasid aastal 2012.
tean-tean, aga mul pole mõtet väravast kaugemale parkida.
Ega siis kaamera ei mõõda, millega tal ees tembutatakse. Pigem ei suutnud vanad kaamerad tsiklit korralikult fookusesse saada. Ja ega keegi neid selle jaoks kalibreerida ka ei viitsinud - tsiklil ju niikuinii ees numbrit pole = trahvi teha ei saa = pole mõtet. Ega need selfieputkad pole ju kiiruse reguleerimiseks ja surmaga lõppevate õnnetuste vähendamiseks, vaid ikka riigikassa täitmiseks.
Üle-eelmisesse teemasse - vaatasin ka Sipelgapesa ära. Lootsin rohkem intervjuu stiilis asja et "mina olen Dima, elan siin garaazis juba 50 aastat, joon salaviina ja valin Savisaart." Kogu film laiendas siiski minu arvamust eestist ja tallinnast - kui meil on ikka kümnete, kui mitte sadade tuhandete kaupa inimesi, kes ei jaga ei Eesti ega lääne kultuurist midagi, kelle jaoks keskmine eestlane on juba tõusik ja uusrikas, siis Keskerakond on just tänu sellistele võimul. Iga "Eesti" partei tehtud liigutus on ju nende elustiili õõnestav, isake Savisaar on ainus ingel, kes veel päästab.